If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Седим с един колега (конкурент) в моя офис и си поркаме и по едно врвем в офиса ми връхлита една моя позната, работи някава средна шефка във една банка и реве, ама ще се задуши от сълзи... Аааа шефкат ми ме нарича с обидни думи и ми крещи.. АААА... И веднага чиовека и предложи - Кажи коя ти е шефка и да я пребием. Друг колега и вика: Разбий и главата и напусни... Трети : Скарай се яко с нея... А тая им отговаря: Ами къде ще си намеря рабиота. Не не я бийте" и продължава да реве... Изгоних я.. Не обичам нерешителни и малки хора и се замислих - Какъв човек требе да си че да търпиш някаква пумия да те обижда, само и само да не си загубиш смешната заплатка???? И още по лошо - какъв мухъл требе да си за не се разбунтуваш при това положени??? Обаче колегата каза много точен лаф: Не се чуди - Тя ако имаше духа на Васил Левски (щото аз дадох сравнение) нямаше да е наемен работник в смешна банка... И се замислих - колко е важнио да се научи човек от кой човек колко може да очква и да не се учудва на факта колко са смотани хората.. Ами те ако не бяха нямаше да са това което са... Факт... Няма да видиш Че Гевара да работи на гише в община Красно село или да записва номерата на колите в Синята зона... И това отговаря на често задавания въпрос: Какъв идиот требе да е човека ХХХХХ че да направи това или да не може да направи онова....
Добро утро, Фффиетнам! - изсмя се Графът на развален испански
И днес Времето ще е идИалнУ за къркане. Серго ( Губерке, мамина златна ) - днес искам много да се раздаваш пред бутилката.
Мъгливо е и бродят вируси
Не ще да е било възможно брат Маранди, щото предните два дни бях изсмокал две бутилки уиски, дето един клиент ги бе оставил на отговорно пазене.
Преставяш ли си?Мозъчен хирург, дето ходи и по света да щампова чутири - да не пие!Пък е на 33!
И като му носят за благодарност бутилки/щото не може да вземе пари от беден българин/, той ги складира при мен уж за по сигурно.
Така казва де, но се е запознал със смукателната ми уредба като ходим по купоните тугедъл.
Та брой два дни назад от твоя дружески зов и слушай без да се подхилкваш, щото знаеш че сичко се връща!
Нея вечер съм навел невинно глава над кроялната маса и си драскам чертички съвсем трезвенно.Ма никаква мисла за алкохол, камо ли за други щения.Толкова празна ми е била главата от към угодии, че сега като се замисля - го виждам като нещо непознато-первезно.
Затуй ще подрипна да изсуля нещо в чашата, мъдро ще повсмукна ......и тогаз ще продължа да ти споделям.
Снощи бях тръгнал на купон, но явно съм прекалил с предварителното зареждане и се ококорих преди три часа с шал и шапка на главата.До мен телефона плува в соса на сельодката, а бутилката срамежливо наклонена къмто клавиатурата на лаптопа.Щото предвидливо съм я затъкнал с една пура.И всичкото това потопено в лек мирис на развалени мъжки чорапи.
Пък то било от питата камембер, дето съм я мътил под мишницата.
И сега ви чета битовизмите от последните седмици и се успокоявам, че и на вас не ви е било лесно.
Ахахахахааа ...
Евала бат Сегро !!!
...
Добро утро на всички дъртоши и почтени дами
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Казвала ли съм ви скоро колко голяма работа сте?! Много ви обичам и благодаря на всички, които са си дали труда да ме посъветват И двете печатници ги включвам в папката с оферти! Спарти ще имаш тефтер и папка в тон с химикалЯ обещавам! И аз си харесах снощи преглеждайки някакви каталози златен, сребърен и тъмно червен матиран химикал. И като гледам са без пари по един кинт и малко
п.п. по отношение на информацията за прехвърляне не ползвам имейла за служебна - само за лични неща...лекции, общо взето глупости не важни. Другата не смея да я публикувам под никакъв вид, освен ако не го изискват от мен та в този ред на мисли предпочитам да се мъча (като ме е домързяло да свърша това, което предложи Надя и смятам все пак да се възползвам) по малко, по малко
В крайна сметка днес мисля да се възползвам от вашите предложения Анон, Спарти, Надя, Серго и много ви благодаря!
