IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кат за 3-ка по латински, добре се справяш с превода.
    Наздраве, Мрънкало!
    Ми, че аз толкова си имах - тройка по милост. Наздраве, Дрънповтарячке!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Кой е псевдоеректус, ма? Още се изправя...м. Макар все в легнало положение.
      Кат за 3-ка по латински, добре се справяш с превода.
      Наздраве, Мрънкало!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ти сигурен ли си, че не си поставил началото на нов вид човек - Homo akarikus.....?
        Наздраве, Нойчо !
        Кой говори за човеци? Обобщавай с всеобхватните твар и гад, да не се объркваме кой къф е. Така по-неутрално звучи. Политкоректно. Щото магаре-депутат и маймунка-министър как другояче да им кажеш. Вземат се обидят на человечност, нещо.

Коментар

По-скоро - Homo pseudoerectus. var. mrancalis.
          Наздраве, 4i40!
          Кой е псевдоеректус, ма? Още се изправя...м. Макар все в легнало положение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Метлата не сменям ! Много са дирижабълите в заведението и още един и станА задръстване . Пък и друго си е да наблюдаваш бавните , тежки и несигурни движения , на Големите Хинденбург . Красиво е !
            Да поздравим празнуващите и да ви кажа наздраве , Кръчма !

И хубав ден !
            Опппаляяя! И ти ли гепи метлата? И ти ли врещиш заклятия над котлето с шкембето... на прилепчето или на врабчето. Ще ви направим своден каталог вече, че много станахте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Е как бе ?! А с розАви домати КОЙ ще снабдява Кръчмата ?
              Розави доматки ли? Този нищ производник на чери и други дребни-непотребни. Ако на него чакаме, ни дюлева, ни салатка. Добре че е Кака, дето ще даде от винцето и суджука. Юруш към Габроу!

Коментар

Свърши се твоята. Вече никому не си необходим като осеменител. Затова ще те поставят на мивката и бъди благодарен, че нема те вържат на двора да полайваш по минувачите.
                Е как бе ?! А с розАви домати КОЙ ще снабдява Кръчмата ?

Коментар

Не й давай идеи, че току-виж полетела кат дирижабъл над масите в кръчмата и ще ни бомбардира с позиви за трезвост.
                  Метлата не сменям ! Много са дирижабълите в заведението и още един и станА задръстване . Пък и друго си е да наблюдаваш бавните , тежки и несигурни движения , на Големите Хинденбург . Красиво е !
                  Да поздравим празнуващите и да ви кажа наздраве , Кръчма !

И хубав ден !

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Аха ясно що ще ми четеш лекция за климата и ледниковата епоха.
                    Ще ти чета, ама га почерпиш. Ако почерпката ми допадне, мое да те светна и откъм видовото разнообразие.
                    Наздраве, сър!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ти сигурен ли си, че не си поставил началото на нов вид човек - Homo akarikus.....?
                      Наздраве, Нойчо !
                      По-скоро - Homo pseudoerectus. var. mrancalis.
                      Наздраве, 4i40!
                      Мечо

Коментар

Сигурни ли си, че не си Йети? В краен случай Денисов човек. Наздраве, Дрънприматке!
                        Наздраве, Нойчо !

Коментар

Свърши се твоята. Вече никому не си необходим като осеменител. Затова ще те поставят на мивката и бъди благодарен, че нема те вържат на двора да полайваш по минувачите.
                          Да бе да...Свършил съм бил....Аз кът практичен човек, резултата от свършването си го пазя на -196 градуса...

Наздраве !

Коментар

Наличието на неандерталски гени ми личи най-вече по кожата, косата и ноктите. Размерът на части от костната система от сапиенса съм го наследила.
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Аха ясно що ще ми четеш лекция за климата и ледниковата епоха.

Коментар

Сигурни ли си, че не си Йети? В краен случай Денисов човек. Наздраве, Дрънприматке!
                              В крайният случай съм. Поне като си гледам нивата на хемоглобина.
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

И на мен Нооого ми е съмнителна лелята... С тая немска версия - подсъзнателният акцент май клони към: Яяя, яяя, вундаба! Шнеле, шнеле, яяя, яяя!).

То, ако ще сме в тоя стил - ние си имаме много по-читав рап от началото на миналия век, когато бащите ни не са били още родени:

https://www.vbox7.com/play:a683c78ed1

Стоян Миленков - в авторската му песен от 1929 г. – „Граф Цепелин над София“
                                „Ах, цепелина, над нас премина,
                                КАКЪВ ГОЛЯМ Е, о, Боже мой!
                                Какъв голям е, КРЕЩИ ИРИНА,
                                КАК СЕ ИЗДИГА, о, БОЖЕ МОЙ
                                Как бих желала НА НЕГО ДА СЪМ АЗ –
                                от ВЪЗТОРГ ще бъда във ЗАХЛАС…
                                Не й давай идеи, че току-виж полетела кат дирижабъл над масите в кръчмата и ще ни бомбардира с позиви за трезвост.

Коментар

Working...
                                X