If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пооодла си тиии! Бялото вино ми прави да ми изглеждаш кисела и да не ща да те усмирявам с подходящите средства. Все пак ще опитам. Наздраве, Дрънкиселке!
Брей , какво всенародно веселие настанало ! Та чак змиите в кесиите на скръндзите измряли и масите пълни .
Шъ пия на бързо едно кафе и изчезвам , да не развалям кефа , пък и да сложите масите пак . Да е пълна и усмихната седмицата ви .
Не ми напомняй!!! Още не мога да го преживея тоя момент. Арахната виновен - подлъга ме с тез еклери ...
Наздраве, Lelq!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Брей , какво всенародно веселие настанало ! Та чак змиите в кесиите на скръндзите измряли и масите пълни .
Шъ пия на бързо едно кафе и изчезвам , да не развалям кефа , пък и да сложите масите пак . Да е пълна и усмихната седмицата ви .
За големия празник Тянкинден черпа най-охотно, особено богато и крайно апетитно. Да ти е живо и здраво прозвището, Тянке! Да мачкаш подред с танка и да си нахлупиш на главата казана, що много ти порасна работата и се очаква да те бомбардират. От Иран. Да живее Персийската империя, освободител на Кръчмата от нетрезви лели! И баби.
Щом няма целят каките, нека да пускат "земя-въздух-земя". Мое и някое мрънкало да дръннат по канчето.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро, тайфата! Кръчмата сякаш уцелена от иранска бомба.
Наздраве!
П.П. Днес Св. Татяна, начи имам виртуален имен ден. Редно е някой да почерпи за мое здраве.
За големия празник Тянкинден черпа най-охотно, особено богато и крайно апетитно. Да ти е живо и здраво прозвището, Тянке! Да мачкаш подред с танка и да си нахлупиш на главата казана, що много ти порасна работата и се очаква да те бомбардират. От Иран. Да живее Персийската империя, освободител на Кръчмата от нетрезви лели! И баби.
Коментар