С една лъжичка - за двете желаещи!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Ако беше софикс, щеше да ни поздрави с акордеона https://www.youtube.com/watch?v=-Z7J7vh3BdcНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Бреййй - то, докато човек приготви едно мокачино - вече има и втора кандидатка...))
Едно ви се полага, щом не мислите отначало да посочите правилната бройка... ЕгоиЗки!)) С една лъжичка - за двете желаещи!
Мисля, че няма да се затрудните, а и така ще докажете, че нямате егоистични подбуди. Я се целунете и хващайте лъжичката: всяка да дава на другата в устата, като нарочно всяка омазва другата по лицето... Приятна картинка!
Малко фантазии по вечерно време не са излишни!))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Момкова сълза??? Нещо модифицирано ми звучи. В лабораторията на амазонките. Да пием за утопичността на матриархата (с изключение на някои семейства)!
G. Torelli: Complete Trumpet Concertos
https://www.youtube.com/watch?v=Ln0tOBfNRn8
На мен ми направи повече впечатление последователността: "омайниче - момкова сълза". Тъй като не се вързва много с другата последователност "бегония - момина сълза" - позволих си да поразсъждавам...
Тъй като комбинацията "омайниче - момкова сълза" - реално се случва изключително рядко в съвременния живот, поразсъждавах как би могла да се получи същата. Според мен са възможни 2 случая:
1. Среща с извънземен "момък" /тук, ако развихрим фантазията си - би могло да го класифицираме към отделна група на мъховете и лишеите..., а защо не - към "членестоногите"..., може би дори - разнообразието /във външната форма на извънземните/ да е по-голямо, отколкото предполагаме, а и членовете на "членестоногото - да са разположени на различни места в тялото. Та - той, омаян от нещо си, несрещано на неговата планета /звезда/ - пак повтарям - омаян - да почне да рони сълзи, поради особена структура и функции на членовете на тялото му...
2. Втората възможност е далеч по-нереална /но все пак я има/: омаян от същите /извънземни/ прелести пубер /12-15 годишен/ - рони "момкови сълзи" /по нещо си/, което е изгубил /някак си/...
Може би пропускам още варианти, но общо-взето вторият вариант за "цветя на любовта" НЕ ИЗДЪРЖА - омайниче - момкова сълза, ако ще самата Спяща красавица..., или пък - най-голямата красавица сред топ-моделите или манекенките /колебая се, коя да е тя.../ да е героиня на повествованието...)) Все пак тук са представени доста реалистично мислещи мъже, въпреки да се съмнявам, че някои не са прескочили още границата на мъжествеността...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМокачино, кръчма.!?)) По никое време))))
Коментар
-
Момкова сълза??? Нещо модифицирано ми звучи. В лабораторията на амазонките. Да пием за утопичността на матриархата (с изключение на някои семейства)!
https://www.youtube.com/watch?v=Ln0tOBfNRn8
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кафе с текила
Необходими продукти:
30 мл еспресо
15 мл текила
1 ч. л. настърган черен шоколад
1 щипка чушка чили на прах
Начин на приготвяне:
Сварете кафето, прибавете към него текилата и поръсете с шоколада и чилито.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Добра утринна маса си сложил . И светлината подходяща. Наздраве , Кръчма! Сега някой да сложи и по едно кафе ...
Необходими продукти:
30 мл еспресо
15 мл текила
1 ч. л. настърган черен шоколад
1 щипка чушка чили на прах
Начин на приготвяне:
Сварете кафето, прибавете към него текилата и поръсете с шоколада и чилито.
Коментар
-
Къф кактус, кфи бодли? Кажи текила, се разберем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКактуссссс, наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩот при мен китките са други.
Първите три ги запазваме, няма как.
Лайка
Гладиола
Мушкато
Ама после следват
Омайниче
Момкова сълза
Наздраве!
П.П. Ако се замислА, мога да вкарам и още представители на флората, па и на фауната, ама ма мързи.
https://www.youtube.com/watch?v=Ln0tOBfNRn8Last edited by Trakatrak'; 02.09.2017, 09:56.
Коментар
-
Първите три ги запазваме, няма как.
Лайка
Гладиола
Мушкато
Ама после следват
Омайниче
Момкова сълза
Наздраве!
П.П. Ако се замислА, мога да вкарам и още представители на флората, па и на фауната, ама ма мързи.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар