Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by фръцла ежкова; 27.02.2013, 10:40.Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
-
Добро да е Мечо.
Пък аз снощи се чудех, що така налетях на щанда със стъкларията докато пазарувах в маркета! Вервай ми, изобще не съм подразбал за бай ти Трифоня.
После, а да опитам това, а да си спомня онова......... и глей когиш ставам.
Как си налоках, малиии!
А две седмици концентрат не бях кусвал.
И да ти кажа, не ми липсваше.
Е, това мойто не е ли пример за като как влияе стадното чувство?
На подсъзнателно ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеТи па!
Нищо не отбираш.
Ма това щото не гледаш серяли.
Там сичкото маже са таквиз.Керизат кат настъпени джабета.
После къмто 112-та, иде Жинъта......... и им дава пато у живото.
Да си тагъдък, тагъдък.........
Демек от смотан, го праи размотан.
Казано граматично - замирисва на кокиче.
Е!
Къде кокиче, къде минзухар, къде некои други..... треви.
И тъй Жинъта си придава смисла.
То, какваз ще е такваз, дето да си арчи убавинята сос маж-ичигьос?
По философски рекнато - "самоуверен". Щото можел самосиндикално да си праи сандвич?
Виж с нефелата, лесно смогваш да се спазариш.Срещу два със шунка, че ти опраи реглажа на карбуратора.Па капнеш ли отгоре три-четри люспи краставичок - вече си със зимните гуми.
Наледзиш ли се? Майко-о-о!
Става благодарен!Обет дава, дето ще опраи другио пат и поставката за каве от десно.Дето щом пуснеш радиото - она се покаже.Сопреш ли го - варка да се покрие некаде унетре.
А къде ѝ е далаверата с окомуша?
Дето плаща само за своя сладолед с капучино, гат киснете в кварталната.
Тимирут неден!
Пък и келепир - нъц.
Къде е значението, като нанайси смисъл.
.................................................. ..............
Що?
Монополите ко праят?
Цоцат будалите.
Ми после!
Децата и кат замязат на него?Кат са озвери една такава като нея у тях!Че като му стъпи на вратлето,че и по-отгоре.
Бре що така стана!Нашия тиквеник ли само са прекара с таквази жена!
Ще я гледа в очите и хоро ще играе ако му каже.И майка му ще го гледа и ще се кахъри.И сигурно хич няма да и е на акъла че гледа нея си.
Тя и файдата има цена.Нищо че може да се плаща по-после.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАрти, къде ги намирате такива неуверени младежи? (Какви времена настанаха- на 28 годишни мъже да гледаш като на тийнове.)Принцове, жаби, дрън-дрън. Хвърляйте чик лик книжките, че с тях, на още по-големи жаби ще се натресете.
Ти па!
Нищо не отбираш.
Ма това щото не гледаш серяли.
Там сичкото маже са таквиз.Керизат кат настъпени джабета.
После къмто 112-та, иде Жинъта......... и им дава пато у живото.
Да си тагъдък, тагъдък.........
Демек от смотан, го праи размотан.
Казано граматично - замирисва на кокиче.
Е!
Къде кокиче, къде минзухар, къде некои други..... треви.
И тъй Жинъта си придава смисла.
То, какваз ще е такваз, дето да си арчи убавинята сос маж-ичигьос?
По философски рекнато - "самоуверен". Щото можел самосиндикално да си праи сандвич?
Виж с нефелата, лесно смогваш да се спазариш.Срещу два със шунка, че ти опраи реглажа на карбуратора.Па капнеш ли отгоре три-четри люспи краставичок - вече си със зимните гуми.
Наледзиш ли се? Майко-о-о!
Става благодарен!Обет дава, дето ще опраи другио пат и поставката за каве от десно.Дето щом пуснеш радиото - она се покаже.Сопреш ли го - варка да се покрие некаде унетре.
А къде ѝ е далаверата с окомуша?
Дето плаща само за своя сладолед с капучино, гат киснете в кварталната.
Тимирут неден!
Пък и келепир - нъц.
Къде е значението, като нанайси смисъл.
.................................................. ..............
Що?
Монополите ко праят?
Цоцат будалите.Last edited by sergo; 13.02.2013, 22:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСледствието, причината ... и на причината и следствието - последствието
Иначе в коана на спорещите все още не им е ясен дзена и са обективисти. Третия е напред с философския материал и е субективист.
Смисъла е, че субективното възприятие е първичното, а каква е реалността може да гадаем само по него, защото само него имаме.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДвама монаси спорели. Единия твърдял, че знамето се развява. Другия твърдял, че вятъра го развява. Минал трети и им казал, че това, което се развява е в главите им.
Искаше казус по философия. Те ти казус по философияПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеЦ, грешен отговор момчета....
Аромата на пролетта се свързва с движението "keep walking" и промяната, която настъпва подобно на съживяването на природата, така и у хората. Асоциациите, които навява именно пролетта напомнят обновяването на тялото, духа, емоцията, плановете, идеите и т.н.това е...
Аз бих го написал много просто ис три изречения..
Пролет е !
Хормоните забушуват !
Котките замяукват и на всички ни идва мерака за едно бързо........на работата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеТук всички сме равнопоставени и общо взето не се предлага непоискано добро, та терапии прилагам off lineпри наличие на заявено желание и необходимост.
Мечо е по-навътре в мат'риала от мен
п.п. като ти гледам профилната снимка и все се сещам за Енигмасори, това си е мое отклонение
Enigma - Principles of lust - https://www.youtube.com/watch?v=UWkU...f1vJMdBN78bAl9вероятно си навътре и с окултизма може би
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе съм ги гледал филмите, иначе щях да се изкажа от последна инстанция.
Съществува само едно философско течение, другото е слаба философия.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеА само така дано терапията ти даде резултата тъй като лицето към което е адресирано е тежък случай дано му помогнеш бързо и професионалнопри наличие на заявено желание и необходимост.
Мечо е по-навътре в мат'риала от мен
п.п. като ти гледам профилната снимка и все се сещам за Енигмасори, това си е мое отклонение
Enigma - Principles of lust - https://www.youtube.com/watch?v=UWkU...f1vJMdBN78bAl9Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
Коментар