IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не ми напомняй!!! Още не мога да го преживея тоя момент. Арахната виновен - подлъга ме с тез еклери ...
    Наздраве, Lelq!
    Чак пък толко... Макар , че ти беше злопаметна , та знае ли човек
    Наздраве, tnm!

Коментар

Наздраве, Мрънкало!
      Пооодла си тиии! Бялото вино ми прави да ми изглеждаш кисела и да не ща да те усмирявам с подходящите средства. Все пак ще опитам. Наздраве, Дрънкиселке!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
        Брей , какво всенародно веселие настанало ! Та чак змиите в кесиите на скръндзите измряли и масите пълни .
        Шъ пия на бързо едно кафе и изчезвам , да не развалям кефа , пък и да сложите масите пак . Да е пълна и усмихната седмицата ви .
        Не ми напомняй!!! Още не мога да го преживея тоя момент. Арахната виновен - подлъга ме с тез еклери ...
        Наздраве, Lelq!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Брей , какво всенародно веселие настанало ! Та чак змиите в кесиите на скръндзите измряли и масите пълни .
          Шъ пия на бързо едно кафе и изчезвам , да не развалям кефа , пък и да сложите масите пак . Да е пълна и усмихната седмицата ви .

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аз затова си пия в Кръчмата. Хем е кротко и спокойно, хем мирише на родно.
            Ай, да почерпя с това, де мирише на зелена поляна и кравешка.... подкова.

Наздраве, Мрънкало!
            Мечо

Коментар

Това добре, дори твърде добре. Глобализмът не е здравословен за Кръчмата..
              Аз затова си пия в Кръчмата. Хем е кротко и спокойно, хем мирише на родно.
              Ай, да почерпя с това, де мирише на зелена поляна и кравешка.... подкова.

Коментар

Каките се били накакали от страх и бъзе, та вече не представлявали цели от международен интерес. Само от хабитатен.
                Това добре, дори твърде добре. Глобализмът не е здравословен за Кръчмата..
                Мечо

Коментар

Щом няма целят каките, нека да пускат "земя-въздух-земя". Мое и някое мрънкало да дръннат по канчето.
                  Наздраве!
                  Каките се били накакали от страх и бъзе, та вече не представлявали цели от международен интерес. Само от хабитатен.

Коментар

За големия празник Тянкинден черпа най-охотно, особено богато и крайно апетитно. Да ти е живо и здраво прозвището, Тянке! Да мачкаш подред с танка и да си нахлупиш на главата казана, що много ти порасна работата и се очаква да те бомбардират. От Иран. Да живее Персийската империя, освободител на Кръчмата от нетрезви лели! И баби.

Щом няма целят каките, нека да пускат "земя-въздух-земя". Мое и някое мрънкало да дръннат по канчето.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Добро утро, тайфата! Кръчмата сякаш уцелена от иранска бомба.
                      Наздраве!

П.П. Днес Св. Татяна, начи имам виртуален имен ден. Редно е някой да почерпи за мое здраве.
                      За големия празник Тянкинден черпа най-охотно, особено богато и крайно апетитно. Да ти е живо и здраво прозвището, Тянке! Да мачкаш подред с танка и да си нахлупиш на главата казана, що много ти порасна работата и се очаква да те бомбардират. От Иран. Да живее Персийската империя, освободител на Кръчмата от нетрезви лели! И баби.

Коментар

• Добро утро, тайфата! Кръчмата сякаш уцелена от иранска бомба.
                        Наздраве!

П.П. Днес Св. Татяна, начи имам виртуален имен ден. Редно е някой да почерпи за мое здраве.
                        Мечо

Коментар

Това, че може да сме на един акъл за теб си е похвала, а за мен е чиста проба обида
                          Наздраве, Мрънкало!
                          Значи често ще ти го повтарям. Наздраве, Дрънобидливке!

Коментар

Откъде знаеш? Сигурно си видяла, че сме на един акъл. Наздраве, Дрънтройкаджийке!
                            Това, че може да сме на един акъл за теб си е похвала, а за мен е чиста проба обида
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Мечо

Коментар

Знам, бре!!! И преди си се "фалил" с успехите си.
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Откъде знаеш? Сигурно си видяла, че сме на един акъл. Наздраве, Дрънтройкаджийке!

Коментар

Ми, че аз толкова си имах - тройка по милост. Наздраве, Дрънповтарячке!
                                Знам, бре!!! И преди си се "фалил" с успехите си.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X