Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наличието на неандерталски гени ми личи най-вече по кожата, косата и ноктите. Размерът на части от костната система от сапиенса съм го наследила.
Наздраве, Мрънкало!Last edited by Trakatrak; 06.01.2020, 19:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Откъде ги измисли токуз действия бре ...?
Само докато ги прочета и се уморих....
Аз използвам други глаголи в ежедневието си....( ям, пия каве, дремна, пак пия каве но с тортичка...пийна една - две ракийки ( по 20 гр..), отблагодарявам се на лелята, както повелява традицията и т.н.)
Наздраве ! Да подремнем ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
С тоа немски език на садо-мазо нещо почва ме съмняваш.
И на мен Нооого ми е съмнителна лелята...С тая немска версия - подсъзнателният акцент май клони към: Яяя, яяя, вундаба! Шнеле, шнеле, яяя, яяя!).
То, ако ще сме в тоя стил - ние си имаме много по-читав рап от началото на миналия век, когато бащите ни не са били още родени:
https://www.vbox7.com/play:a683c78ed1
Стоян Миленков - в авторската му песен от 1929 г. – „Граф Цепелин над София“
„Ах, цепелина, над нас премина,
КАКЪВ ГОЛЯМ Е, о, Боже мой!
Какъв голям е, КРЕЩИ ИРИНА,
КАК СЕ ИЗДИГА, о, БОЖЕ МОЙ
Как бих желала НА НЕГО ДА СЪМ АЗ –
от ВЪЗТОРГ ще бъда във ЗАХЛАС…
Коментар
-
Доста словообилен след празниците. Явно още го държи.
Наздраве, 4i40!
Коментар
-
ЪХЪ....
Но отказа да ми изпече баница - вика ми " за тебе тиквеник..."Правилно преценила . Харесвам я , адашката . Може да пием по кафе с нея , че с теб скучно . Пиеш 20гр. и си лягаш
Наздраве 4i40 !
Коментар
-
tnm ней манипулатор, а мотиватор. Виж Арахната как от дърводелски метър се префасонира на шивашки.
Наздраве, Lelq!
Наздраве , tnm!
Коментар
-
Аз използвам други глаголи в ежедневието си....( ям, пия каве, дремна, пак пия каве но с тортичка...пийна една - две ракийки ( по 20 гр..), отблагодарявам се на лелята, както повелява традицията и т.н.)
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
№43, това вече се ядва - за чичевци и големановци. Ще викат, кой като нас, свалихме Неандерталката на форума. Каке, ти само си качвай краката на масата и те ще ти налетят като стършели на пчеличка, кацнала на ароматен цвет.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Не го гони ! Още даже не е пенсионер .
Мнението ти е изманипулирано и не е меродавно . Паяка става за много неща !
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро 4i40 ! Все забравям да питам , поздрави ли адашката от мен , за празниците ?
Иначе се чудя , тая песен в колко варианта я има и колко дълго във времето можем да се черпим с неяМоже да пробваме , но както се убедихме вкупом , желанията не е задължително да станат реалност
Но отказа да ми изпече баница - вика ми " за тебе тиквеник..."
Коментар
-
Как да я поздрави? Тя цел ден се е туткала, червосвала, с приятелки телефонисвала, във фейсбук превъзнясала. А той е цепил дърва, палил печката, готвил манджата, приготвял баницата, писал късметчета, кичил елхата, запалил светлинки на елхата, гасил елхата... с тенджера вода, сушил елхата и пода под нея, накрая се закачил на елхата и зачакал да го харесат. А жена му си довела приятелките и го целели със запушалки от шампанско. Ехххх, Чиче, защо не се кротна на Дивото? Щура Нова година щеше да изкараш с лисичките и сърничките.
Коментар
-
Въпрос на вкус
Нещо , като шишетата по шосетата на безимен
Коментар
-
Добро утро 4i40 ! Все забравям да питам , поздрави ли адашката от мен , за празниците ?
Иначе се чудя , тая песен в колко варианта я има и колко дълго във времето можем да се черпим с неяМоже да пробваме , но както се убедихме вкупом , желанията не е задължително да станат реалност
- 1 like
Коментар
-
Дур, яваш ... Два мързела у Кръчмата са предостатъчни. Макар че, сал Арахната е мързелив. Аз, както рекох, съм ефективна.
Наздраве, 4i40!За това още обмислям , дали да се "съглася" с ефективността ти или да ти покажа , колко дълбоко грешиш
Ама ще е друг път , че много време отделих на виртуала . Днес
Наздраве , tnm!
pp.Наистина нямам време , ама щом намеря , ще ти отговоря за камъните и традициите
Коментар
Коментар