Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение...казус по философия?
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМечо, ти нормален си си бе!? Ти учил ли си Философия бе!? Ти знаеш ли как се процедира по Философия, бе!? Това да не ти е като да плуваш в морето или да плаваш в океана!? По Философия се процедира като се решават казуси по Философия! Какви филми, какви пет лева, каква последна инстанция, бе....!?
Искаше казус по философия. Те ти казус по философияБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе съм ги гледал филмите, иначе щях да се изкажа от последна инстанция.
Съществува само едно философско течение, другото е слаба философия.
Коментар
-
Чичоа пък днес докато превеждам едни неща си пускам вече за втори път познай какво
http://www.youtube.com/watch?v=XqMus1EwYyc
п.п. "откраднах" си я от теб и сега ми е в "любими" , да...Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
Фръцла в па де дю.....
Приказка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеhttps://docs.google.com/forms/d/16ds...viewform?pli=1
е не го приемай неползването съвсем буквално
пък и тази анкета си е само за да се яви на изпита и
да защити данните които е получила
тази последна сесия имат толкова различни по материя изпити
а какво ще кажете за темата:
темата е философска-и видните представители на разните философски течения могат да се включат
Съществува само едно философско течение, другото е слаба философия.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБРАВО АРТЕМИДЧЕ- МНОГО СИ ЯКАPoli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМного си фешан с това фистанчевидях "малката фръцла" търсейки подходящи снимки за направата на една картичка за рожден ден
....реших, че й подхожда точно това име
пък и язе съм си "Фръцла"
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеемииии имах нужда от "преобразяване"Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМалиииийй Арти, ква си фръцлаPoli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеимате и от мен една попълнена анкета
Коментар
Коментар