If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
MILOM,
Въпрос 2: "Колко често ползвате Интернет?"
вариант 6 на отговор: "Не ползвам Интернет"
Въпрос от мен: "По какъв начин се провежда анкетата?"
Нека не се възприема като заяждане, а като градивна критика.
Въпросът и очакваният отговор, зададени от тийнейджър – може да се считат като крайно провокативни: очевидно децата изнемогват, но търсят и такава възможност – дали някой вече не се е добрал до формулата за това – да прехвърлят среднощния си сън на компютъра, докато те порят фейса денонощно.
Нещо повече, някои от тях толкова от малки влизат, та дори не осъзнават, че са в нета, когато изпращат мейл на приятеля си или, когато цял ден чатят. За такива нещата изглеждат така: написах само едно писмо и го изпратих, а сега си лафим, т.е. – това е моментът, когато съответен тийнейджър все още “не е почнал да ползва нета” – било то по техният жаргон, или от незнанието на факта, че от сутрин до вечер някои от тях са неотменно в нета….
Вчера си забравих телефона в служба. Прекарах си една изключително спокойна вечер, с един дразнител по-малко. Сега имам да отговарям на двадесетина неприети разговори, но това са бели кахъри.
Хубав ден на младежите и девойките!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
е не го приемай неползването съвсем буквално
пък и тази анкета си е само за да се яви на изпита и
да защити данните които е получила
тази последна сесия имат толкова различни по материя изпити
а какво ще кажете за темата:
Логически манипулации в двата последни филма на Уди Алън: „Полунощ в Париж“ (Midnight in Paris) и „На Рим с любов“ (A Roma con amore; To Rome with Love)
темата е философска-и видните представители на разните философски течения могат да се включат
Опасно ли е да се срещате с хора от Интеренет?
-да
-не
-не мога да преценя А в бара/дискотеката опасно ли е
Поздрави на наследницата
колкото повече статистика, толкова повече ...зрители )
ей в едно нещо да се "издъниш"-червеното е от памид и го водя леко трапезно
ще го сменя с черно,не защото съм скръндза,
а за да спомняш мига в който си пила елексира
В случая не е важен предмета...
Студентите се явяват на изпит с нагласата, че ще им бъде подарена тройката и те безпроблемно ще продължат веселбата.....
Абе ясно бе човек, ама тя така им се "изповяда" и се оля направо от словоблудство и ... се оказа Статистиката - най-великата наука! (и "по права логика" и по "метода на изключването") - аз аргументите ги написах в предния пост, да не се завтарям
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар