Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНаздраве!
Тука нема никой.
Пак всички са отишлЕ да приспиват кокошките.
Прекръстете темата на " Виртуалната сладкарница" най-добре.
Коментар
-
Наздраве!
Тука нема никой.
Пак всички са отишлЕ да приспиват кокошките.
Прекръстете темата на " Виртуалната сладкарница" най-добре.Last edited by Три без коз; 13.06.2018, 02:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Бе... тиенем каза в една друга тема, че си й отказал танго, пък тя била много навита...Last edited by Trakatrak; 12.06.2018, 23:20.
Коментар
-
Бе... тиенем каза в една друга тема, че си й отказал танго, пък тя била много навита...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
На един остров имало само пеерази. Имали си и шаман пеераз. Та една нощ той сънувал, че от небето валят пишки. И понеже бил шаман, дал заповед на следващия ден всички да си събуят гащите, да се надупят, че ще валят пишки. И на другия ден всички изпълняват заповедта. Докато си стоят надупени, обаче минава един корабокрушенец и се чуди кво става. Рекъл си:
- Чакай да видя ква е тая работа?!
Отишъл до единия пеераз и с пръст леко го боднал по гъза.
А оня:
- Ох!
Надупеният му съсед рекъл възбудено:
- Заваля ли вече?
- Абе почна да прекапва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Незнам , кой ти е лепнал тези етикети . Ама за да не развалям усещането за женска мека душевност, ще спестя нещо и няма да го кажа. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение"А ако завали ще е нирвана"
Понеже знам, че съм тъп душевно и агресивен мъж, се кефя на жените, че са по-меки душевно и могат да чакат, например - нирвана, например.
Което ми липсва, ценя го.
Незнам , кой ти е лепнал тези етикети . Ама за да не развалям усещането за женска мека душевност, ще спестя нещо и няма да го кажа. Наздраве!
Коментар
-
"А ако завали ще е нирвана"
Да, това ми харесва в жените. Е, не само това, но и това.
Което ми липсва, ценя го.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеНе го знаех, Грую, но ми е весел и става за очакването на Нирвана.
Мерси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
На един остров имало само пеерази. Имали си и шаман пеераз. Та една нощ той сънувал, че от небето валят пишки. И понеже бил шаман, дал заповед на следващия ден всички да си събуят гащите, да се надупят, че ще валят пишки. И на другия ден всички изпълняват заповедта. Докато си стоят надупени, обаче минава един корабокрушенец и се чуди кво става. Рекъл си:
А оня:
- Ох!
- Заваля ли вече?
- Абе почна да прекапваМисля, че няма да прекапе. Щото почна да вали вече
Коментар
-
Не! Не загрявам.
Кажи го, моля.
А оня:
- Ох!
- Заваля ли вече?
- Абе почна да прекапваNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДано само да не прекапеНали знаеш вица
Коментар
Коментар