IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
    Търся си жена,.....
    Милионер търси съпруга,а?

Ти на таз сакантия ако не мож да намериш .........не виждам кога ....Що е живот - все е пред теб с нови възможности .

Пазарът на марули ще е в стагнация до 2040 г. ....Или за да е по културно прилагам картинка :

Разполагам и с филмов материал :

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=e5dT2uwj5jA
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• В българските земи на север от Балкана Андреевден се почита като празник на мечките, познат под името “Мечкин ден”. Според народното предание някога св. Андрей бил самотен отшелник в планината. Там обработвал малка нивица. Но една мечка изяла вола му. Разгневеният земеделец успял да улови звяра, впрегнал го в ралото вместо вола и така го подчинил на волята си. Оттогава яздел мечката и обработвал земята си с нейна помощ. Затова светецът се тачи като патрон на мечките, като техен покровител. Преди изгрев слънце на Андреевден най-възрастната жена в семейството взема шепа варени зърна и филия хляб и ги хвърля нагоре в комина или върху покрива на къщата със заклинанието: “На ти, мецо, кукуруз, че да не ядеш суровия и да не ядеш стоката и човеците!”

Деня празнуват и невестите, очаквайки благоволението на съдбата - да нарастват като деня и семената, да забременяват, да раждат здрави и хубави деца.

На Свети Андрей не се работи къщна работа. Не бива и да се перат дрехите.
      Те и ти така да яздиш мечката(животеца) и да те слуша и да върви в посоката която си намислил
      Бат Маранди, всичко добро Ти пожелавам и Весело прекарване!
      Last edited by silistra; 30.11.2012, 21:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Браточка, всяко нещо, което те забавлява - те лекува и всяко нещо, което те т'вари ( емоционално, физически, интелектуално ) - лека-полека те убива.

Хубаво е, че си чул на "Оня" Горе предупреждението и си взел мерки. Не съм от тия изперкалите, дет' си мислиш, че виси по 20ч да гледа ко му цъка червено и зелено, повече от 10 мин. не се застоявам.

---------------------------------------------------
        Ха, наздраве на именниците днес - 'ноу яки копелета са, даже едно такова го познавам
        Аз пък ще акцентирам на първото изречение. Това е точно така, и съм абсолютно съгласен! Човек трябва да се научи да мисли и прави нещата които му носят вътрешно удовлетворение и забавление, и да отбягва тези които го натоварват и ядосват. Само тогава външният свят ще е в хармония с вътрешния и във всеки един момент ще знаем, че точно това е от което имаме нужда за да се чувстваме добре - във всеки един аспект!

Иначе честит празник бат' Маранди! Бъди здрав и носи с гордост името си! Ценните, стойностни и добри хора в България трябва да станат мнозинство за да тръгне най-накрая тая държава по-хубавия път! Четейки тоя форум и по-специално тая тема, виждам че сме на прав път!

Бъдете здрави, и късмет на всички!

Коментар

Ха, наздраве на именниците днес - 'ноу яки копелета са, даже едно такова го познавам
          Eйййй, жив и здрав бре И умната с алкохола

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Скромният той
            Жив и здрав да си, Русото!
            Яки, яки - колко ли пък може да са яки тия именяци?

Аз предлагам догодина да се изсипем сите без никакъв сигнал и предупреждение.
            Ей го де е Търново!
            Тъй де!
            О̀ко да види - ра̀ка да ба̀рне.

.................................................. ........
            О̀ди по̀кани момѐто бе, темерут ньеден със скръндза!
            Инак как да ти пожелае човек и любов, освен здраве?

Коментар

Браточка, всяко нещо, което те забавлява - те лекува и всяко нещо, което те т'вари ( емоционално, физически, интелектуално ) - лека-полека те убива.

Хубаво е, че си чул на "Оня" Горе предупреждението и си взел мерки. Не съм от тия изперкалите, дет' си мислиш, че виси по 20ч да гледа ко му цъка червено и зелено, повече от 10 мин. не се застоявам.

