IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
    Търся си жена, ама няма да ва отърва от ваща а ми трябва учителка по английски.
    Ама първо кастинг а телефон послее ще ви дам.
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

п.п...един пост малко надолу, по-добре да се самоизтрие, много мъка има в думите...
      Слънчевичко,

ъъ .. Русото не е Мечо, щот' не съм аматьор кат' него, дет' чел гугъл и 100 книги на кръст и вече дава наклон на ятагана на всеки из Галактиката и Вселената, па ко остана за Земята.

Ама, кой пост, на кого и защо да се самоизтривал и кое е "мъката", щот' не съм Ванга още и ми прости, за което?

Тенкю съм ин адванс

Имаш чиърс, че ставам 'ноу любопитен кат' прочета подобно нещо ( ъъ .. смигам )

Коментар

• Търся си жена, ама няма да ва отърва от ваща а ми трябва учителка по английски.
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          ...
          Аз съм началник по работата не съм господар на хората.
          Не може да уронваш личното достойнство на човека и да искаш после от него.
          Ако някой не става има си начини да се разделим.
          Но никога не викам и не обиждам.
          Ако това е истина - браво
          Ако не - и добрите мисли са стъпка към мъдростта

Крясъците и обидите са атрибут на слабите.

п.п...един пост малко надолу, по-добре да се самоизтрие, много мъка има в думите...

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Та,

Наздраве!
            Ха, дойдохме си на думата, че само ракойкота шъ спаси Света и чат-пат бирата

П.П. Преглеждам темата набързо, бря - само тая, че в други почти не влизам в тоя форум. Тук сте все нЕкви "гадни" уникати събрани и яко се смея

Чиърс-а дан' забрайкам!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Sergo, завиждаш. Използвала сексуално мъже!? Ами използвай и ти! Кой е казал, че моделиерският успех е морална норма?
              На нивото което ми предлагаш ползотиите аз го минах до къмто 30+.Теоретично използвах достатъчно жени.И се доказах пред себе си.
              Седем са още в парламента.Около петнайсет са в посолствата ни по света.Четри каки шават в Брюксел.Около трийсетина са шефове в световни корпорации..................
              .................................................. .................................................. .................................................. .......
              Една от малкото ми успешни ученички, първо я ожених за внука на Георги Димитров и вече двайсет години има успешна кариера в ЛА като моделиер.
              Бившата ми жена от шест години е шеф в Москва на една от трите най-мощни немски банки.
              И с никоя от изброените връзки не подържам контакт от години - последният път, когато чух жена си бе преди десет.

И това само на първо четене.

Смяташ ли, че е уместно сега на 60– да правя простотиите на неква си Шанел?

Просто ми е скучно да докарам дъщеря ти в рамките на седмица в потребността да смуче като малаче Моя с пълното съзнание, че друг такъв не съществува?Същия този, дето не съм го намерил в кофата за боклук?

И нали всички знаем, че ако реша да я напомпам, нямаш друг изход освен да трябва задължително да приготвиш един достоен чеиз?
              Но не по твоите критерии.
              А по моите!
              /а ла Коко/

Иначе ще гръмнат медиите?

Така сложени нещата, все още ли държиш на позицията си?

Коментар

• Путкакъв стрес живея Пуснали са Бъкстон и се е заформило голямо задръстване по моята улица и са сменили гадовете знаците и в момента се огледам дъл шъ ми земат колата

Коментар

• Sergo, завиждаш. Използвала сексуално мъже!? Ами използвай и ти! Кой е казал, че моделиерският успех е морална норма?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    ....Заплюха си дестинацията за на пролет
                    То и аз се каня дотогава да отида и да не стане тъй да се засечем ....Че току-виж сме спретнали някоя спонтанна оргия давайки излишни Бонуси на Врага (...с или без Партиен билет.....)....

ПС : Като гледам снимките от днешния сняг в Москва и ми става едно хубаво и уютно :

http://www.dnes.bg/world/2012/11/29/...-moskva.174245
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Верно е, че съм субективен!

