Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Еврика! Ако тичам гол из форума, то е защото направих важно откритие. Разкрих от какво страда Кака:
Ергасиофобия
Това е една от най-странните фобии, от които страда човекът.
Ергасиофобия е страх, който е причинен от работа. Предизвиква тревожност и депресия.
Наздраве за лечението от ергасифобията чрез работа!
Коментар
-
[quote=4i40]И ние сме едни инвеститори... Освен Мажо само двама да сме и да се прецакаме..... [quote] Не е така в нашия случай, чичо, добри сме, а досега не се е случвало да прецакам съинвеститор или съмажовец така да се кажеза сметка на това пък се е случвало ние да се прецакаме
Не съжалявай, и да се концентрираме към по-доброто
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобра вечер Леля, и на-здраве да е! От коя почерпка, от чехите ли !? Неща от тяхната
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеГотин си, чичо, и добре че ми напомни, за онези неприятни чехи, неприятни като това което правятНа салам, както казваше Импето
Така, е, учим се от прецакването понякога, и от добринка, както си има приказка
(наивност може би) А от тези измамници - нищо повече не искам да видя, ни да помириша
Надявам се и ти и затова наздраве с боза, а може и индрише
и да си жив и здрав !
Освен Мажо само двама да сме и да се прецакаме.....
пп Аз поне отмъщавам по малко....Трябваше да купувам 20 бутилки и категорично отказах да са от техните....
Отивай да се пазариш да ни изкупят акциите и да се свършва с мъката.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Като се отказваш от почерпката, аз ще взема мохитото
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеГотин си, чичо, и добре че ми напомни, за онези неприятни чехи, неприятни като това което правятНа салам, както казваше Импето
(наивност може би) А от тези измамници - нищо повече не искам да видя, ни да помириша
и да си жив и здрав !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тва съм го писал, но ще се повторя ( или потретя...)
По - добре прелъстенО и изоставенО, отколкото започнатО и недовършенО.....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40Тебе те знаем ... Даже заспиваш в колата от отвращение към питиетата !!! Лоста на скоростите малко те е притеснявалО, но си започналО да свикваш... пп Може да имаш алкохолна алергия - ако си инвестиралО в некое алкохолно предприятие и си прецаканО....Напълно е възможно.... Наздраве с боза !На салам, както казваше Импето
и да си жив и здрав !
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТо сините очи нали знаеш, може да са и опасни, а не толко честниможе да са и кафяви или друг цвят, но добри и да е по-добре, нале !?
А прелъстеното някак не ми допада, вързва се после с изоставеното,
та както си хортувате на маса, може да направите и други предложения
По - добре прелъстенО и изоставенО, отколкото започнатО и недовършенО.....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТо сините очи нали знаеш, може да са и опасни, а не толко честниможе да са и кафяви или друг цвят, но добри и да е по-добре, нале !?
Наздраве!
Коментар
-
Коментар
-
То сините очи нали знаеш, може да са и опасни, а не толко честниможе да са и кафяви или друг цвят, но добри и да е по-добре, нале !?
Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар