IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
    Може и отвън да са инициирани по някакъв начин. Много съвпадения станаха точно около ЧЕЗ, изгониха ги от Албания, разследват ги с полиция в Чехия, сега и проблемите тук, на всичко отгоре и точно навръх протестите Бойко се обажда панически на Путин? Защо само ЧЕЗ се споменава да им вземат лиценза?
    И това на фона на старите слухове, че зад ЧЕЗ има руски капитали.

И това е възможно... Ще гледаме сеир явно тия дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Срамежливия ентелегент си го изтри поста. Май не е толкова лесно да се воюва с бате Мечо
      не бе човек, не искам излишни ... мнения!

ти си ми последния ...

ако искаш мога да ти обясня конкретния цирк какъв е

- ама ти нямаш нищо общо като познаване - от стандартната страна си

на теб едно огледало ти стига да си воюваш с него
      Last edited by iivanoff; 20.02.2013, 15:07.
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Срамежливия ентелегент си го изтри поста. Май не е толкова лесно да се воюва с бате Мечо
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Аз продължавам да мисля че "спонтанните" протести, всъщност са добре организирани. Честно казано си мислех че комунистите са го нагласили Бойко, но сега говорих с хора от партията и те са в шок и идея нямат какво се случва... Кой ги финансиора и инициира тия протести?? Волен??? ВМРО??? Те пък нямат такъв потенциал. Може би уцелиха момента и повлякоха народа???
          Може и отвън да са инициирани по някакъв начин. Много съвпадения станаха точно около ЧЕЗ, изгониха ги от Албания, разследват ги с полиция в Чехия, сега и проблемите тук, на всичко отгоре и точно навръх протестите Бойко се обажда панически на Путин? Защо само ЧЕЗ се споменава да им вземат лиценза?
          И това на фона на старите слухове, че зад ЧЕЗ има руски капитали.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
            Мечо, аз никъде не казвам, че народното недоволство е туширано. Той народът (лъвът), е винаги от нещо недоволен. Докато имаше за ядене и за пиене си стоеше кротко на синджирЯ, и господарите му все на Европата го показваха. Анджък вижте какъв лъв имаме у БГ, слуша като агънце и Европата го хвалеше, най-примерният лъв в ЕС, яде и пие колкото му дадеш, не като гръцкият лъв.
            А бе сега гледам пресконференцията на протестиращите по канал 3. Май веке се е погърчил лъвът и връщане назад няма.
            tnm

Коментар

Ама пропускаш едно нещо. Оставката не е туширала недоволството.
              Мечо, аз никъде не казвам, че народното недоволство е туширано. Той народът (лъвът), е винаги от нещо недоволен. Докато имаше за ядене и за пиене си стоеше кротко на синджирЯ, и господарите му все на Европата го показваха. Анджък вижте какъв лъв имаме у БГ, слуша като агънце и Европата го хвалеше, най-примерният лъв в ЕС, яде и пие колкото му дадеш, не като гръцкият лъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
                Най-лошото е, че народът няма полезен ход в момента.

За когото и да гласувате е все тая, това са политици със снето от хората доверие.
                За да потръгнат нещата трябват нови неопетнени лица.На протестите имаше доста млади, които не си спомнят 80-те и 90-те , в тях май е надеждата, ама никой няма да ги допусне до политическата сцена.

П.С. Всичко е по старому, както го оставих преди 13г., за съжаление.
                Ама пропускаш едно нещо. Оставката не е туширала недоволството. В неделя се готви национален протест именно от тези съображения, които си описал в поста си.

Лъвът, че го скъса синджиря, скъса го. Сега остава да не се остави па да го вържат. Треба сега лева като ревне и вятър да повей.
                tnm

Коментар

Космо, материализма води до задънена улица. Ти си юнак, имаш самостоятелно мислене. Обективизма не е довел до добро никого. Бъди субективен.

1. Кой има интерес да ги финансира ???
                  Нима мислиш, че останалите партии не се страхуват от народната любов ??? Нима не виждаш, че всички други са овързани с ГЕРБ като свински черва ???
                  2. Лъвът скъса синджиря и дай боже да продължат протестите до пряка демокрация или поне до някой от положителните Латиноамерикански модели. България е богата страна. Не случайно атаката у нас беше подобна на режимите източвали латиноамериканските държави. Прогресираха тези латиноси, които се осъзнаха и свиха сърмите на лошите.
                  Сега пък Дянков нямало да подава оставка.. Ей това иди ми дойди ми му изяде главата на правителството... Не може като става въпрос за финансов министър да се подават оставки за по един ден... Много е несериозно.

Коментар

• Най-лошото е, че народът няма полезен ход в момента.

За когото и да гласувате е все тая, това са политици със снето от хората доверие.
                    За да потръгнат нещата трябват нови неопетнени лица.На протестите имаше доста млади, които не си спомнят 80-те и 90-те , в тях май е надеждата, ама никой няма да ги допусне до политическата сцена.

П.С. Всичко е по старому, както го оставих преди 13г., за съжаление.

Коментар

Аз продължавам да мисля че "спонтанните" протести, всъщност са добре организирани. Честно казано си мислех че комунистите са го нагласили Бойко, но сега говорих с хора от партията и те са в шок и идея нямат какво се случва... Кой ги финансиора и инициира тия протести?? Волен??? ВМРО??? Те пък нямат такъв потенциал. Може би уцелиха момента и повлякоха народа???
                      Космо, материализма води до задънена улица. Ти си юнак, имаш самостоятелно мислене. Обективизма не е довел до добро никого. Бъди субективен.

1. Кой има интерес да ги финансира ???
                      Нима мислиш, че останалите партии не се страхуват от народната любов ??? Нима не виждаш, че всички други са овързани с ГЕРБ като свински черва ???
                      2. Лъвът скъса синджиря и дай боже да продължат протестите до пряка демокрация или поне до някой от положителните Латиноамерикански модели. България е богата страна. Не случайно атаката у нас беше подобна на режимите източвали латиноамериканските държави. Прогресираха тези латиноси, които се осъзнаха и свиха сърмите на лошите.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
                        Ииванофф благодаря за отговора!
                        Моля, ако нещо искаш да споделиш - пиши на лични

Коментар

продължавай да мислиш в правилна посока си но вдигни поглед по-нагоре - почти отвесно!

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                            Кефя ти се!
                            Ииванофф благодаря за отговора!

Коментар

• Аз продължавам да мисля че "спонтанните" протести, всъщност са добре организирани. Честно казано си мислех че комунистите са го нагласили Бойко, но сега говорих с хора от партията и те са в шок и идея нямат какво се случва... Кой ги финансиора и инициира тия протести?? Волен??? ВМРО??? Те пък нямат такъв потенциал. Може би уцелиха момента и повлякоха народа???

Коментар

А ла гер ком а ла гер а ??? Как така из един път от обидчив ентелегент се превърна във войнстващ простак като мене ??? Да не би да съм ти засегнал лични интереси ???
                                Кефя ти се!

Коментар

Working...
                                X