Но това е защото си падам по такива "курви"! Проблемът тука в крайна сметка опира до създаване на принадена стойност ....А пък аз съм Фен на тоя закон (както и на Законите на Природата,разбира се - но да не се отклонявам.....)....

Когато една жена е наясно със собствената си цена,винаги ще се намерят критици-"доброжелатели" които да й кажат:"Ти си една пачавра дето за нищо не става!" И това са обикновено тези дето не ги е огряло ....

Тука уйкипедия и БТВ,няма! По скоро има влагане на мои лични преживявания през годините,на база на които съм си създал някъф "идеален образ" който би бил конвертируем и в бъдещето,особено сега - когато т.нар.капитализъм (или масова култура,като ти казваш....) рухва ежедневно пред очите ни.....И проблемът е,че от руините аз не виждам нищо полезно и качествено което би могло да го (или да я - тя, масовата култура) замени .....

Където си прав - прав си.
                      Глава скланям.

............................................
                      Те сега, в тоя момент се боря да мотивирам поредния чирак, който е на път да се разплаче заради начина по който обрисувах всичките простотии, които е свършил през своите 27 години и наѝ-паче двата дни, през които шава в мойто ателие.
                      Което ми костваше 400 гр.ракия на гладно и поредната тъпа и самотна нощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        ВалШи,вие там от Варна понеже имате най-късата пряка линия с Русия и сте прихванали некои неболшевишки навици
                        ========================================

ТъНъМъ аз ви предлагам ей туй (май е на ТИМ ама кво от тва,тя цялата БГ-територия е отдавна тяхна ......) :

http://www.booking.com/hotel/bg/azal...7d3bd755a6bX15

Чувам добри отзиви и съм го виждал отвън,а догодина мисля да го посетя и от вътре

PS :Dan Balan - Люби (Full HD) - http://www.youtube.com/watch?v=c_uVH-lHE_4

Спарт, бандата не ще да ходи на море през зимата. Заплюха си дестинацията за на пролет
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                          Поглеждаш субективно.

Отдавна в професионалните среди Коко е синоним на курва,......
                          Верно е, че съм субективен!

Но това е защото си падам по такива "курви"! Проблемът тука в крайна сметка опира до създаване на принадена стойност ....А пък аз съм Фен на тоя закон (както и на Законите на Природата,разбира се - но да не се отклонявам.....)....

Когато една жена е наясно със собствената си цена,винаги ще се намерят критици-"доброжелатели" които да й кажат:"Ти си една пачавра дето за нищо не става!" И това са обикновено тези дето не ги е огряло ....

Тука уйкипедия и БТВ,няма! По скоро има влагане на мои лични преживявания през годините,на база на които съм си създал някъф "идеален образ" който би бил конвертируем и в бъдещето,особено сега - когато т.нар.капитализъм (или масова култура,като ти казваш....) рухва ежедневно пред очите ни.....И проблемът е,че от руините аз не виждам нищо полезно и качествено което би могло да го (или да я - тя, масовата култура) замени .....
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Не му мисли и не тъгувай толкУс ами виж става ли, не става та да знаеш колко време да предвидиш в план-графика на поредната "скитница в нощта".

п.п. аз на непознати номера не вдигам знам го тоо номер "ама еди кой си ме пита за твоя телефон, че много му трябвал и го дадох, извинявай..."
                            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Та,

Наздраве!

На гореспоменатата кроялна маса ръждясват в един иноксов панер за съхнене на измити чинии двайсетина ножици.Докато се колебаех коя да припозная, телефона взе че звънна.Непознат номер.След кратко колебание дали да разруша тази напоследък рядко постигана идилия в моите изсконни професионални обязаности - вдигнах.

