IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
    Готини мисли от хубави хора ама само с мечти не става да сме дружки...
    Малко или много ми трябва както и на вас ЗЛАТООО , гавра с авери хахахахаха
    Бе, мечтите нейде все още ги водят безплатни - как са се прецакали не е истина - хихи

П.П. Русото шъ ляга, че азиатците нищо няма да направят и нЕма смисъл се виси за нещо интересно за изкъртване. Тая седмица алъш-вериша 'ноу смешен. Днес съм само 5,6% към акаунта и чак мъ е срам, ама с тия прави "черти" цяла седмица ко да изкара чиляк.

Глад, мизерия и въшки едри, колкото врабчета. Демек свИтовнЪ криза - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Винце и тук има, ама хагнето шъ се купува от нейде - по селата им разбират и знаят как да ги пълнят и после на пещ, слама, глина, фолио - разбират му хората

Русото е прост и тъп дегустатор само

П.П. Виде ли, че Серго пак съ'й гътнал върху комп-еца и хърка, само ник-а му блящука. Дано да си е угасил пурата, дан' стане сакатлък
      Абе то секи казан е завод за развод, ама като се замисля то женското само повод си чака без да е доказано нищо а еи така за спорта....
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Готини мисли от хубави хора ама само с мечти не става да сме дружки...
        Малко или много ми трябва както и на вас ЗЛАТООО , гавра с авери хахахахаха

Златото ще си го връ у гъзо ама искам да чета коментарите.....
        Last edited by KMETA; 30.11.2012, 03:02.

Коментар

МНОГО ме съмнява , че имаш агънце ама аз мога да доставя от раз 120 кила вино от ГРОЗДЕ ,,,,
          Винце и тук има, ама хагнето шъ се купува от нейде - по селата им разбират и знаят как да ги пълнят и после на пещ, слама, глина, фолио - разбират му хората

Русото е прост и тъп дегустатор само

П.П. Виде ли, че Серго пак съ'й гътнал върху комп-еца и хърка, само ник-а му блящука. Дано да си е угасил пурата, дан' стане сакатлък

Коментар

Недей мъ умува, че кат' ми каже някой така, дет' съ "загрижил" за мен и ме мисли и вече по навик цепя "Говори ми в цифри." - че дан' съ видим повече

П.П. Ся бюджета е закъсал, ама шъ финтираме селото. От нас хагнетата без да казваме, от теб само организацията и славата, че да има пак бюлетини.

Ха, наздраве и честит сбор!
            МНОГО ме съмнява , че имаш агънце ама аз мога да доставя от раз 120 кила вино от ГРОЗДЕ ,,,,

Коментар

Ти си явно търговец на антики ща мисля после...
              Недей мъ умува, че кат' ми каже някой така, дет' съ "загрижил" за мен и "ме мисли" и вече по навик цепя "Говори ми в цифри." - к'во дължа, че дан' съ видим повече

П.П. Ся бюджета е закъсал, ама шъ финтираме селото. От нас хагнетата без да казваме, от теб само организацията и славата, че да има пак бюлетини.

Ха, наздраве и честит сбор!
              Last edited by marandi; 30.11.2012, 02:54.

Коментар

Тия 6-ти клас бяха 2 момичета, бря - к'ви педали?

Пита я почнал ли е да й идва мензиса и че не е престижно вече да не е дефлорирана. Демек е "задръстянячка", ако остане така и вземе, че й текне.

П.П. Даскалката шъ я измислим. Руса, "черна" или червено-коса я сакаш?
                Ти си явно търговец на антики ща мисля после...

Коментар

Тия педали ги оставете да си пишат на воля, аз съм пич, карам всичко дето се движи и си плащам за учителка по английски.
                  Тия 6-ти клас бяха 2 момичета, бря - к'ви педали?

Пита я почнал ли е да й идва мензиса и че не е престижно вече да не е дефлорирана. Демек е "задръстянячка", ако остане така и вземе, че й текне.

П.П. Даскалката шъ я измислим. Руса, "черна" или червено-коса я сакаш?

Коментар

Ча'й ся малко, Кмете - ваше село днес нямаше ли "сбор" и къде е хагнето и 3-те шишета ракия?

П.П. Нали знаеш, лафа дет' на всеки имен ден в БГ ги прекръстват и им викат честито днес имаш Имен ден.

Таз' латино и ния сме я денсили нявгиж. Чупка в кръста, ситен клец и накрая се свършва на "Оле" - хихи
                    E па ся ли казваш за малко да минем на почивка без да платим....

Коментар

Бе, персонажи и то тук не бива, щот' ви разбирам и двамата.

П.П. Ама, ай да не грабваме "темата" за синковците и дъщерите, че ще се уплашиш и винаги родителите им последни научват някои неща за тях.