С какво да ви черпя, на мен ми се спи та две не виждам...няколко дни чета за един гаден изпит (последното щото не ми е интересно ама никак) и тоооолкова малко остава, че ме е срам Даже съм се схванала снощи и сега не мога да се обърна наляво тъй е който чете до пет и половина
Космо, бяхме млади. Когато на 1/3 пълноправен член от домочадието му се случваше такава случка, кучето ни /много интелигентен ирландски сетер/ лягаше до него и го топлеше цяла нощ.
Хубав ден на момичетата и момчетата!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Снощи бях тръгнал на купон, но явно съм прекалил с предварителното зареждане и се ококорих преди три часа с шал и шапка на главата.До мен телефона плува в соса на сельодката, а бутилката срамежливо наклонена къмто клавиатурата на лаптопа.Щото предвидливо съм я затъкнал с една пура.И всичкото това потопено в лек мирис на развалени мъжки чорапи.
И сега ви чета битовизмите от последните седмици и се успокоявам, че и на вас не ви е било лесно.
Достойна за възхищение случка.. Аз веднъж с един приятел се напихме в селска къща зимата и явно съм паднал на земята докато съм спал (от дивана до масата на която пихме) и през нощта в съня си съм тръгнал да се завивам с покривката на масата и на сутринта се събудих замръзнал, на пода, завит с покривката и покрит със жялата посуда дето е била на масата вкл. салати, няколко чаши, две три бутилки итн. Но колко хора могат да се похвалят с такива безпаметни пиянски вечери???
Не че нещо, но вие облачните услуги не ги ли ползвате?
Само в Dropbox имам безплатни 115 гигабайта.Всяка нова папка или файл автоматично се паркира на всичките ми устройства.Включително и по телефоните.
Ако кихна тук линк от нея и вие можете да изтеглите съдържанието ѝ, без да ми влизате в компа.
Криптирате важната за вас информация в тъй наречения облак и като залеете да речем лаптопа с водка, после на новия само точите/http://idg.bg/test/pcw/2012/11/18/20351-mac_g3.jpg/ от него дори и операционната система с която сте свикнали.
.... ГРАДСКА апартаментска баня с тоалетна направена от тъста ми със скрито кранче зад стената и скрито осветление толкова меко, че наподобява лунното,...
Браво Лорде! Имам една кака дето си пада по чукане точно в такава обстановка на тоя тип тоалетна ....дори и без баня!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Нямам пет, имам три както казах, искаш ли да ги снимам и тритте грозни външни кенефа, ама няма да ми се смеете и да се басираме мои ли са или не?
Много добре знаеш, че имам две къщи извън София, а всеки имот изнъв столицата предполага неща селско като външен кенеф. Имам външен такъв обаче и в столицата, докато си строях новата пасивна къща. Ако си толкова ербаб, чукаш ли бас?
Арбитър може да бъде примерно някой от модераторите, ако не желаеш да се срещаме лично. Даже мисля единия имот да го направя с два външни кенефа по диагонал, щото има ограда по средата заради едни кошери, и не е удобно да пресичаш декар и полонина двор за да отидеш да дефекираш.
След това ще снимам обаче една ГРАДСКА апартаментска баня с тоалетна направена от тъста ми със скрито кранче зад стената и скрито осветление толкова меко, че наподобява лунното, та да видим тунингования ти миризлив нужник дали може да се съизмерва с това произведение на изкуството
Мани, не повдигай темата, че Пешо ще ни нарита и двамата! Според него външния турски кенеф е нещо като андронния колайдер в ЦЕРН
Аз имам три турски външни кенефа, като единия е даже в Софето за строителите дето ми построиха къщата, но още не съм го бутнал. Е не изпитвам и такава откровено възторжена любов към него чак за да го тунинговам, или да боядисам 3 варела с черна боя и да ги прикрепа на покрива като монтирам и подвижен душ. Знам, че е мноу яко, но ще се въздържа.
Коментар