мммм,супер,НАЭДРАВЕ!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеЗдрасти кръчма ! Де го онуй ощипаното моме ...а , май прецаканото ли беше......да го черпа ена лимонада !
Last edited by Trakatrak'; 20.12.2017, 20:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Е тъй де....
Нали за това на него те оприличавам...
Набора ти влиза през комина и направо в креватя на булките се мушка...Подаръци раздава.....
Наздраве !
Възстановка по запазените в Бари останки на Дядо Сейнт Никлъс. Ако случайно се разпознаваш, на 24 срещу 25-и да пуснеш в налъмите на кака и лелка по едно петаче. А на мен пред къщи да ми паркираш едно Ферари с цвят червен само за мен.
Last edited by Trakatrak'; 20.12.2017, 19:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И суджукът и пастърмата са си дома. Изглежда си оставил комшията без мезе.
Наздраве за сваляне на по-точни GPS координати на база IP адреси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Липсата на суджука моментално би те прехвърлил от реалността в психоанализата. Като кой мой познат може да е толкова смел, нагъл и смахнат ми краде суджука под цевта на далекобойна карабина. Наздраве за рискованите начинания!
Наздраве за сваляне на по-точни GPS координати на база IP адреси!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Дай ся да не задълбаваме чак толку. Няма да стигаме до психоанализи чак.
https://www.youtube.com/watch?v=vOPlV2QxcXo
Наздраве!
Коментар
-
Е, как да не може се крадне? Кой ти завлече суджука? Май още не си разбрала?
Без да имам желание да засягам цяла етническа група, според моето нагло мнение има значими разлики между моята волност и тази на групата, за която всички останали са "гадже" и могат да бъдат ощетявани, меко казано. Правозащитниците винаги трябва да вземат предвид и обратната дискриминация, както и самоизолацията на групата. Наздраве за различията между разните общности.
https://www.youtube.com/watch?v=vOPlV2QxcXo
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
От Кака нищо никой не може да открадне!!!
Наздраве!
П.П. Волна душа си ти. Затова рекох, че и по характер го докарваш на братчедите.
Без да имам желание да засягам цяла етническа група, според моето нагло мнение има значими разлики между моята волност и тази на групата, за която всички останали са "гадже" и могат да бъдат ощетявани, меко казано. Правозащитниците винаги трябва да вземат предвид и обратната дискриминация, както и самоизолацията на групата. Наздраве за различията между разните общности.
Коментар
-
Каке, да не съм ти откраднал младостта, че чак пък и по характер. Наздраве за небрежното отношение към чуждото притеснение!
Наздраве!
П.П. Волна душа си ти. Затова рекох, че и по характер го докарваш на братчедите.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Г-жица Модка, заменила ци...ин с ром....Нищо трагично и лично !!!
Само да споделя..
При нас има десетина от етноса - чистачки и общи......Като се разправят помежду си все на ци...ин се обръщат...Викам им -" що се обиждате бре..."
А те ..- " нее, ние сме си ци...ни, кво е тва ром....."
пп Лелче, писах ако , а не че съм щипал....( Опази Боже...!!!)
пп Като се замисли( замечтае човек ) все ром пиете и за ром си мислите......Ще ви кръстя ромки и ще ви пощипвам...за късмет !!! Виртуално ....
И така - векове... и никой да не се сети от къде идват проблемите ни
Коментар
-
Е тъй де....
Набора ти влиза през комина и направо в креватя на булките се мушка...Подаръци раздава.....
Наздраве !
Коментар
-
Ми, той Дедо Мраз, ако не знайш, вечно млад, с румени бузки от подмладяващи напитки.
Наздраве !
Коментар
Коментар