Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСрамежливия ентелегент си го изтри поста. Май не е толкова лесно да се воюва с бате Мечо
ти си ми последния ...
ако искаш мога да ти обясня конкретния цирк какъв е
- ама ти нямаш нищо общо като познаване - от стандартната страна си
на теб едно огледало ти стига да си воюваш с негоLast edited by iivanoff; 20.02.2013, 15:07.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАз продължавам да мисля че "спонтанните" протести, всъщност са добре организирани. Честно казано си мислех че комунистите са го нагласили Бойко, но сега говорих с хора от партията и те са в шок и идея нямат какво се случва... Кой ги финансиора и инициира тия протести?? Волен??? ВМРО??? Те пък нямат такъв потенциал. Може би уцелиха момента и повлякоха народа???
И това на фона на старите слухове, че зад ЧЕЗ има руски капитали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеМечо, аз никъде не казвам, че народното недоволство е туширано. Той народът (лъвът), е винаги от нещо недоволен. Докато имаше за ядене и за пиене си стоеше кротко на синджирЯ, и господарите му все на Европата го показваха. Анджък вижте какъв лъв имаме у БГ, слуша като агънце и Европата го хвалеше, най-примерният лъв в ЕС, яде и пие колкото му дадеш, не като гръцкият лъв.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАма пропускаш едно нещо. Оставката не е туширала недоволството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеНай-лошото е, че народът няма полезен ход в момента.
За когото и да гласувате е все тая, това са политици със снето от хората доверие.
За да потръгнат нещата трябват нови неопетнени лица.На протестите имаше доста млади, които не си спомнят 80-те и 90-те , в тях май е надеждата, ама никой няма да ги допусне до политическата сцена.
П.С. Всичко е по старому, както го оставих преди 13г., за съжаление.
Лъвът, че го скъса синджиря, скъса го. Сега остава да не се остави па да го вържат. Треба сега лева като ревне и вятър да повей.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКосмо, материализма води до задънена улица. Ти си юнак, имаш самостоятелно мислене. Обективизма не е довел до добро никого. Бъди субективен.
1. Кой има интерес да ги финансира ???
Нима мислиш, че останалите партии не се страхуват от народната любов ??? Нима не виждаш, че всички други са овързани с ГЕРБ като свински черва ???
2. Лъвът скъса синджиря и дай боже да продължат протестите до пряка демокрация или поне до някой от положителните Латиноамерикански модели. България е богата страна. Не случайно атаката у нас беше подобна на режимите източвали латиноамериканските държави. Прогресираха тези латиноси, които се осъзнаха и свиха сърмите на лошите.
Коментар
-
Най-лошото е, че народът няма полезен ход в момента.
За когото и да гласувате е все тая, това са политици със снето от хората доверие.
За да потръгнат нещата трябват нови неопетнени лица.На протестите имаше доста млади, които не си спомнят 80-те и 90-те , в тях май е надеждата, ама никой няма да ги допусне до политическата сцена.
П.С. Всичко е по старому, както го оставих преди 13г., за съжаление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАз продължавам да мисля че "спонтанните" протести, всъщност са добре организирани. Честно казано си мислех че комунистите са го нагласили Бойко, но сега говорих с хора от партията и те са в шок и идея нямат какво се случва... Кой ги финансиора и инициира тия протести?? Волен??? ВМРО??? Те пък нямат такъв потенциал. Може би уцелиха момента и повлякоха народа???
1. Кой има интерес да ги финансира ???
Нима мислиш, че останалите партии не се страхуват от народната любов ??? Нима не виждаш, че всички други са овързани с ГЕРБ като свински черва ???
2. Лъвът скъса синджиря и дай боже да продължат протестите до пряка демокрация или поне до някой от положителните Латиноамерикански модели. България е богата страна. Не случайно атаката у нас беше подобна на режимите източвали латиноамериканските държави. Прогресираха тези латиноси, които се осъзнаха и свиха сърмите на лошите.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнениеИиванофф благодаря за отговора!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАз продължавам да мисля че "спонтанните" протести, всъщност са добре организирани. Честно казано си мислех че комунистите са го нагласили Бойко, но сега говорих с хора от партията и те са в шок и идея нямат какво се случва... Кой ги финансиора и инициира тия протести?? Волен??? ВМРО??? Те пък нямат такъв потенциал. Може би уцелиха момента и повлякоха народа???Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Аз продължавам да мисля че "спонтанните" протести, всъщност са добре организирани. Честно казано си мислех че комунистите са го нагласили Бойко, но сега говорих с хора от партията и те са в шок и идея нямат какво се случва... Кой ги финансиора и инициира тия протести?? Волен??? ВМРО??? Те пък нямат такъв потенциал. Може би уцелиха момента и повлякоха народа???
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА ла гер ком а ла гер а ??? Как така из един път от обидчив ентелегент се превърна във войнстващ простак като мене ??? Да не би да съм ти засегнал лични интереси ???Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар