IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

За много години!
    Благодаря за пожеланията, но ти явно ще излизаш в дълъг отпуск. Що за всичкото изброено веке даваш фира.
    Наздраве, Мрънкало!
    Не го гони ! Още даже не е пенсионер .

Мнението ти е изманипулирано и не е меродавно . Паяка става за много неща !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Таа па суфльорка обърка езика на кой да подава фразите.
      Въпрос на вкус
      Нещо , като шишетата по шосетата на безимен

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тоя немски вариянт ме накара да стана и да започна да марширувам......

Моя поздрав към Лелчето е този : https://www.youtube.com/watch?v=Zon3mss1T98

Нещо като танц, нещо като нож, нещо като цвете, нещо като нищо на света !

Наздраве !
        Добро утро 4i40 ! Все забравям да питам , поздрави ли адашката от мен , за празниците ?

Иначе се чудя , тая песен в колко варианта я има и колко дълго във времето можем да се черпим с нея Може да пробваме , но както се убедихме вкупом , желанията не е задължително да станат реалност

Коментар

Това чехъл, бре!!! За удобство два номера по-голям.
          Наздраве, Мрънкало!
          №43, това вече се ядва - за чичевци и големановци. Ще викат, кой като нас, свалихме Неандерталката на форума. Каке, ти само си качвай краката на масата и те ще ти налетят като стършели на пчеличка, кацнала на ароматен цвет.

Коментар

№45 на такава фина айдучка?! Наскоро разбрах, че Петър Първи, дето висок към 205 см, е с №38. Анормалници!
            Това чехъл, бре!!! За удобство два номера по-голям.
            Наздраве, Мрънкало!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Чао, Мрънкало!

Ако не знайш, италианците думат "чао" както за "довиждане", така и за "здравей". Та, радвам се, де си ми приветствал за добре дошла, ако и да си се объркал.
              Наздраве!

П.П. Всите уважаеми посетители на Кръчмата те знаем, че си гъвкав и пластичен кат дърводелски метър, но не бихме отказали да фърлим едно око на изпълнението ти. Пусни клип, да ти се порадваме.
              Като шивашки метър съм, не ме бъркай. Имам клип само на един талянец, де си нахлузи перука, сложи грозна рокличка и се правеше на неква вещица. В талянските традиции имало неква новогодишна вещица. Добре че в нашата няма, да не се налага на теб да са права.

Коментар

Ха, смей ли да прави такивъта неща!? Виднага събувам чехъл № 45 и няма му пострада само паяжината.
                Наздраве, 4i40!
                №45 на такава фина айдучка?! Наскоро разбрах, че Петър Първи, дето висок към 205 см, е с №38. Анормалници!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                  Добро утро , Кръчма !
                  Сега нямам време да се занимавам , ама тия дни и аз ще дам лептата си - "хляб и зрелища"
                  Сега само да поправя мойта слабост

https://m.youtube.com/watch?index=77...WE5D-BztzzQhig
                  Таа па суфльорка обърка езика на кой да подава фразите.

Коментар

Младо момче, интернационалистче...! Тарантулче !!
                    Знаех, че си скрито партизанче...Краднеш пиенето и яденето на Тянка ...
                    Наздраве !
                    https://www.youtube.com/watch?v=KWQxp4Q7iyc
                    Не, беее, това е любовна песен. За млада дервентджийка и стар чичка. Много романтично!

Коментар

Наздраве !
                      Ха, смей ли да прави такивъта неща!? Виднага събувам чехъл № 45 и няма му пострада само паяжината.
                      Наздраве, 4i40!
                      Мечо

Коментар

Само да ме беше видяла в новогодишната нощ. Опасявам се, да не ме качат по талянските фейсбуци. Бях се бая разкършил на "Бела чао". Мислех си за партизанка Тянка и си пеех "Бела, лепа, ама чао, чао!" Наздраве, Дрънбеля!
                        Чао, Мрънкало!

Ако не знайш, италианците думат "чао" както за "довиждане", така и за "здравей". Та, радвам се, де си ми приветствал за добре дошла, ако и да си се объркал.
                        Наздраве!

П.П. Всите уважаеми посетители на Кръчмата те знаем, че си гъвкав и пластичен кат дърводелски метър, но не бихме отказали да фърлим едно око на изпълнението ти. Пусни клип, да ти се порадваме.
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                          Добро утро , Кръчма !
                          Сега нямам време да се занимавам , ама тия дни и аз ще дам лептата си - "хляб и зрелища"

Тоя немски вариянт ме накара да стана и да започна да марширувам......

Моя поздрав към Лелчето е този : https://www.youtube.com/watch?v=Zon3mss1T98

Нещо като танц, нещо като нож, нещо като цвете, нещо като нищо на света !

Наздраве !

Коментар

• Наздраве,
                            червено вино с пресни пръжки. Бутнахме прАсито.
                            Да се успокои душата му и светла му памет.
                            Как да кажеш наздраве в тоя случай? За един сватба за друг брадва.

Коментар

• Добро утро , Кръчма !

Коментар

Само да ме беше видяла в новогодишната нощ. Опасявам се, да не ме качат по талянските фейсбуци. Бях се бая разкършил на "Бела чао". Мислех си за партизанка Тянка и си пеех "Бела, лепа, ама чао, чао!" Наздраве, Дрънбеля!
                                Наздраве !
                                Last edited by 4i40; 04.01.2020, 00:05.

Коментар

Working...
                                X