IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Има секви екстраваганти!

Та в тая връзка неволно сетих за една реплика на Коко Шанел (моя любимка откъм биография .....) когато я питали защо не се е омъжила за нито един от великите мъже с които е контакувала ( може би до Валтер Шеленберг е била на косъм да го стори след като издига паметник на гроба след смъртта му ...) :

Ами щото - мъже много,а Коко Шанел е само една!

Поглеждаш субективно.

Отдавна в професионалните среди Коко е синоним на курва, която е помпала богати мъже, вменявайки им че с техните милиони прави ..............култура.
    В първите десет най-скъпи модни бранда, името отдавна не присъства.Въпреки, че франсетата продължават да наливат десетки милиони, за да доцоцат от имиджа.
    Така всеки може!
    Дай същите пачки и на Черната Златка и .........очаквай същия резултат.
    А за Калинки некакви паралели да задавам ли?
    И като такава и само такава ще остане в историята на модата.

.................................................. .........
    Преди само пет дни, в един склад за много скъпи дрехи управителката рече:

"Шанел, като Едит Пиаф......................"
    Не ми влизаше в работата идвайки като молещ, но я прекъснах грубо:
    - Най- голямата и единствена любов на "Живота в розово" е един боксьор, а Шанел се е гътнала невлюбена.
    Едит е оставила ученици - Азнавур, Дасен, Делон, Луи дьо Финес, оня дето направи/и дефлорира/ Бардо, Фонда,де Бърг и куп други........
    Ами онази актриса, дето я има на френските монети - Катрин Деньоф?

Бе курва си е отсекъде.Пък и на Мата Хари се е барала.Демек - тропала.
    Хем ти гуши милионите, хем те топи на германците!Че и на съпротивата.
    Че и на тях да снесеш.

.................................................. ..
    Да четеш само биографии и афтобиографии в днешно време е все едно да се довериш на Уйкипедията.
    По-добре гледайте БТВ.
    Last edited by sergo; 29.11.2012, 15:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Имаше един майор танкист в казармата викаше: Не бутайте стария мост доде не сте вдигнали нов...
      Баш тъй.ЖивотЪТ ме научи на тоя урок.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Абе хубаво да се помисли преди радикални мерки На два пъти ей така казах на шефовете си какво мисля и си се взимах шапката, за което не съжалявам ни най-малко.Сега обаче ще помисля малко повече, поне докато не си осигуря бек-ъп план
        Имаше един майор танкист в казармата викаше: Не бутайте стария мост доде не сте вдигнали нов...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          И като помислиш се замисляш

Майтап няма. И аз съм налитал на бой като малък на едно временно шефче дет се беше взело на сериозно А той вместо да ме изгони почна да пише рипорти до Директорския борд
          Къде бе човек.. Когато дискусията е професионална, трябва да се спазва йерахия и да се води на нивото на учреждението, но някаква мастия или педал да ти се прави на началник.. Само го вхащаш за малакта главичка и му биеш една глава в носа и сам си тръгваш.. Нема нужда да ме уволняват.

Коментар

Майтап няма. И аз съм налитал на бой като малък на едно временно шефче дет се беше взело на сериозно А той вместо да ме изгони почна да пише рипорти до Директорския борд
            Абе хубаво да се помисли преди радикални мерки На два пъти ей така казах на шефовете си какво мисля и си се взимах шапката, за което не съжалявам ни най-малко.Сега обаче ще помисля малко повече, поне докато не си осигуря бек-ъп план
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
              ....
              Преставяш ли си?Мозъчен хирург, дето ходи и по света да щампова чутири - да не пие!Пък е на 33!
              .................................................. ...........
              Има секви екстраваганти!

Та в тая връзка неволно сетих за една реплика на Коко Шанел (моя любимка откъм биография .....) когато я питали защо не се е омъжила за нито един от великите мъже с които е контакувала ( може би до Валтер Шеленберг е била на косъм да го стори след като издига паметник на гроба след смъртта му ...) :

Ами щото - мъже много,а Коко Шанел е само една!
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Абе 2005-2007 и аз така мислех ама сега мислЪ два-три пъти преди да "помислЪ"
                То всеки си знае ама аз явно съм много див и свободолюбив. Честно ти казвам ако на мен докато работех бо банките ми беше викнал или обидил някой щях да му отрежа ушите и да го накарам да ги изяде... Въобще не ме интересуват, кариера, заплата, пари.. Мога да живея и със 100 лева на месец но да си запазя достойнството.. Поради тази причина между другото си убих политическата кариера, но не съжалявам...

