Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Last edited by Trakatrak'; 20.12.2017, 12:23.
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Дай Боже !
Днес за късмет трябвало да пипнеш ром ( ка ).....Гледам жената дето ми мие стаята...Ако я ощипя по задника, дали ще ме осъди или ще ми забърше един парцал по тиквата.....
Наздраве !
Наздраве!
П.П. Днес май поздрава трябва да е "По мед и масло"!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
За празника да пусна нещо по така:
Pink Floyd – Wish You Were Here Vinyl 360p
https://www.youtube.com/watch?v=4xonXm-_iBw
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧестит Игнажден! Пръв налазих темата днес и понеже съм весела пиянка, така да й върви на темата цела година.
Дай Боже !
Днес за късмет трябвало да пипнеш ром ( ка ).....Гледам жената дето ми мие стаята...Ако я ощипя по задника, дали ще ме осъди или ще ми забърше един парцал по тиквата.....
Наздраве !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Баш тъй! Дано на Кръчмата и клиентелата да й е весело чак до другия Полазник.
Наздраве!
П.П. Пък аз днес мисия тежка имам. Бая къщи трябва обиколя, бая народ от радост, че ме вижда, да разплача.Но Колчо закъсня!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧестит Игнажден! Пръв налазих темата днес и понеже съм весела пиянка, така да й върви на темата цела година.
Наздраве!
П.П. Пък аз днес мисия тежка имам. Бая къщи трябва обиколя, бая народ от радост, че ме вижда, да разплача.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Колето да не монтирал вана в Кръчмата!? Странно ..., не съм разбрала.
П.П. Както и преди съм споделяла, аз като една истинска дама не мое да боледувам от разни тривиални болести. Освен сичко друго, трябва и изискано да се боледува.
П.п. Хич не обичам пълни вани, че ми притискат сърдечната област. Но ако Чиче се контузи нвщо или го контузят, ще се жертвам да не срамим кръчмата.Last edited by Trakatrak'; 20.12.2017, 08:54.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕврика! Ако тичам гол из форума, то е защото направих важно откритие. Разкрих от какво страда Кака:
Ергасиофобия
Това е една от най-странните фобии, от които страда човекът.
Ергасиофобия е страх, който е причинен от работа. Предизвиква тревожност и депресия.
Наздраве за л ечението от ергасифобията чрез работа!
П.П. Както и преди съм споделяла, аз като една истинска дама не мое да боледувам от разни тривиални болести. Освен сичко друго, трябва и изискано да се боледува.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Лечението е сутрин като стане , първо трябва да седне да си почине !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Да земеш да го смениш тоя ник..."прелъстеното" ше ти пасва повече !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕврика! Ако тичам гол из форума, то е защото направих важно откритие. Разкрих от какво страда Кака:
Ергасиофобия
Ергасиофобия е страх, който е причинен от работа. Предизвиква тревожност и депресия.
Наздраве за лечението от ергасифобията чрез работа!
Коментар
� -
Еврика! Ако тичам гол из форума, то е защото направих важно откритие. Разкрих от какво страда Кака:
Ергасиофобия
Наздраве за лечението от ергасифобията чрез работа!
Коментар
� -
[quote=4i40]И ние сме едни инвеститори... Освен Мажо само двама да сме и да се прецакаме..... [quote] Не е така в нашия случай, чичо, добри сме, а досега не се е случвало да прецакам съинвеститор или съмажовец така да се кажеза сметка на това пък се е случвало ние да се прецакаме
Не съжалявай, и да се концентрираме към по-доброто
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
�
Коментар