Скромният той
              Жив и здрав да си, Русото!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнение
                Продължение от долния коментар:Спомням си когато ходих на лекар, за да му споделя симптомите, същият само по разговора ни ми насрочи операция няколко дни след великден, а дотогава оставаха цели десет дена, а аз клетия умирах от болки.Дни преди операцията на контролен преглед, лекарят усмихнат дойде до мен и ми сподели, че имам язва, въобще не го разбрах защо и какво иска да ми каже.Някъде година по-късно проумях, че добрият доктор е мислил, че имам рак и ми е подарил един последен великден с моето семейство.Това събитие беше повратен момент в моя скучен живот, и сега съм този който обикаля по цяла вечер по дискотеки, барове и кръчми, спи с всякакви долнопробни жени, мразейки много повече изпълненият със зависимости вече живот.Споделям това за хората, които в тинейджърските си години са изключително амбициозни, какъвто бях и аз-човек напълно вглъбен в идеята да забогатее, чрез мрежов маркетинг, на FX,фондовите и стоковите борси, като виждайки и оказвайки се по-късно илюзорно- света в краката си.Искам да ги предпазя от моята грешка-да не гледам баланса, а сляпо-умопомрачавайки се да следвам цел, която правейки равносметка, е провалила до тук живота ми.

Коментар

• Не мога да не отбележа че това са два от най-смислените постове коиот съм чел във интернет. Респект приятелю.. Нямам какво да добавя освен да се поуча от житейският ти опит, да оценя начина ти на изразяване и да настоявам да продължиш да пишеш и да споделяш...

ПС. Тръгвам за Горубляне и ще се чуем довечера....
                  Last edited by Amsterdamm; 30.11.2012, 11:12.

Коментар

• Продължение от долния коментар:Спомням си когато ходих на лекар, за да му споделя симптомите, същият само по разговора ни ми насрочи операция няколко дни след великден, а дотогава оставаха цели десет дена, а аз клетия умирах от болки.Дни преди операцията на контролен преглед, лекарят усмихнат дойде до мен и ми сподели, че имам язва, въобще не го разбрах защо и какво иска да ми каже.Някъде година по-късно проумях, че добрият доктор е мислил, че имам рак и ми е подарил един последен великден с моето семейство.Това събитие беше повратен момент в моя скучен живот, и сега съм този който обикаля по цяла вечер по дискотеки, барове и кръчми, спи с всякакви долнопробни жени, мразейки много повече изпълненият със зависимости вече живот.Споделям това за хората, които в тинейджърските си години са изключително амбициозни, какъвто бях и аз-човек напълно вглъбен в идеята да забогатее, чрез мрежов маркетинг, на FX,фондовите и стоковите борси, като виждайки и оказвайки се по-късно илюзорно- света в краката си.Искам да ги предпазя от моята грешка-да не гледам баланса, а сляпо-умопомрачавайки се да следвам цел, която правейки равносметка, е провалила до тук живота ми.

Коментар

• Поредна тежка и изтощителна вечер се оказа/беше снощната!!!С един приятел-ценител и любител, като мен, на женската красота-скитахме по заведенията.Бяхме платили на една "компаньонка" да се развява и тя с нас по заведенията.Компаньонка в кавички, защото тая, за цяла вечер не и трепна и едно мускулче на лицето, за да си кажеш, че и е интересно.Моя приятел, страда(не му беше приятно), че тази стои като някаква гумена кукла(неодушевен предмет)на сепарето, и чака при сигнал да направи това, за което и се плаща.Дръпнах го настрани и му викам:Пич, в грешна посока си тръгнал да мислиш нещата, тази и я тъпо, защото ние за забавляваме, а тя трябва да работи!!!Както и да е...изпратихме си я по живо, по здраво на тази.....и днес джоба празен, а главата цял ден ще ми пулсира.А колко скучно живеех преди години-скучен, еднообразен-прогнозируем с месеци напред живот.Но в един ден проумях, че живота изтича покрай мене и изпаднах в ужас!Преди да започна с нощният живот-скитайки до сутринта по заведенията, аз бях изчел вагони с книги, бях посетил почти всички възможни музеи в страната и няколко в чужбина, членувах във всякакви културни дружества, но удовлетвореност от живота така и не намерих.Сражавал съм се дотогава като лъв във всевъзможни глупави и безсмислени житейски битки, от които спечелих единствено и само язва на дванадесетопръстника.спомням си когато ходих на лекар, за да му споделя симптомите, същият само по разговора ни ми насрочи операция няколко дни след великден, а дотогава оставаха цели десет дена, а аз клетия умирах от болки.Дни преди операцията на контролен преглед, лекарят усмихнат дойде до мен и ми сподели, че имам язва, въобще не го разбрах защо и какво иска да ми каже.Някъде година по-късно проумях, че добрият доктор е мислил, че имам рак и ми е подарил един последен великден с моето семейство.Това събитие беше повратен момент в моя скучен живот, и сега съм този който обикаля по цяла вечер по дискотеки, барове и кръчми, спи с всякакви долнопробни жени, мразейки много повече изпълненият със зависимости вече живот.Споделям това за хората, които в тинейджърските си години са изключително амбициозни, какъвто бях и аз-човек напълно вглъбен в идеята да забогатее, чрез мрежов маркетинг, на FX,фондовите и стоковите борси, като виждайки и оказвайки се по-късно илюзорно- света в краката си.Искам да ги предпазя от моята грешка-да не гледам баланса, а сляпо-умопомрачавайки се да следвам цел, която правейки равносметка, е провалила до тук живота ми.
                      ------------
                      Що не ми излиза всичко, което писах?

