IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Владимир Дойчинов
    Борисов не трябва да влиза вече в друго учреждение, освен в тези, където се търси наказателна отговорност. Това е криминален тип, който беше осъден от Европейския съд за противозаконно отнемане на живот. Това криминален тип, който имаше нелегална фабрика за цигари. Това е криминален тип, който постави чъдър на митническо нарушение, и си призна. Това е човек,който сам се определи като възпитаник на БКП, като биещото сърце на партията, отказа да я напусне, и напусна МВР, бил е разследван с ДОН от ЦСБОП и НСБОП .
    Само едно от тези неща стига за оставката му. Спор ? Няма ...
    Значи някой друг трябва да поеме управлението. И тук трябва да започне борбата това да не е нито един от досегашните партийни влечуги, плюс Кунева, Ново Време , Лидер, архонта Бинев (забравих му партията).
    Как ? Надявам се да има мъдри хора, които да не се изкушат, да спретнат структура, която да спаси държавата от крадливите им мръсни ,мазни, потни ръчички....Иначе лошо...Това го пиша за ужасените сини, които за в ступор от бъдещата ? победа на Станишев на изборите.
    Къде отидохте, бе , бойци?
    Пречат ви партийните очила и догматични натрупвания. В това съм убеден.
    Лошото мина - идва страшното ....

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/otzvukyt-za-ostavkata-v-chujdestrannite-medii,147166/?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campa ign=%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0% B5+%D0%BE%D1%82+Investor.bg+%D0%B7%D0%B0+20.02.201 3+%D0%B3.&fb_action_ids=575178019160243&fb_action_ types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_ob ject_map={%22575178019160243%22%3A163127607174694} &action_type_map={%22575178019160243%22%3A%22og.li kes%22}&action_ref_map=[]

Коментар

• Вал, защо е неподходящ тайминга. Да ги оставим да крадат още ли ???
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• За какво става въпрос?
          Ето ви нещо свежо
          Attached Files
          платформа за инвалиди

Коментар

• Ивайло Зартов
            само завършен подлец и страхливец може да изкара зависими от него хора като жив щит и да ги жертва, срещу народа-срещу българските граждани, които са против всички крадливи политици и олигарси, против геноцида през последните 23г., явно желанието да се отхвърлят всички без изключение чорбаджии е предизвикало паника в паразитите, свинските черва до последно ще се борят да си предадат щафетата и грабежа да продължи, но този път улицата няма да позволи
            БРАВО НА ЗАРТОВ..

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Не са глупави, но се увличат по анархизма. Всички по едно или друго време го одобряваме. В конкретния случай- таймингът не е подходящ.
              Е добре де

- недостатъчно умни!
              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                БАТЕ КОСМО, ОБИЧАШ ЛИ ГИ ТЕЗИ ВОЗИЛА

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Не знам каква е идеята, но зад уж конкурентите партии стоят различни олигархични кръгове свързани с БСП..няма нищо демократично в това, още по- малко патриотично..Не се пуска лесно кокала..
                  Не вярвам да е новина за теб това.
                  В БГ спокойно група чиновници могата да потрошат няколко милиарда и това да остане без последствия.

Коментар

• Hago Arman Babikyan
                    Арман Бабикян: България вече не трябва да избира по-малкото зло, а да избере нещо добро
                    Добре го е казал..Мечо аз затова смятам, че са по- лоши от бащите си комунистите..Даже не могат цивилизовано да си отидат..

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                      м/у революционерите няма толкова умен, който да отговори точно на този въпрос !!
                      Не са глупави, но се увличат по анархизма. Всички по едно или друго време го одобряваме. В конкретния случай- таймингът не е подходящ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Не знам каква е идеята, но зад уж конкурентите партии стоят различни олигархични кръгове свързани с БСП..няма нищо демократично в това, още по- малко патриотично..Не се пуска лесно кокала..
                        Ми те си го казаха, че властта с кръв са я вземали. Сега техните внуци стискат кокала със зъби и нокти.

Пряка демокрация. Видя се, че младежта е осъзната !!! Усетиха, че се източва държавата и не искат никоя партия. Щом са разбрали, че всички стари партии са овързани като свински черва значи са осъзнати.

Няма ли пряка демокрация - няма демокрация.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Революционери, какво ще вършим на другия ден след революцията?
                          м/у революционерите няма толкова умен, който да отговори точно на този въпрос !!
                          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Не знам каква е идеята, но зад уж конкурентите партии стоят различни олигархични кръгове свързани с БСП..няма нищо демократично в това, още по- малко патриотично..Не се пуска лесно кокала..

Коментар

• Революционери, какво ще вършим на другия ден след революцията?
                              Last edited by val/she; 20.02.2013, 18:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Аз продължавам да мисля че "спонтанните" протести, всъщност са добре организирани. Честно казано си мислех че комунистите са го нагласили Бойко, но сега говорих с хора от партията и те са в шок и идея нямат какво се случва... Кой ги финансиора и инициира тия протести?? Волен??? ВМРО??? Те пък нямат такъв потенциал. Може би уцелиха момента и повлякоха народа???
                                Разбира се, че не са толкова спонтанни. Идеята е, бсп да се намърда по някакъв начин във властта. Иначе, за гръцкия сценарий си прав- натам вървим.

Коментар

Working...
                                X