– Здавей!Мога ли да спя при теб?
                              -

/Тука требе да подсетя глутницата и да информирам приходящите, че в плочата наречена Galaxy S 3 дето я държа в ръцете си има едно от 250-те приложения, дето показва дори и на Гугъл мапс от коя къща се обажда това креко женско гласче.Също, че като всеки уважаващ себе си 57-годишен педофил/така рече Заратустра...............опс, Смонафта преди време./съм в пет годишен пробационен период.
                              Демек доброволно съм се лишил от единственната услуга, която предлагат българските жени на интелекуртни пръчове като мене.
                              Не че не е имало възможности.Не че не е имало опити.Не че тези години не бяха достатъчни за купища народ, който е бил пряк свидетел за моите потентостти да въздъхне с угрижение, мъдрувайки колко бързо днешните мъже се опедерастяват.
                              Ма мен кво ме бърка?Живота ми е скучен и аз си го разнообразявам.
                              С подробни ексерименти.
                              Върху себе си.

Ще ви го здъфкам под формата на резюме - дърт дефственяк./

Та, Галаксито не ми дава никакво инфо, защо това моме му се ще да спи при мен.То също не смята да ме открехне поне с някаква бозова информация каква роля е играла в моето минало, засипвайки ме с битовизмите, които са я накарали да избере мен за подобни гимнастики, които в него момент ме карат да се изчервявам.
                              И така цели петнайсет минути!
                              Пустото му девойче!Не ми киха нищо!Нито име, нито спомен, нито отношение, нито обещание, нито събитие, нито обща среда.............
                              Само логически обоснованата потребност да доде и да спи в ателието.Щото аз не казвам на никой, който не познавам по-малко от три години, че си имам дом.
                              Пък менове като мене, Смонафта, Маранди, Манчо, Спарт, Киро, Анон, Пешо, Наивника и сие не им отърва да се барат на гламави, без да вземат меродавно и категорично решение за каквато и да е куча ситуация в рамките на некакви си петнайсетина минути.
                              Ма моля Ви се!
                              Вий какви си ги мислите?

Не знам за другите пръчове/Смонафта, Маранди, Манчо, Спарт, Киро, Анон, Пешо, Наивника и сие /, но ако щеш вервай брат Маранди, повечето време от тия минути прекарах в страдание.
                              По бъдещата ми загубена девственост.

.................................................. .................................................. .......
                              Ма, ако не се обадиш че ме чуваш, да не продължавам?
                              Щот биля ми е бреме да си разголвам атрибутитите.Той сал Смонафта я има тая мъдрост.

Затуй му се чудя на Мечо.Аз от него за куп философи научих - какви са ги дробили, какви са ги мислили и какви са ги свършили.И цитирайки ги, що поне веднъж не спомена и за "центробежника" за по-кратко споменуван като Смонафт?
                              Сигур щот си пада по малки цици.

Пък ме е шубето да не досадя на глутницата.
                              Не ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                И като помислиш се замисляш

Майтап няма. И аз съм налитал на бой като малък на едно временно шефче дет се беше взело на сериозно А той вместо да ме изгони почна да пише рипорти до Директорския борд
                                Като завърших училище на първата си сериозна работа попаднах на един главен инженер тотален помияр.Само как се държеше с колегите хора на по 45-50 години.Бяха проревали от него.Аз реших че трябва да се науча и започна здраво четене учене и бачкане.След три години и половина нямаше нещо да не мога и да не знам.Тогава ей тоя идиот при една голяма авария си позволи да ми крещи и да ме заплашва с уволнение при положение че той е виновен.Леле майко като побеснях като го хванах и от кота 8метра го провисих надолу с главата.Незнам какво съм му говорил спомням си че му казах само да си посмял да ме накажеш просто ще полетиш от 8метра или ще те хвърля в котела.Този човек не може да дойде на себе си много дълго време не ми говори една година и много внимаваше как се държи с мен.Пет години работниците разказваха митове и легенди за този случаи а старшите на три цеха в моята смяна казваха че по хубав миг от тоя ня работа не са имали.Някакъв помияр дошъл от на майка си паяжините в родното ми място и ще тормози хората......Никога не съм позволявал някой да се отнася по такъв начин с мен и никога не си позволявам такива изпълнения.Аз съм началник по работата не съм господар на хората.Не може да уронваш личното достойнство на човека и да искаш после от него.Ако някой не става има си начини да се разделим.Но никога не викам и не обиждам.

Коментар

Working...
                                X