Първоначално изпратено от KMETA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
п.п...един пост малко надолу, по-добре да се самоизтрие, много мъка има в думите...
ъъ .. Русото не е Мечо, щот' не съм аматьор кат' него, дет' чел гугъл и 100 книги на кръст и вече дава наклон на ятагана на всеки из Галактиката и Вселената, па ко остана за Земята.
Ама, кой пост, на кого и защо да се самоизтривал и кое е "мъката", щот' не съм Ванга още и ми прости, за което?
Тенкю съм ин адванс
Имаш чиърс, че ставам 'ноу любопитен кат' прочета подобно нещо ( ъъ .. смигам )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение...
Аз съм началник по работата не съм господар на хората.
Не може да уронваш личното достойнство на човека и да искаш после от него.
Ако някой не става има си начини да се разделим.
Но никога не викам и не обиждам.
Ако не - и добрите мисли са стъпка към мъдростта
Крясъците и обидите са атрибут на слабите.
п.п...един пост малко надолу, по-добре да се самоизтрие, много мъка има в думите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеТа,
Наздраве!
П.П. Преглеждам темата набързо, бря - само тая, че в други почти не влизам в тоя форум. Тук сте все нЕкви "гадни" уникати събрани и яко се смея
Чиърс-а дан' забрайкам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеSergo, завиждаш. Използвала сексуално мъже!? Ами използвай и ти!Кой е казал, че моделиерският успех е морална норма?
Седем са още в парламента.Около петнайсет са в посолствата ни по света.Четри каки шават в Брюксел.Около трийсетина са шефове в световни корпорации..................
.................................................. .................................................. .................................................. .......
Една от малкото ми успешни ученички, първо я ожених за внука на Георги Димитров и вече двайсет години има успешна кариера в ЛА като моделиер.
Бившата ми жена от шест години е шеф в Москва на една от трите най-мощни немски банки.
И с никоя от изброените връзки не подържам контакт от години - последният път, когато чух жена си бе преди десет.
И това само на първо четене.
Смяташ ли, че е уместно сега на 60– да правя простотиите на неква си Шанел?
Просто ми е скучно да докарам дъщеря ти в рамките на седмица в потребността да смуче като малаче Моя с пълното съзнание, че друг такъв не съществува?Същия този, дето не съм го намерил в кофата за боклук?
И нали всички знаем, че ако реша да я напомпам, нямаш друг изход освен да трябва задължително да приготвиш един достоен чеиз?
Но не по твоите критерии.
А по моите!
/а ла Коко/
Иначе ще гръмнат медиите?
Така сложени нещата, все още ли държиш на позицията си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение....Заплюха си дестинацията за на пролет....Че току-виж сме спретнали някоя спонтанна оргия
давайки излишни Бонуси на Врага
(...с или без Партиен билет.....
)....
ПС : Като гледам снимките от днешния сняг в Москва и ми става едно хубаво и уютно:
http://www.dnes.bg/world/2012/11/29/...-moskva.174245Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВерно е, че съм субективен!
Но това е защото си падам по такива "курви"! Проблемът тука в крайна сметка опира до създаване на принадена стойност ....А пък аз съм Фен на тоя закон (както и на Законите на Природата,разбира се - но да не се отклонявам.....)....
Когато една жена е наясно със собствената си цена,винаги ще се намерят критици-"доброжелатели" които да й кажат:"Ти си една пачавра дето за нищо не става!" И това са обикновено тези дето не ги е огряло....
Тука уйкипедия и БТВ,няма! По скоро има влагане на мои лични преживявания през годините,на база на които съм си създал някъф "идеален образ" който би бил конвертируем и в бъдещето,особено сега - когато т.нар.капитализъм (или масова култура,като ти казваш....) рухва ежедневно пред очите ни.....И проблемът е,че от руините аз не виждам нищо полезно и качествено което би могло да го (или да я - тя, масовата култура) замени .....
Където си прав - прав си.
Глава скланям.
............................................
Те сега, в тоя момент се боря да мотивирам поредния чирак, който е на път да се разплаче заради начина по който обрисувах всичките простотии, които е свършил през своите 27 години и наѝ-паче двата дни, през които шава в мойто ателие.
Което ми костваше 400 гр.ракия на гладно и поредната тъпа и самотна нощ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВалШи,вие там от Варна понеже имате най-късата пряка линия с Русия и сте прихванали некои неболшевишки навици
========================================
ТъНъМъаз ви предлагам ей туй (май е на ТИМ ама кво от тва,тя цялата БГ-територия е отдавна тяхна
......) :
http://www.booking.com/hotel/bg/azal...7d3bd755a6bX15
Чувам добри отзиви и съм го виждал отвън,а догодина мисля да го посетя и от вътре
PS :Dan Balan - Люби (Full HD) - http://www.youtube.com/watch?v=c_uVH-lHE_4
. Заплюха си дестинацията за на пролет
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеПоглеждаш субективно.
