IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ.Успешен ден. Бате Космо щом си спрял цигарите не почваи пак- тези боклуци са много по вредни от пиенето.Преди бях универсален пушаяч- цигари , лула пури- но суета батко- много са гадни и ти запушват организма. Да ни кажа откакто съм ги спрял всичко по ми е сладко- и пиенето и яденето, абе и трите работи.То преди не беше работа, ама нали сме моруци вече- трябва по кротко

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Аз спрех цигарите, кога напраиха Виктори-то 1 лев ...
      Хахах, а аз си мислех че съм дрът Аз тогиз ги пропуших бре

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Пури пуша по купони. Ама там се и много пие. Някаква реакция правят мамичката им и много боли глава
        Аз спрех цигарите, кога напраиха Виктори-то 1 лев ...
        И треба се изкажа, че едно напиване с цигари и без, разликата е от небето до зимята ...
        Койт може, да ге спира маментално ... Твърде е добре ...
        Добро утро де ...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Заеби цигарите Космо, мИни на пури.А швабите да си е....т м....а.Правилно си им теглил една.
          Пури пуша по купони. Ама там се и много пие. Някаква реакция правят мамичката им и много боли глава

Коментар

• Заеби цигарите Космо, мИни на пури.А швабите да си е....т м....а.Правилно си им теглил една.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Добрутро! Старост, нерадост. Кво става не знам. Вчера съм заспал в 11, днес се събудих в 5 А като гледам синковецът, когато и да легне все му се спи. Ако го оставя - 2 часа по пладне не му мърда.
              И аз съм вече на работа. Космо, моят шофьор, като твоята секретарка И хем не съм му закъснявал никога заплата Пък и не ги бия Не мога да разбера тва нещо. Не мое ли като мъж да дойдеш да кажеш, шефе не става, ще си търся нещо по добро или намерих по-добро Както и да е. Имам нов шофьор. Дойде в 8:30 и вече е по задачи със стария. Да му обясни къде расте найлона.

Коментар

• Бат Маранди аз тамън отказах цигарите и ти взе да ме разколебаваш..

Тая сутрин в клозета чета вестник Преса. Някой колега го оставил и гледам подредили се в редица участничките на Мис Плейбой или не знам си каво. Около 20 момичета и като ги загледах с идеята да мастурбирам се оказа че поне с две от тях съм спал... Мааму стара па ааз съм изплющял 10% от плеймейтките в България... И полсе как да си намеря свястна жена? Ми аз явно съм сбъркан нещо... Много се покрусих.. Къде има курва из София аз съм, имал вземане даване с нея... И то като ти тръгне име... И така докато си мислих дефекирай два пъти.. Ама снощи как се напих - един литър водка съм изпил.. Тая сутрин на път за офиса си затварям едното око че пътя ми се раздвоява... Вчера се срещах с едни немски банкери... Никаква работа не свършихме.. Тия се държакха много нагло и надменно и им теглих една майна.. Да си продават Банката сами... Много ме нервираха... Как и да е. Аз без тяхните милиони мога... Те не могат без моя пенис... Дрисльовци... Айде наздраве.. Решил съм и днес да го ударя на яко пиене... Сряда и без това не е ден за работа... Е сега да дойдат колежките и ги пращам до МОЛа и до Горубляне (да поръчват масите) и днес правя един як тим билдинг, поне да ме заобича персонала, че с тия закъснели заплати направо вече ми надуха главата... Уж им дадох заплатите, ама ттия били за октомври, ама те не били взели от май (апа аз защо помня че май им давах предните месеци..) ама новата ми счетоводителка е пълна овца.. Преди имах една дърта баба ама всичко беше в ред... Апа новата ми секретарка (една грозна овца с едни огромни силиконовви цици) от два дни не идва на работа и никой не я знае къде е.. Нещо за пари мрънкала, искала някакъв договор ми каза момичето дето ми е човешки ресурси, те и дали па тя не го подписала.. Какви са тия олигофрени... Е за това ни е на това дередже държавата - не казват какво искат, после се сърдят, крият се, после що ги търсели, нема угодия тиоя народ... Ама що не се родих един швед...И в офиса е тотален хаос... А някой идва, я да правя поръчките...

Коментар

Ами да почваме да събираме подписи за референдум. Тва ще бъде един успешен референдум
                  Швейцария преди 2 месеца проведоха референдум и отхвърлиха тоталната забрана за тютюнопушене.

Всъщност само в 3 държави в цяла Европа има подобна простотия, но ние сме винаги по-големи светци от Папата, щом 50 стинки стока, може Държавата да я шътне с 900% печалба светкавично

П.П. Ако питаш "здравния" ни съсел или БаМкоФфф ... ще ти кажат: "Кои бяха тия Швейцария?" и къде, къде сме ние спрямо тях

Ако ви интересуват статистиките - ще ви ги дам. Т.е. най-дълго живеят - там, където най-масово пушат по много причини. Мога и медицински да го обясня защо така се получава

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Сега е "модерно" за Държавата да си непушач. Преди 20-30 години, па беше точно наопаки. За справка БГ-киното, Холивуд киното, където няма сцена без обилно димящи типове и миски. Демек как на 1 кутия цигари за 50 стинки да й хакнем 4 лв. акциз

Безсмислено е да ви замярам със статистики къде пушат най-много в Европа и в Света и удивително ще съвпаднат числата с най-голямата продължителност на живот в същите държави.