Мо'а те стрелям с реални случки кат' щерка на полицай-офицер, дет' ходи да я плющят по 15 мангала на групов самичка.

Или кат' настигам едни киндери 6-ти клас с раниците и ги подминавам: "Чувам следния разговор от типа:

- И ти ходи ли на купона, ма?
                      - Ходих.
                      - И нещо направи ли?
                      - Не можах.
                      - И ти ще чакаш да почне да ти идва ли, ма - че чак тогава?

Лапетата бяха на около 11 години до под мишницата ми.

П.П.П. За синковци тоже не ме карай да ти разправям случки и то доста сочни ( смигам пак ).

Та, Серго се е пошегувал, но не е визирал щерката на някого, а по принцип се избазикал. Чети между редовете
                      Тия педали ги оставете да си пишат на воля, аз съм пич, карам всичко дето се движи и си плащам за учителка по английски.

Коментар

добре е да се постараете . че КМЕТА ви е на гости

само с хляб и сирене няма да минете...
                        Ча'й ся малко, Кмете - ваше село днес нямаше ли "сбор" и къде е хагнето и 3-те шишета ракия?

П.П. Нали знаеш, лафа дет' на всеки имен ден в БГ ги прекръстват и им викат честито днес имаш Имен ден.

Таз' латино и ния сме я денсили нявгиж. Чупка в кръста, ситен клец и накрая се свършва на "Оле" - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          само заради смигането, Марантичка
                          иначе никак не ми се мисли какъв мозък би могъл да ги напише тези самонадеяни приказки за нечия дъщеря ...
                          Май на място си вмъкнал ятагана...
                          Хайде наздраве )
                          Аз съм лека нощ )
                          Бе, персонажи и то тук не бива, щот' ви разбирам и двамата.

П.П. Ама, ай да не грабваме "темата" за синковците и дъщерите, че ще се уплашиш и винаги родителите им последни научват някои неща за тях.

Мо'а те стрелям с реални случки кат' щерка на полицай-офицер, дет' ходи да я плющят по 15 мангала на групов самичка.

Или кат' настигам едни киндери 6-ти клас с раниците и ги подминавам: "Чувам следния разговор от типа:

- И ти ходи ли на купона, ма?
                          - Ходих.
                          - И нещо направи ли?
                          - Не можах.
                          - И ти ще чакаш да почне да ти идва ли, ма - че чак тогава?

Лапетата бяха на около 11 години до под мишницата ми.

П.П.П. За синковци тоже не ме карай да ти разправям случки и то доста сочни ( смигам пак ).

Та, Серго се е пошегувал, но не е визирал щерката на някого, а по принцип се избазикал. Чети между редовете

Коментар

И тия по устен френски тоже не са лоши.

П.П. Ама, се притесних пак за Серго, щот' явно пак е заспал и още не е научил номера на китайката.

Че, винаги наблизо тряя има по една резервна клавирина и съселка, ако къпи на десктоп-ка - щот' кат' я ливне с питието отгоре - да не му бучи дънната платка и да я чака да изсъхне, ъмм ... само да сменя - рестарт и толкоз.

Той дърта гарка, рошавела, ама за някои неща още съ вдетинява.

П.П.П. Шъ гу мислА аз ся заспал ли е или съ е олял по клавира и не мо'е каже една "Га"? Ърмм ....
                            добре е да се постараете . че КМЕТА ви е на гости

само с хляб и сирене няма да минете...

Коментар

• само заради смигането, Марантичка
                              иначе никак не ми се мисли какъв мозък би могъл да ги напише тези самонадеяни приказки за нечия дъщеря ...
                              Май на място си вмъкнал ятагана...
                              Хайде наздраве )
                              Аз съм лека нощ )

Коментар

Търся си жена, ама няма да ва отърва от ваща а ми трябва учителка по английски.
                                И тия по устен френски тоже не са лоши.

П.П. Ама, се притесних пак за Серго, щот' явно пак е заспал и още не е научил номера на китайката.

Че, винаги наблизо тряя има по една резервна клавирина и съселка, ако къпи на десктоп-ка - щот' кат' я ливне с питието отгоре - да не му бучи дънната платка и да я чака да изсъхне, ъмм ... само да сменя - рестарт и толкоз.

Той дърта гаргамела - рошавела, заек пуцан и науцан, ама за някои неща още съ вдетинява и мъ ядосвъ. 2 бели косъма му бия на неговия пирон, че са ми от него.

П.П.П. Шъ гу мислА аз ся заспал ли е или съ е олял по клавира и не мо'е каже една "Га"? Ърмм ....
                                Last edited by marandi; 30.11.2012, 02:29.

Коментар

Working...
                                X