IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    MILOM-е, в играта съм! От както разбрах че статистиката е много важна наука, съм готов да откликвам на всякакви анкети и проучвания
    Шегувам се, имате един глас от мен, късмет!
    благодаря,черпя разточително/щото е виртуално/
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      ще ви помоля ако не ви затруднява да отговорите на анкетата
      наследницата прави проучване за някакъв изпит
      https://docs.google.com/forms/d/16ds...viewform?pli=1
      отнема 2 минути
      MILOM-е, в играта съм! От както разбрах че статистиката е много важна наука, съм готов да откликвам на всякакви анкети и проучвания
      Шегувам се, имате един глас от мен, късмет!

Коментар

• ще ви помоля ако не ви затруднява да отговорите на анкетата
        наследницата прави проучване за някакъв изпит
        https://docs.google.com/forms/d/16ds...viewform?pli=1
        отнема 2 минути
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• "Научи правилата, за да знаеш как да ги нарушиш най-правилно."
          Далай Лама
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Доста ме умисли този клип. Учителят, независимо дали е университетски преподавател или начален такъв, трябва да е личност, трябва децта да искат да му се харесат. (Искаме да се харесаме на хора, които са ни впечатлили по един или друг начин.) Средтата се е отровила изключително.

Коментар

• Изслушах клипчето до 2 минута. Никакъв академичен дух. Боже, така ли протичат изпитите сега? Ами с право е изпяркала жената. Всяка деловодителка учи право и се надява отвътре да превземе системата.
              Има ли статистика колко прависти имаме сега на глава от населението и колко са били преди "89г.?
              Last edited by val/she; 12.02.2013, 18:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                Поколението на 30+чужбина годишните.
                Би ли могъл да не се изразяваш в такъв телеграфен стил! Защото срещам трудност, като те зачитам. А както е известно, аз много мразя трудностите
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Поколението на 30+чужбина годишните.

Коментар

• Преподавателката си изпусна нервите, ... меко казано, но май само тя не знаеше, че има камера в стаята. Предполагам, че ако камерата беше скрита за всички, бихме могли да чуем доста по-цветисти изрази от студентите, при това на автентичен диалект.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Ама нееее, аз само исках да те насоча към едни лесни пари
                      Never mind

The Pussycat Dolls - I Don't Need A Man - http://www.youtube.com/watch?v=qBsEF7Qx09o
                      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Склонна съм да разбера и двете страни, имайки предвид колко "прилежни" студенти съм виждала, които отиват на лекции да се дразнят с някой преподавател, колкото да им мине времето и в прав текст директно си теглят по някоя р*айна на преподавателите нищо чудно в някакъв момент последните да изпаднат не в потрес ами в душевно разстройство, защото непрекъснатите срещи с такива студенти натоварват много. Или някои "сладурани", които се гримират по време на лекция с мноооого силикон навсякъде идват в деня на изпита и питат "абе по к'во се явяваме днес?"

От друга страна пък съм виждала толкова ненормални професорКи ама все едно са роднини с тази от клипчето, че всички студенти го отнасят без вина виновни. Те явно са натрупали много негативизъм, писнало им е от всичко, имат си много проблеми и решават, че след като са на такава позиция могат да си позволят да изтормозят хууубавичко студентите, да се разтоварят върху тях, да ги изпотят не само от четене ами и от страхопочитание.

И третия случай, който е преобладаващ - преподавателите си знаят, че повечето студенти отиват колкото да си вземат тапията, и са решили да щадят нервите си. Няма да променят нищо, защото ако човек сам не иска да научи нещо, не могат насила да карат някого да става някакъв... пускат по една тройка или повече (когато е повече всички студенти ги възхваляват колко са добри и готини, защото при тях се минава леко ) с разбираща усмивка. Така вече има разбирателство, мир и лИбов. Всички са доволни, с цената на компромиси разбира се, обикновено само от страна на преподавателите. Но пък здравето и нервите се оказват по-важни от това да научиш някого как да пише или разсъждава. Айде в правото законите се менят непрекъснато, няма правна сигурност /и понякога ти се струва безсмислено да учиш наизуст някакви разпоредби, които ще бъдат изменени вероятно преди да си си взел държавния изпит , и все пак има смисъл в наизустяването, защото ако искаш да се справяш добре с пледоариите е необходимо да можеш за някакво време обикновено кратко да запомниш много факти), но поне някакви елементарни общи положения е хубаво да се знаят, за да може в един момент, когато се решават реални проблеми да знаеш къде да отвориш и какво да търсиш, и приоритет на какво да дадеш.
                        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                          Ааа така няма да се разберем! Аз защо ви споделям тревогите и въжделенията си най-човешки за да се разтоваря и намеря подкрепа - словесна, не да ме хокат какво не съм направила или що не съм! Вие сте ми като второ семейство, което знае повече от близките ми ! Иначе цялото занаятие губи смисъл

]
                          Ама нееее, аз само исках да те насоча към едни лесни пари

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                            Добро утро, тайфата!

Дамата е доста емоционална и прекалено уважителна към собствените си знания и способности. Обаче и хлапетата си струват парите.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                              Ама и тя големи комплекси има - колко е важна тя и статистиката и !! Чак и важна заради субективни фактори като смисъла на числата които обработва - ИНФОРМАЦИЯ

- Факултет по Право за селяниТЕ с пари
                              - Глупости като математиката (да смятат Х+У)

Значи Статистиката е най-важния предмет ли
                              В случая не е важен предмета...
                              Студентите се явяват на изпит с нагласата, че ще им бъде подарена тройката и те безпроблемно ще продължат веселбата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Може да са отишли да рокерстват. Ти откъде знаеш за какво са отишли. Що трябва чалгарите да са виновни за всичко

Извинявам се !!!
                                Тези поп-корн метъли са виновни......

Коментар

Working...
                                X