If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Начи, с правилната мотивация стават чудеса. Сутринта, след толко много торти реших, че ще имам нужда от свежест и се обадих в магазинът , да ми изберат и изстудят една диня. Мисълта за нея ме накара да свърша работа като за три дни. Сега впивам зъби и се наслаждавам стичащият се ароматен сок. А ако завали ще е нирвана
Да, това ми харесва в жените. Е, не само това, но и това.
Начи, с правилната мотивация стават чудеса. Сутринта, след толко много торти реших, че ще имам нужда от свежест и се обадих в магазинът , да ми изберат и изстудят една диня. Мисълта за нея ме накара да свърша работа като за три дни. Сега впивам зъби и се наслаждавам стичащият се ароматен сок.
А ако завали ще е нирвана
Хммм, тези дни дишай спокойно, щото отивам у китна Чужденеция. После ще си разчистваме сметките.
Наздраве!
Не съм ти задлъжнявал, значи имаш да ми плащаш нещо. И се измъквай по терлици. Плати първо, после почерпи, че съм ти правил услуга, па тогава се разгарвай по широкия свят. Иииии, сетих се. Дължиш ми суджук и кайсиева. Слагай, па бегай.
Да, постоянно и непрекъснато сме на зърнена диета с теб - каквото зърнем, това похапваме. Но ..., стига сме философствали. Да го изядем преди да ни е изпреварил някой гладник.
Наздраве, Lelq!
Да, постоянно и непрекъснато сме на зърнена диета с теб - каквото зърнем, това похапваме. Но ..., стига сме философствали. Да го изядем преди да ни е изпреварил някой гладник.
Наздраве, Lelq!
Коментар