Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕ сега свърших с тренировката.. Добре че фитнеса ми е в съседният апартамент... Сега се отдавам на тих битов аклкохолизъм... Взех си едни сухи меса за мезе и ще си поркам водчица...
пОдпри 4-5 бири на гладно ... да те замаят и лягай да спиш ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВидех по-долу, че ще спортуваш ...
Така така ...
Само не се метай веднага на гирите...
Като те чета, бая си се заседел...
Първо само разходки, ако има даян леки кросчета...
По некоя лицева (ако корема позволява де)
Толкоз ...
Инак, ти си знаеш де, ама скоро един колега така дойде да тренираме в залата... Не барал НИЩО от години... (ако не беше спорта, малко да чистя, сигур до сега да съм умрел от пиене ...)
ЯвИ се ... Мадерен.. (Анцук за офицялно, маратонки - офицялни, кърпа, мърпа, абе ... лошо си викам .. такива спортисти са ми ясни..)
Та за начало му викам - Ет ти тука кололото и лекинката, десетина минути... Дишай, му казвам и спокойно...
Аз си се качих горе да си работя и не го виждам.. А оня сладур, като завъртел ... Газ, газ гаааз...
и ся е у тях на креват с възпален ахилес на обезболяващи ...
Та внимателната де ...
Е сега свърших с тренировката.. Добре че фитнеса ми е в съседният апартамент... Сега се отдавам на тих битов аклкохолизъм... Взех си едни сухи меса за мезе и ще си поркам водчица...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДа немаш нещо общо с Винстон Чърчил ?
Човекът правилно си е казал, че каквото е можел да върши седнал го е вършил седнал, а каквото е можел да свърши легнал - легнал./не помня точния израз
/ и затова е доживял до тази възраст /умира на 91 г./.
Last edited by tnm; 20.11.2012, 16:09.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Мразя да работя, мразя да спортувам, обичам да мързелувам
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Поднасям извиненията си на тези, които нямате туба
Киро, любимо парче си пуснал!
Космо, като за началЕ можеш просто да не ползваш винаги колата когато се придвижваш на близки разстояния. Пак върши работаСлед 15 години активен спорт елате да ме видите сега нищо не правя..от дъжд на вятър танци или йога ама точно от дъжд на вятър. Добре, че се движа пеша
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KosmonavtaТъй то.... Пак сме от погрешната страна ан ташаците.
Така така ...
Само не се метай веднага на гирите...
Като те чета, бая си се заседел...
Първо само разходки, ако има даян леки кросчета...
По некоя лицева (ако корема позволява де)
Толкоз ...
Инак, ти си знаеш де, ама скоро един колега така дойде да тренираме в залата... Не барал НИЩО от години... (ако не беше спорта, малко да чистя, сигур до сега да съм умрел от пиене ...)
ЯвИ се ... Мадерен.. (Анцук за офицялно, маратонки - офицялни, кърпа, мърпа, абе ... лошо си викам .. такива спортисти са ми ясни..)
Та за начало му викам - Ет ти тука кололото и лекинката, десетина минути... Дишай, му казвам и спокойно...
Аз си се качих горе да си работя и не го виждам.. А оня сладур, като завъртел ... Газ, газ гаааз...
и ся е у тях на креват с възпален ахилес на обезболяващи ...
Та внимателната де ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеА тия дето нямаме ютюб кучета ни яли....
Мани - дЕскрименаций некакъв !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Добро утро лъвове и лъвици. Успешен ден
https://www.youtube.com/watch?v=Tm88...2DAz7Gl1e3cSM- за младежи като нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеУфф Космо, сори! Не беше нарочно, просто забравих както предполагам и АртиПарчето беше едноименното Have a nice day на Bon Jovi...
Нищо де, няколко добри думи и проявата на уважение от съфорумци мисля че също действат хубаво!
Лек ви ден, потапям се в задачите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеА тия дето нямаме ютюб кучета ни яли....Парчето беше едноименното Have a nice day на Bon Jovi...
Нищо де, няколко добри думи и проявата на уважение от съфорумци мисля че също действат хубаво!
Лек ви ден, потапям се в задачите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениеАрти спри да менкаш аватарите не моем те запомни бре чадо
Поздрав
Mis-Teeq (Scandalous) - http://www.youtube.com/watch?v=m0ZayLAysjgThere is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар