Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобра вечер. Не знам кво ми стана, от преяждане или от студено море ме боли нещо средно между бъбреци и кръст. Как да разбера кво точно ме боли и как да го лекувам? Старост, нерадост.
Наздраве!
Да сте живи и здрави и да не се оплаквате кът мамуна от неопределени болежки ...
И едната и другата болка са раздиращи и нетърпими !!!
Можеш да имаш леко възпаление на пътищата....( примерно от трипер....)
Чай от лайка и дребноцветна върбовка....Редувай ги !
Със здраве и наздраве !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобра вечер. Не знам кво ми стана, от преяждане или от студено море ме боли нещо средно между бъбреци и кръст. Как да разбера кво точно ме боли и как да го лекувам? Старост, нерадост.
Наздраве!
Ха наздраве!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мчи от къв род да са, кат олицетворяват вихрушката. Нал знайш жена кат се развихри, кво следва после.!? Пък ако не знайш питай 4i40 - той изстрадал в туй отношения. Щот леля с точилката ... буря и светкавици му се случват.
Наздраве!
Коментар
� -
Наздраве!
Кръста пази сега повече в това променливо време.
Яйчниците същоАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАйде, Лека нощ !
Чичо отива да страда....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мчи от къв род да са, кат олицетворяват вихрушката. Нал знайш жена кат се развихри, кво следва после.!? Пък ако не знайш питай 4i40 - той изстрадал в туй отношения. Щот леля с точилката ... буря и светкавици му се случват.
Наздраве!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Това халене май бая люти хали е изявило. Чудех се откъде тез хали от женски род?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Я, малко се поразсъните: Madness Live in Nottingham (1980)
https://www.youtube.com/watch?v=mR3TgmDJGIY
Madness - Live in Hamburg (1981)
https://www.youtube.com/watch?v=xFqexfOXqeo
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПонеже кумата ми е от Родопите, преди време ми разтълкува кво се крий в наименованието на халището. Според техният си там диалект "халя" означава "любене" /най-общо казано/ И понеже навремето са се халили под завивките, това красиво произведение на такаческото изкуство аборигените нарекли халище.
Наздраве!Last edited by Trakatrak'; 25.09.2017, 22:16.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ъхъ....
даже подремнах малко, но се пробудих в онова отвратно състояние, когато не знаеш къде си и кой е до теб.....
Викам на жената - "Лелче, да не настинеш" , а тя излизайки от банята ми вика - "а кофа със студена вода да искаш..".
Офффф, мъка......Старост - нерадост ....
Наздраве !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Н'дей така, сега Чичин цела нощ ще сънува как те завива-отвива с меко мохерно одеяло. Три пъти ще се препоти в това неустойчиво време.
даже подремнах малко, но се пробудих в онова отвратно състояние, когато не знаеш къде си и кой е до теб.....
Викам на жената - "Лелче, да не настинеш" , а тя излизайки от банята ми вика - "а кофа със студена вода да искаш..".
Офффф, мъка......Старост - нерадост ....
Наздраве !
Коментар
�
Коментар