IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Last edited by фръцла ежкова; 27.02.2013, 10:40.
    Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Добро да е Мечо.

Пък аз снощи се чудех, що така налетях на щанда със стъкларията докато пазарувах в маркета! Вервай ми, изобще не съм подразбал за бай ти Трифоня.
      После, а да опитам това, а да си спомня онова......... и глей когиш ставам.
      Как си налоках, малиии!

А две седмици концентрат не бях кусвал.
      И да ти кажа, не ми липсваше.

Е, това мойто не е ли пример за като как влияе стадното чувство?
      На подсъзнателно ниво.

Коментар

• Добрутро! Да празнуваме!

Коментар

• Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

Мечо, в този порядък ли ще празнуваш?

Честит празник!
          Last edited by tnm; 14.02.2013, 08:21.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Добро утро tnm
            Добро утро красавици и юнаци

Честит Трифон Валентин
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
              Ти па!
              Нищо не отбираш.

Ма това щото не гледаш серяли.
              Там сичкото маже са таквиз.Керизат кат настъпени джабета.
              После къмто 112-та, иде Жинъта......... и им дава пато у живото.
              Да си тагъдък, тагъдък.........
              Демек от смотан, го праи размотан.
              Казано граматично - замирисва на кокиче.
              Е!
              Къде кокиче, къде минзухар, къде некои други..... треви.

И тъй Жинъта си придава смисла.
              То, какваз ще е такваз, дето да си арчи убавинята сос маж-ичигьос?
              По философски рекнато - "самоуверен". Щото можел самосиндикално да си праи сандвич?

Виж с нефелата, лесно смогваш да се спазариш.Срещу два със шунка, че ти опраи реглажа на карбуратора.Па капнеш ли отгоре три-четри люспи краставичок - вече си със зимните гуми.
              Наледзиш ли се? Майко-о-о!
              Става благодарен!Обет дава, дето ще опраи другио пат и поставката за каве от десно.Дето щом пуснеш радиото - она се покаже.Сопреш ли го - варка да се покрие некаде унетре.

А къде ѝ е далаверата с окомуша?
              Дето плаща само за своя сладолед с капучино, гат киснете в кварталната.
              Тимирут неден!

Пък и келепир - нъц.

Къде е значението, като нанайси смисъл.

.................................................. ..............
              Що?

Монополите ко праят?
              Цоцат будалите.

Ми после!
              Децата и кат замязат на него?Кат са озвери една такава като нея у тях!Че като му стъпи на вратлето,че и по-отгоре.
              Бре що така стана!Нашия тиквеник ли само са прекара с таквази жена!
              Ще я гледа в очите и хоро ще играе ако му каже.И майка му ще го гледа и ще се кахъри.И сигурно хич няма да и е на акъла че гледа нея си.
              Тя и файдата има цена.Нищо че може да се плаща по-после.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Арти, къде ги намирате такива неуверени младежи? (Какви времена настанаха- на 28 годишни мъже да гледаш като на тийнове. )Принцове, жаби, дрън-дрън. Хвърляйте чик лик книжките, че с тях, на още по-големи жаби ще се натресете.

Ти па!
                Нищо не отбираш.

Ма това щото не гледаш серяли.
                Там сичкото маже са таквиз.Керизат кат настъпени джабета.
                После къмто 112-та, иде Жинъта......... и им дава пато у живото.
                Да си тагъдък, тагъдък.........
                Демек от смотан, го праи размотан.
                Казано граматично - замирисва на кокиче.
                Е!
                Къде кокиче, къде минзухар, къде некои други..... треви.

И тъй Жинъта си придава смисла.
                То, какваз ще е такваз, дето да си арчи убавинята сос маж-ичигьос?
                По философски рекнато - "самоуверен". Щото можел самосиндикално да си праи сандвич?

