IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
    А само така дано терапията ти даде резултата тъй като лицето към което е адресирано е тежък случай дано му помогнеш бързо и професионално

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Може и да е грешно, нооо бях добросъвестен. А надгробния камък е ЗЛО. Не му се връзвай на свалките.

Britney Spears - Everytime - http://www.youtube.com/watch?feature...v=pV6xMOYeqH0#!
      Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Ти да не си психотерапевт с подобен изказ няма какво друго да си
        мхм, почти... топло, нещо като едновремешния как беше..."Адрес 4000" ха ха тежи ли ви нещо

Тарифата ми обикновено е капучино и сок, понякога ако ходя "на адрес" се случва и шоколадов сладолед / само в много тежки случаи, когато девойките са изключително зле и се тъпчат с мноооого сладолед и шоколад след поредния неуспешен опит и наблюдението на преобразяването на принцовете в жаби / Та в кратце май на това му се казваше приятелство, но като поогледаш от всички страни си е и психотерапия
        Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          СорЕ, не проследих назад. Дет се казва, стана 17:00 часа, падна бомба в офиса и чак сега мога да поспамя
          Имах предвид, че нямаше нужда от пояснението с Джони Пешеходеца

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Е, той Мюлер отдавна ни е разкрил човека
            СорЕ, не проследих назад. Дет се казва, стана 17:00 часа, падна бомба в офиса и чак сега мога да поспамя

Коментар

Никога не съм харесвала организирани лагери и подобни общи мероприятия...когато си уреждаш сам нещата можеш да си направиш програмата така, че да ти е максимално удобно и да не се съобразяваш с останалите
              Псолютно, само дето детко вече не му се ходи много с мен. Той ще предпочете на село с другарче, отколкото с мен в Лондон
              Иначе и аз си организирам сам нещата. Букинг.ком е велик

Коментар

Ц, грешен отговор момчета....

Аромата на пролетта се свързва с движението "keep walking" и промяната, която настъпва подобно на съживяването на природата, така и у хората. Асоциациите, които навява именно пролетта напомнят обновяването на тялото, духа, емоцията, плановете, идеите и т.н. това е...
                Може и да е грешно, нооо бях добросъвестен. А надгробния камък е ЗЛО. Не му се връзвай на свалките.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

....
                  Е, той Мюлер отдавна ни е разкрил човека

Коментар

Аромата на пролетта се свързва с движението "keep walking" и промяната, която настъпва подобно на съживяването на природата, така и у хората. Асоциациите, които навява именно пролетта напомнят обновяването на тялото, духа, емоцията, плановете, идеите и т.н. това е...
                    Ти да не си психотерапевт с подобен изказ няма какво друго да си

Коментар

ъхъ, правилнЮ

Коментар

Абе, тези вече се извяват. От езиковото училище на синковеца получавам оферта за 2 седмичен курс по английски в Малта за 3200 кинта Тези хилядарките май за нищо ги нямат Че за 3200, аз във всяка точка на Европата ще изкарам 2 седмици с цялото семейство
                        Никога не съм харесвала организирани лагери и подобни общи мероприятия...когато си уреждаш сам нещата можеш да си направиш програмата така, че да ти е максимално удобно и да не се съобразяваш с останалите

Коментар

Коментар

• Ц, грешен отговор момчета....

Коментар

• Абе, тези вече се извяват. От езиковото училище на синковеца получавам оферта за 2 седмичен курс по английски в Малта за 3200 кинта Тези хилядарките май за нищо ги нямат Че за 3200, аз във всяка точка на Европата ще изкарам 2 седмици с цялото семейство

Коментар

Мечи какво значи "да ти замирише на пролет посред зима" ?
                                Най-вероятно означава че се е надрусал с нещо некачествено тука е опасно място само алкохолици, а сега вероятно и наркомани са почнали да се подвизават това е защото забраниха бригадирските организации пионерските и комсмолските

Коментар

Working...
                                X