П.П. Взел съм си пуканки и гледам поредната простотия на Управляващите - как ще оставят още 50 хил. на пътя при рекордна безработица и криза. Не коментирам дали е добре или зле ( демек до вчера беше фешън, а сега е фешън да си наркоман или гей-парясник ) - просто визирам тайминг-а, в който се приемат и налагат нещата.

Лакърдиите по медиите кат' оня съсел "здравната" ни министърка, дет' стана "спец" по всичко за 3 дни - тоже няма да коментирам, нито поръчковите "доктори" и асоциации на цульо му пречел образа от огледалото още докато се събуди, та решил да търси "виновни".

Статистиката няма събаряне продължителност на човешки живот и тютюнопушене - даже е изцяло в полза на пушачите.

П.П.П. Жалко, че имам много приятели с кръчми и може би ще фалират, а са с кредити 6-7 цифрени числа и всяка кръчма ще остави по 20 домакинства на пътя.

Но ... ум царува, ум робува .... и номера с патките. Демек всичко се прави умишлено, но такива сте си избрали - простотията е, че въобще гласувате за поредния идиот
                    Ами да почваме да събираме подписи за референдум. Тва ще бъде един успешен референдум

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                      Такаааа...
                      Ползи от пълната забрана за тютюнопушене на закрито....
                      .................................................. .................................................. ..............
                      Вечер....След втората цигара,познавам почти всички пушачи,гости на заведението......
                      Извод: При по-честа смяна на заведенията и......много скоро ще съм добър познат с прилична част от пушачи на града.
                      Последствия:Бързи и много социални контакти
                      .................................................. .................................................
                      Сутрин....И трите бързи цигари с кафето си ги пуша на чист въздух,под тентата на кварталното "кръчме"
                      Извод:Не вдишвам от навъдилите се напоследък грипни вируси,които си разменят непушачите,кротко пиейки си сутрешната разсъбуждаща напитка в заведението при 23 градуса....
                      Последствия:Превръщем се в е"ати и каленото копеле.....

Ха наздраве,девойки и младежи!!!........Айййй!....Тая аносонлийка и мъртвец от вечния му сън събужда......
                      Сега е "модерно" за Държавата да си непушач. Преди 20-30 години, па беше точно наопаки. За справка БГ-киното, Холивуд киното, където няма сцена без обилно димящи типове и миски. Демек как на 1 кутия цигари за 50 стинки да й хакнем 4 лв. акциз

Безсмислено е да ви замярам със статистики къде пушат най-много в Европа и в Света и удивително ще съвпаднат числата с най-голямата продължителност на живот в същите държави.

П.П. Взел съм си пуканки и гледам поредната простотия на Управляващите - как ще оставят още 50 хил. на пътя при рекордна безработица и криза. Не коментирам дали е добре или зле ( демек до вчера беше фешън, а сега е фешън да си наркоман или гей-парясник ) - просто визирам тайминг-а, в който се приемат и налагат нещата.

Лакърдиите по медиите кат' оня съсел "здравната" ни министърка, дет' стана "спец" по всичко за 3 дни - тоже няма да коментирам, нито поръчковите "доктори" и асоциациите на цульо и пульо, дет' му пречел образа от огледалото още докато се събуди, та решил да търси "виновни". Демек разни мазни пържоли, с виснали месарлъци отвсякъде ми говорят, че са тлъсти до степен търкаляне ..... ( заради пушачите )?!

Статистиката няма събаряне продължителност на човешки живот и тютюнопушене - даже е изцяло в полза на пушачите.

П.П.П. Жалко, че имам много приятели с кръчми и може би ще фалират, а са с кредити 6-7 цифрени числа и всяка кръчма ще остави по 20 домакинства на пътя.

Но ... ум царува, ум робува .... и номера с патките. Демек всичко се прави умишлено, но такива сте си избрали - простотията е, че въобще гласувате за поредния идиот
                      Last edited by marandi; 20.11.2012, 20:24.

Коментар

• Такаааа...
                        Ползи от пълната забрана за тютюнопушене на закрито....
                        .................................................. .................................................. ..............
                        Вечер....След втората цигара,познавам почти всички пушачи,гости на заведението......
                        Извод: При по-честа смяна на заведенията и......много скоро ще съм добър познат с прилична част от пушачи на града.
                        Последствия:Бързи и много социални контакти
                        .................................................. .................................................
                        Сутрин....И трите бързи цигари с кафето си ги пуша на чист въздух,под тентата на кварталното "кръчме"
                        Извод:Не вдишвам от навъдилите се напоследък грипни вируси,които си разменят непушачите,кротко пиейки си сутрешната разсъбуждаща напитка в заведението при 23 градуса....
                        Последствия:Превръщем се в е"ати и каленото копеле.....

Ха наздраве,девойки и младежи!!!........Айййй!....Тая аносонлийка и мъртвец от вечния му сън събужда......

Коментар

• Тия дни Природата е с нас.

Невероятно време за къркане от сабахлям до сабахлям. Когато и да се почне - все е късно

П.П. Ъъъ .... Дзън!

Коментар

От 10 часа ли бре

Не. Чак такъв спортист не съм... А наздраве...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                              Боли ме гърлото нещо и не ми се пие бира.. Водка ще си цокам. Айде наздрве
                              Наздравичка !!!
                              Цоцай кокот ти е на сърце !!
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Е сега свърших с тренировката.. .
                                От 10 часа ли бре

Коментар

Working...
                                X