Коментар

Коментар

А не трябва да са малко. Достойнството никога не може да се покрие с една заплата. Ставаш, разбиваш главата ан шефа си и си напускаш. Ама поне ти остава достойнството. Де да знам. Може би за това аз не ставам за наемен работник. Свободата и достойнството ми няма вариант да ги потъпча нито се продават... Ама сме странна нация - сами све даваме в робство.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Баш де.И оная кака е внимавала пред кой да крещи.Малко са тия дето ше крещат на шефовете си....Освен наум де.
                      А не трябва да са малко. Достойнството никога не може да се покрие с една заплата. Ставаш, разбиваш главата ан шефа си и си напускаш. Ама поне ти остава достойнството. Де да знам. Може би за това аз не ставам за наемен работник. Свободата и достойнството ми няма вариант да ги потъпча нито се продават... Ама сме странна нация - сами све даваме в робство.

Коментар

• Баш де.И оная кака е внимавала пред кой да крещи.Малко са тия дето ше крещат на шефовете си....Освен наум де.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Казвал си и за други подвизи ...
                          Не намирам крещенето за начин на решаване на каквото и да било ... В смесъл, че високият тон по никой начин не променя съдържанието на казваното ...
                          При мен, дори задейства рефлекса да вдигна щита и да затворя забралото ...

Пък и няма как всички да са като Уилям Уолъс съгласи се ...
                          И с пепелници замеря, биля
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Абе да ти кажа крещя, ама много внимавам пред кой крещя??? Често ми се случва и да се извинявам след това.
                            Казвал си и за други подвизи ...
                            Не намирам крещенето за начин на решаване на каквото и да било ... В смесъл, че високият тон по никой начин не променя съдържанието на казваното ...
                            При мен, дори задейства рефлекса да вдигна щита и да затворя забралото ...

Пък и няма как всички да са като Уилям Уолъс съгласи се ...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Абе, то хубаво си се замислил за това какъв трябва да си за да търпиш да ти крещят. Ама не ти ли се е случвало и ти да крещиш? И само си престави, че всички напускат.... Ще ти остане ли някой?
                              Абе да ти кажа крещя, ама много внимавам пред кой крещя??? Често ми се случва и да се извинявам след това.

Коментар

Седим с един колега (конкурент) в моя офис и си поркаме и по едно врвем в офиса ми връхлита една моя позната, работи някава средна шефка във една банка и реве, ама ще се задуши от сълзи... Аааа шефкат ми ме нарича с обидни думи и ми крещи.. АААА... И веднага чиовека и предложи - Кажи коя ти е шефка и да я пребием. Друг колега и вика: Разбий и главата и напусни... Трети : Скарай се яко с нея... А тая им отговаря: Ами къде ще си намеря рабиота. Не не я бийте" и продължава да реве... Изгоних я.. Не обичам нерешителни и малки хора и се замислих - Какъв човек требе да си че да търпиш някаква пумия да те обижда, само и само да не си загубиш смешната заплатка???? И още по лошо - какъв мухъл требе да си за не се разбунтуваш при това положени??? Обаче колегата каза много точен лаф: Не се чуди - Тя ако имаше духа на Васил Левски (щото аз дадох сравнение) нямаше да е наемен работник в смешна банка... И се замислих - колко е важнио да се научи човек от кой човек колко може да очква и да не се учудва на факта колко са смотани хората.. Ами те ако не бяха нямаше да са това което са... Факт... Няма да видиш Че Гевара да работи на гише в община Красно село или да записва номерата на колите в Синята зона... И това отговаря на често задавания въпрос: Какъв идиот требе да е човека ХХХХХ че да направи това или да не може да направи онова....
                                Абе, то хубаво си се замислил за това какъв трябва да си за да търпиш да ти крещят. Ама не ти ли се е случвало и ти да крещиш? И само си престави, че всички напускат.... Ще ти остане ли някой?

Коментар

Working...
                                X