Виж с нефелата, лесно смогваш да се спазариш.Срещу два със шунка, че ти опраи реглажа на карбуратора.Па капнеш ли отгоре три-четри люспи краставичок - вече си със зимните гуми.
                Наледзиш ли се? Майко-о-о!
                Става благодарен!Обет дава, дето ще опраи другио пат и поставката за каве от десно.Дето щом пуснеш радиото - она се покаже.Сопреш ли го - варка да се покрие некаде унетре.

А къде ѝ е далаверата с окомуша?
                Дето плаща само за своя сладолед с капучино, гат киснете в кварталната.
                Тимирут неден!

Пък и келепир - нъц.

Къде е значението, като нанайси смисъл.

.................................................. ..............
                Що?

Монополите ко праят?
                Цоцат будалите.
                Last edited by sergo; 13.02.2013, 22:33.

Коментар

• Арти, къде ги намирате такива неуверени младежи? (Какви времена настанаха- на 28 годишни мъже да гледаш като на тийнове. )Принцове, жаби, дрън-дрън. Хвърляйте чик лик книжките, че с тях, на още по-големи жаби ще се натресете.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Следствието, причината ... и на причината и следствието - последствието
                    За разбирането на мирозданието най много допринасят самостоятелните разсъждения за причината и следствието и за свободата.

Иначе в коана на спорещите все още не им е ясен дзена и са обективисти. Третия е напред с философския материал и е субективист.

Смисъла е, че субективното възприятие е първичното, а каква е реалността може да гадаем само по него, защото само него имаме.
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Двама монаси спорели. Единия твърдял, че знамето се развява. Другия твърдял, че вятъра го развява. Минал трети и им казал, че това, което се развява е в главите им.

Искаше казус по философия. Те ти казус по философия
                      Следствието, причината ... и на причината и следствието - последствието
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• “The simulacrum is never that which conceals the truth - it is the truth which conceals that there is none. The simulacrum is true.” Ecclesiastes
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                          Ц, грешен отговор момчета....

Аромата на пролетта се свързва с движението "keep walking" и промяната, която настъпва подобно на съживяването на природата, така и у хората. Асоциациите, които навява именно пролетта напомнят обновяването на тялото, духа, емоцията, плановете, идеите и т.н. това е...
                          Бях в темата на Зърнени и съм пропуснал красотата на летажа на м-л Бътерфлай....
                          Аз бих го написал много просто ис три изречения..
                          Пролет е !
                          Хормоните забушуват !
                          Котките замяукват и на всички ни идва мерака за едно бързо........на работата....

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                            Тук всички сме равнопоставени и общо взето не се предлага непоискано добро, та терапии прилагам off line при наличие на заявено желание и необходимост. Мечо е по-навътре в мат'риала от мен

п.п. като ти гледам профилната снимка и все се сещам за Енигма сори, това си е мое отклонение

Enigma - Principles of lust - https://www.youtube.com/watch?v=UWkU...f1vJMdBN78bAl9
                            Никога хората не са били не са и няма да бъдат равни винаги има някой над или под тебе, а иначе заниманията са ти доста интересни цитираш и един така наречен вселенски закон за непоисканато добро показваш добра ерудиция и вдъхваш спокойствие с изказа си рядко се срещат по тези географски ширини подобни хора Поздравления вероятно си навътре и с окултизма може би

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Не съм ги гледал филмите, иначе щях да се изкажа от последна инстанция.
                              Съществува само едно философско течение, другото е слаба философия.
                              ти ми беше последната надежда
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                                А само така дано терапията ти даде резултата тъй като лицето към което е адресирано е тежък случай дано му помогнеш бързо и професионално
                                Тук всички сме равнопоставени и общо взето не се предлага непоискано добро, та терапии прилагам off line при наличие на заявено желание и необходимост. Мечо е по-навътре в мат'риала от мен

п.п. като ти гледам профилната снимка и все се сещам за Енигма сори, това си е мое отклонение

Enigma - Principles of lust - https://www.youtube.com/watch?v=UWkU...f1vJMdBN78bAl9
                                Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

Working...
                                X