Отдавна в професионалните среди Коко е синоним на курва,......
Но това е защото си падам по такива "курви"! Проблемът тука в крайна сметка опира до създаване на принадена стойност ....А пък аз съм Фен на тоя закон (както и на Законите на Природата,разбира се - но да не се отклонявам.....)....
Когато една жена е наясно със собствената си цена,винаги ще се намерят критици-"доброжелатели" които да й кажат:"Ти си една пачавра дето за нищо не става!" И това са обикновено тези дето не ги е огряло....
Тука уйкипедия и БТВ,няма! По скоро има влагане на мои лични преживявания през годините,на база на които съм си създал някъф "идеален образ" който би бил конвертируем и в бъдещето,особено сега - когато т.нар.капитализъм (или масова култура,като ти казваш....) рухва ежедневно пред очите ни.....И проблемът е,че от руините аз не виждам нищо полезно и качествено което би могло да го (или да я - тя, масовата култура) замени .....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Не му мисли и не тъгувай толкУс ами виж става ли, не ставата да знаеш колко време да предвидиш в план-графика на поредната "скитница в нощта".
п.п. аз на непознати номера не вдигамзнам го тоо номер "ама еди кой си ме пита за твоя телефон, че много му трябвал и го дадох, извинявай..."
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Та,
Наздраве!
На гореспоменатата кроялна маса ръждясват в един иноксов панер за съхнене на измити чинии двайсетина ножици.Докато се колебаех коя да припозная, телефона взе че звънна.Непознат номер.След кратко колебание дали да разруша тази напоследък рядко постигана идилия в моите изсконни професионални обязаности - вдигнах.
– Здавей!Мога ли да спя при теб?
-
/Тука требе да подсетя глутницата и да информирам приходящите, че в плочата наречена Galaxy S 3 дето я държа в ръцете си има едно от 250-те приложения, дето показва дори и на Гугъл мапс от коя къща се обажда това креко женско гласче.Също, че като всеки уважаващ себе си 57-годишен педофил/така рече Заратустра...............опс, Смонафта преди време./съм в пет годишен пробационен период.
Демек доброволно съм се лишил от единственната услуга, която предлагат българските жени на интелекуртни пръчове като мене.
Не че не е имало възможности.Не че не е имало опити.Не че тези години не бяха достатъчни за купища народ, който е бил пряк свидетел за моите потентостти да въздъхне с угрижение, мъдрувайки колко бързо днешните мъже се опедерастяват.
Ма мен кво ме бърка?Живота ми е скучен и аз си го разнообразявам.
С подробни ексерименти.
Върху себе си.
Ще ви го здъфкам под формата на резюме - дърт дефственяк./
Та, Галаксито не ми дава никакво инфо, защо това моме му се ще да спи при мен.То също не смята да ме открехне поне с някаква бозова информация каква роля е играла в моето минало, засипвайки ме с битовизмите, които са я накарали да избере мен за подобни гимнастики, които в него момент ме карат да се изчервявам.
И така цели петнайсет минути!
Пустото му девойче!Не ми киха нищо!Нито име, нито спомен, нито отношение, нито обещание, нито събитие, нито обща среда.............
Само логически обоснованата потребност да доде и да спи в ателието.Щото аз не казвам на никой, който не познавам по-малко от три години, че си имам дом.
Пък менове като мене, Смонафта, Маранди, Манчо, Спарт, Киро, Анон, Пешо, Наивника и сие не им отърва да се барат на гламави, без да вземат меродавно и категорично решение за каквато и да е куча ситуация в рамките на некакви си петнайсетина минути.
Ма моля Ви се!
Вий какви си ги мислите?
Не знам за другите пръчове/Смонафта, Маранди, Манчо, Спарт, Киро, Анон, Пешо, Наивника и сие /, но ако щеш вервай брат Маранди, повечето време от тия минути прекарах в страдание.
По бъдещата ми загубена девственост.
.................................................. .................................................. .......
Ма, ако не се обадиш че ме чуваш, да не продължавам?
Щот биля ми е бреме да си разголвам атрибутитите.Той сал Смонафта я има тая мъдрост.
Затуй му се чудя на Мечо.Аз от него за куп философи научих - какви са ги дробили, какви са ги мислили и какви са ги свършили.И цитирайки ги, що поне веднъж не спомена и за "центробежника" за по-кратко споменуван като Смонафт?
Сигур щот си пада по малки цици.
Пък ме е шубето да не досадя на глутницата.
Не ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ като помислиш се замисляш
Майтап няма. И аз съм налитал на бой като малък на едно временно шефче дет се беше взело на сериозноА той вместо да ме изгони почна да пише рипорти до Директорския борд
Коментар
Коментар