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                        До-о-обро утро-о-о,
                        Виетнам!

Пак е ден на майстора.Не усетих как мина цяла седмица.

Ако фокусирате поглед в кръсчето по средата, ще видите други неща:
                        http://www.youtube.com/watch?feature...&v=VT9i99D_9gI

.................................................. ....
                        Бре Маранди,

Аз не спя щото бачкам.
                        Но ти пък що стоиш буден в малките часове?

Много готино бате Серги... Е това му се вика научен прогрес. Нема памперси, нема смяна, нема да мърда бебето...

Коментар

• Добрутро! Абе вие не спите ли бе хора?

Серго, мани тва талибанче като порастне ще отпочива по този начин

Коментар

• Наздраве на всички и лек ден.. Днес е петък и не се работи, нито се мисли за приоблеми така че мисля да веселя цял ден... Като казахте жени - самолета ми пак работи и мисля днес да го тествам. Само не знам на коя писта ще излитам (защото ГДБОП затворили любимото ми летище и арестували личните ми пилоти ония ден), ама до обед като се запия винаги ми идват гениални идеи... То като се замисля всички най важни житейски решения в живота си съм ги взел мъртво пиян.. И после се чудя защо живота ми е такъв сбъркан... Може да мръдна до Горубляне с автоджамдбазите да се полъжем малко... Ама станали сме като рибарите и вица " намали рибата, че ще застрелям децата...".... И все изстории за коли и жени.. Ама е забавно и отпускащо... Да това ще направя... там има и една сервитьорка дето винаги ми пшуска и аз винаги и оставям много голям бакшиш, та ще съчетая двете.... Нема кво да правя на Руски паметник - много е скучно... Ако Маранди и Кмета измислите как да съберете на едно място виното и агнето, казвайте.. И аз ям агне и пия домашно вино (120 литра)... То това време агнетата все са внос от австралия или Нова Зеландия ама не са лоши... Казвал ли съм Ви в казармата че служих с един идиот дето чукаше овце и викашее че вагините им били точно като на жена по размер???? Веднъж даже като го гледах как го прави и се възбудих.. Ама тогава съм бил на 18 и се възбуждах и от лафкаджийката дето беше 105 кила и на 50 години..... Сега не бих ръкоблубствал на гледката циганин плющи овца... По скоро бих се отвратил... Остарявамнме мааму да е... А, ново двайсе - убедиха ме и тази година да преподавам в един ВУЗ и в едно средно училище. Мааму стара много съм мека душа, ама пусто ако всички се откажемн от такива филантропски дейности къде ли ще иде обществото? Та и аз да дам своя принос за децата на България - едно читаво дете да науча и да успее в живота и да не емигрира, пак ще съм щастлив... Хайде наздраве.. Ракия в 8 сутринта нещо не ми върви днес.. дали да не мина на биричка, че взех да се оригвам на ракия и трушия и сутринта ми идва в повече?????

Коментар

• До-о-обро утро-о-о,
                              Виетнам!

Пак е ден на майстора.Не усетих как мина цяла седмица.

Ако фокусирате поглед в кръсчето по средата, ще видите други неща:
                              http://www.youtube.com/watch?feature...&v=VT9i99D_9gI

.................................................. ....
                              Бре Маранди,

Аз не спя щото бачкам.
                              Но ти пък що стоиш буден в малките часове?
                              Last edited by sergo; 30.11.2012, 07:14.

Коментар

Бе, мечтите нейде все още ги водят безплатни - как са се прецакали не е истина - хихи

П.П. Русото шъ ляга, че азиатците нищо няма да направят и нЕма смисъл се виси за нещо интересно за изкъртване. Тая седмица алъш-вериша 'ноу смешен. Днес съм само 5,6% към акаунта и чак мъ е срам, ама с тия прави "черти" цяла седмица ко да изкара чиляк.

Глад, мизерия и въшки едри, колкото врабчета. Демек свИтовнЪ криза - хихи
                                Утре кат изтрезнеят ще им чет
                                ем коментариите!!
                                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Working...
                                X