Първоначално изпратено от katilarium
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеТака и така си говорите
Я да видя какви са ви настроенията към една идея,а тя е:
"Пенсия се получава единствено при достигане на пенсионна възраст и отказване от всичко притежавано в полза на собствените си деца"
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНасмърдява ми на ЧИФУТСКА идея !!!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеТака и така си говорите
Я да видя какви са ви настроенията към една идея,а тя е:
"Пенсия се получава единствено при достигане на пенсионна възраст и отказване от всичко притежавано в полза на собствените си деца"
УспехБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИмат едни румънски бонбонки в метални кутии - 200 гр.с леден вкус които помагат при махмурлук.....Тва съм си купил при единственото си ходене досега в Лидъл-прошляците.....Иначе пазарувам основно във Фантастико и Дар - избирам българското и тъгувам по османското и съветското управление!
Иначе историята казва от пожълтелите си страници, че през останалите години и българско като е било, и робства като са били си е било харби.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение.... Затова купувам само три неща от Лидл.
.....Иначе пазарувам основно във Фантастико и Дар - избирам българското и тъгувам по османското и съветското управление!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПрава си, така е. И ШАПКАРИНА е прав. Но трябва да се яде. Догодина ако си направя оранжерии ще ям от моите домати и краставици..
Пазарувам от там, откъдето съм преценила, че продуктите са качествени. Затова купувам само три неща от Лидл.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеВеднъж и ти да се изкажеш национално отговорно. Не само изнасят нац. доход, но и рушат единствените кретащи отрасли у нас. Трудно им удържа холдинг като "Бела", а какво да говорим за по-дребните. Огромната вина обаче е в ниската култура на потребителите.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеХе-хе, че то в Лидъла 90% от стоките са боклуци-ментета.....
Кажи ми отде пазаруваш - за да ти кажа къф човек си!
Въпреки това най-големите боклучари са Била и Пени-маркет (в структурата на Била),следват Кауфланд и тъпите маляки от Карфур.....
Ако зависи от мене,всички чужди вериги "хипер"-маркети щяха да са разстреляни и разрушени,като износители на национален доход и участници в контрабандата на хран.продукти....Особено като се има предвид че подобно поведение се толерира от педалите от Брюк-селския Коминтерн
Коментар
-
Хе-хе, че то в Лидъла 90% от стоките са боклуци-ментета.....
Кажи ми отде пазаруваш - за да ти кажа къф човек си!
Въпреки това най-големите боклучари са Била и Пени-маркет (в структурата на Била),следват Кауфланд и тъпите маляки от Карфур.....
Ако зависи от мене,всички чужди вериги "хипер"-маркети щяха да са разстреляни и разрушени,като износители на национален доход и участници в контрабандата на хран.продукти....Особено като се има предвид че подобно поведение се толерира от педалите от Брюк-селския КоминтернДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПроводи я, бре ... проводи яБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА, то затуй снегът ни изненадва през ЯНУАРИ.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар