IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Недей бе ...
    пОдпри 4-5 бири на гладно ... да те замаят и лягай да спиш ...
    Боли ме гърлото нещо и не ми се пие бира.. Водка ще си цокам. Айде наздрве

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Е сега свърших с тренировката.. Добре че фитнеса ми е в съседният апартамент... Сега се отдавам на тих битов аклкохолизъм... Взех си едни сухи меса за мезе и ще си поркам водчица...
      Недей бе ...
      пОдпри 4-5 бири на гладно ... да те замаят и лягай да спиш ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Видех по-долу, че ще спортуваш ...
        Така така ...
        Само не се метай веднага на гирите...
        Като те чета, бая си се заседел...
        Първо само разходки, ако има даян леки кросчета...
        По некоя лицева (ако корема позволява де )
        Толкоз ...
        Инак, ти си знаеш де, ама скоро един колега така дойде да тренираме в залата... Не барал НИЩО от години... (ако не беше спорта, малко да чистя, сигур до сега да съм умрел от пиене ...)
        ЯвИ се ... Мадерен.. (Анцук за офицялно, маратонки - офицялни, кърпа, мърпа, абе ... лошо си викам .. такива спортисти са ми ясни..)
        Та за начало му викам - Ет ти тука кололото и лекинката, десетина минути... Дишай, му казвам и спокойно...
        Аз си се качих горе да си работя и не го виждам.. А оня сладур, като завъртел ... Газ, газ гаааз...
        и ся е у тях на креват с възпален ахилес на обезболяващи ...
        Та внимателната де ...

Е сега свърших с тренировката.. Добре че фитнеса ми е в съседният апартамент... Сега се отдавам на тих битов аклкохолизъм... Взех си едни сухи меса за мезе и ще си поркам водчица...

Коментар

Да немаш нещо общо с Винстон Чърчил ?
          Не, ама съм му фен Човекът правилно си е казал, че каквото е можел да върши седнал го е вършил седнал, а каквото е можел да свърши легнал - легнал./не помня точния израз/ и затова е доживял до тази възраст /умира на 91 г./.
          Last edited by tnm; 20.11.2012, 16:09.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Добро утро, тайфата!

Мразя да работя, мразя да спортувам, обичам да мързелувам
            Да немаш нещо общо с Винстон Чърчил ?
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Мразя да работя, мразя да спортувам, обичам да мързелувам
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Поднасям извиненията си на тези, които нямате туба

Киро, любимо парче си пуснал!

Космо, като за началЕ можеш просто да не ползваш винаги колата когато се придвижваш на близки разстояния. Пак върши работа След 15 години активен спорт елате да ме видите сега нищо не правя..от дъжд на вятър танци или йога ама точно от дъжд на вятър. Добре, че се движа пеша
                There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta
                  Тъй то.... Пак сме от погрешната страна ан ташаците.
                  Видех по-долу, че ще спортуваш ...
                  Така така ...
                  Само не се метай веднага на гирите...
                  Като те чета, бая си се заседел...
                  Първо само разходки, ако има даян леки кросчета...
                  По некоя лицева (ако корема позволява де )
                  Толкоз ...
                  Инак, ти си знаеш де, ама скоро един колега така дойде да тренираме в залата... Не барал НИЩО от години... (ако не беше спорта, малко да чистя, сигур до сега да съм умрел от пиене ...)
                  ЯвИ се ... Мадерен.. (Анцук за офицялно, маратонки - офицялни, кърпа, мърпа, абе ... лошо си викам .. такива спортисти са ми ясни..)
                  Та за начало му викам - Ет ти тука кололото и лекинката, десетина минути... Дишай, му казвам и спокойно...
                  Аз си се качих горе да си работя и не го виждам.. А оня сладур, като завъртел ... Газ, газ гаааз...
                  и ся е у тях на креват с възпален ахилес на обезболяващи ...
                  Та внимателната де ...

Коментар

А тия дето нямаме ютюб кучета ни яли....
                    +1
                    Мани - дЕскрименаций некакъв !!!

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Успешен ден
                      https://www.youtube.com/watch?v=Tm88...2DAz7Gl1e3cSM- за младежи като нас

Коментар

• ПС. Марая Кери ряпа да яде.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Уфф Космо, сори! Не беше нарочно, просто забравих както предполагам и Арти Парчето беше едноименното Have a nice day на Bon Jovi...
                          Нищо де, няколко добри думи и проявата на уважение от съфорумци мисля че също действат хубаво!

Лек ви ден, потапям се в задачите...
                          Майтапя се... Аз и без ютюб си пея сам - Кен лииииии либу дибу дауч ююююю.. Кен лииииии кен ли ени ноооо

Коментар

А тия дето нямаме ютюб кучета ни яли....
                            Уфф Космо, сори! Не беше нарочно, просто забравих както предполагам и Арти Парчето беше едноименното Have a nice day на Bon Jovi...
                            Нищо де, няколко добри думи и проявата на уважение от съфорумци мисля че също действат хубаво!

Лек ви ден, потапям се в задачите...

Коментар

• А тия дето нямаме ютюб кучета ни яли....

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                                Арти спри да менкаш аватарите не моем те запомни бре чадо
                                Едно търсещо същество не може да бъде удовлетворено от един единствен аватар

Поздрав

Mis-Teeq (Scandalous) - http://www.youtube.com/watch?v=m0ZayLAysjg
                                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X