If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не се чувствай засегнат от многословието си Аз просто написах източна мъдрост
Недей гузно да се оправдаваш,аз нямам предвид никой,и лоши мисли нямам също
Добронамерен съм отвсякъде
Аз просто коментирах една общочовешка истина: Речта е присъща само /и единствено!/ на хората.
Нали и "твоята" изречена източна мъдрост е предадена чрез слово? Например, да си чул куче да я изрече?
Знам, уа. И мен на водиха на посещение у една ферма, кога посетих острова. И конфитюр си купих, ама не ми хареса вкуса.
Наздраве!
П.П. Аз съм си по рождение кандирана, бре!!!
Как па си прави реклама! И сега се ослушва дали Бай Чичи нема се обади, че ще я осмучи. Ама Бай Чичи си брои инсулина и премигва сънено. Стигат му сладките хапки в живота. Мезе соленко му се върти из главата. Соленко от солена пот.
Плодчето е добре екзотично - цитрус кумкуат, символ на о. Корфу. Мисли му, ако безотговорно го изрупаш без да го напоиш с ром и без да доовкусиш рома. Штъ кандирам и теб, каквото и да означава.
Знам, уа. И мен на водиха на посещение у една ферма, кога посетих острова. И конфитюр си купих, ама не ми хареса вкуса.
Наздраве!
П.П. Аз съм си по рождение кандирана, бре!!!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Благодаря! Кат си помисля, че ме черпиш плодче, дет си загубил поне седмица време да го кандираш, драго ми става.
Наздраве!
Плодчето е добре екзотично - цитрус кумкуат, символ на о. Корфу. Мисли му, ако безотговорно го изрупаш без да го напоиш с ром и без да доовкусиш рома. Штъ кандирам и теб, каквото и да означава.
И на мен така , ама незнам ще му се откъсне ли от сърцето друго и си мълча и чакам да видя , какво ще имам в купичката. Наздраве , tnm ! https://m.youtube.com/watch?v=lzQ8GDBA8Is
Ние сме длъжни да предявим претенции, инак си разваляме имиджа. Не мое толкова лесно да ни се угоди.
Наздраве, Lelq!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар