IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Добро да е. Ха наздраве.. Днес и аз като бат Маранди мисля да се отдам на къркане... Имам едно излизане ама не е спешно (може и утре, може и никога да не го направя...)... Та днес мисля да се отдам на яко къркане... И на мен ми се е допило винце, амна сега нямам и къркам бира.. Като дойдат колегите ще ги иозстрелям до една хубава изба в близост до София да купят и се подкарвам.... Нема такава овца като моята чистачка - Влязъл съм тая сутрин да дефекирам и тая като дойде пред кенефа с един парцал - па мие, па блъска вратата, па ми чинии, па някакви чаши дрънка и аз два три пъти отделих газове, сви ми се сфинктера и не можах да дефекирам.. Реших да се понадуя и а да тръгне и пак дум, дум по вратата с парцала и сфинктера ми прищърби фекалия, падна едно малко колкото бобче и това беше... Излязох и я ритнах (лекичко че е на 60 години жена) и сега я слушам че реве от татъка... Ама много чувствителни тия хора... Ама днес цял ден ще ми е подут корема заради нея.. Сега ако взема и аз да ревна... Ха наздраве...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Космо, оправи ми настроението))) Да взема и аз да ритна моята, белкем проработи по яко
      А ся убава ралта !!!
      нема шутите жениците бе !!!
      хаймани с хаймани ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Гадни империалисти /робовладелци/, малко ще ви е и 90% прогресивен............
        Мани, ако знаеш как съм и набрал на тази Такива като на Космо не мое да ми ги врътне, щот аз за 20 годин така и не се научих да дефекирам в офис, но как се скатава - не е истина А и един телефон ми се загуби преди известно време, ама пусто като не помня дъл не съм го затрил аз нейде

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Космо, оправи ми настроението))) Да взема и аз да ритна моята, белкем проработи по яко
          Гадни империалисти /робовладелци/, малко ще ви е и 90% прогресивен............

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Добро да е. Ха наздраве.. Днес и аз като бат Маранди мисля да се отдам на къркане... Имам едно излизане ама не е спешно (може и утре, може и никога да не го направя...)... Та днес мисля да се отдам на яко къркане... И на мен ми се е допило винце, амна сега нямам и къркам бира.. Като дойдат колегите ще ги иозстрелям до една хубава изба в близост до София да купят и се подкарвам.... Нема такава овца като моята чистачка - Влязъл съм тая сутрин да дефекирам и тая като дойде пред кенефа с един парцал - па мие, па блъска вратата, па ми чинии, па някакви чаши дрънка и аз два три пъти отделих газове, сви ми се сфинктера и не можах да дефекирам.. Реших да се понадуя и а да тръгне и пак дум, дум по вратата с парцала и сфинктера ми прищърби фекалия, падна едно малко колкото бобче и това беше... Излязох и я ритнах (лекичко че е на 60 години жена) и сега я слушам че реве от татъка... Ама много чувствителни тия хора... Ама днес цял ден ще ми е подут корема заради нея.. Сега ако взема и аз да ревна... Ха наздраве...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Добро утро, тайфата!

Серго, грачи по-силно, защото Русото спи след тежък запой и сигурно трудно чува

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Добро утро, тайфата!

Ти пък кво си мислиш?

Аз по някакво стечение на обстоятелствата привърших работата по-рано и вече къркам петото малко........чакай да видя........Тийчърс.

И чувам, че първия чирак вече трополи по стаите.
                Не ме ебава за слива като работодател.
                Не спазват работното време и това си е.
                Ми, като кажа в девет значи ли това да идва цял час по рано?

Отщя ми се глътката.
                Мамка му!

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                  Га!

Га-га!
                  Лейди Га-Га!

http://www.youtube.com/watch?v=bESGLojNYSo

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                    Га!

Га-га!
                    Добро утро, тайфата!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Бау-бау ...

Ии ...

вчера не бях лягал хич и беше тръгнало нЕкво депресивно състояние да се "промъква" и коварно да лази към Русата ми особа изодзадзе ( докато отмятах задачите от тИфтера ) сръчно и с финес.

Рядко ми се случват подобни цветоусещания да го наречем да ме споходят. И русата ми интуиция веднага сработи, демек включи се защитата и кат' взех да къркам ..... ама, дет' се отваря и "втората" клапа на карбуратура, как му думат.

Днес охаках чертата - 20 бири, литър водка и 2 литра червено вино за няма и 24часа и .... отвратително трезвен бях, щот' накъпах и малко срещи ( кафенца ) с приятелчета да се посмея.

И си викам: "Руса кордело - само хабиш пиенето."

Вкарах всички чалъми за "отсичане" - демек водката с газирано, че напива по-бързо, месене на алкохол, всичко изстудено ( бирата и водката ). Винцето го плющях греяно на микровълновата с канела да не ми се бара кръвното нагоре, че 2 литра си е цифра, толкоз ударно и ..... нищо. Всичко на гладно, демек не бях хапнал нищо цял ден.

Трезвен кат' ахмак да се е'ва - хихи

П.П. Серго, къде си бря - пезевенк с пезевенк. Кажи едно "Га" - шъ ти направя кегли и шъ ти ги пратя по куриерО

Га!

Га-га!

Коментар

• Бау-бау ...

Ии ...

вчера не бях лягал хич и беше тръгнало нЕкво депресивно състояние да се "промъква" и коварно да лази към Русата ми особа изодзадзе ( докато отмятах задачите от тИфтера ) сръчно и с финес.

Рядко ми се случват подобни цветоусещания да го наречем да ме споходят. И русата ми интуиция веднага сработи, демек включи се защитата и кат' взех да къркам ..... ама, дет' се отваря и "втората" клапа на карбуратура, как му думат.

Днес охаках чертата - 20 бири, литър водка и 2 литра червено вино за няма и 24часа и .... отвратително трезвен бях, щот' накъпах и малко срещи ( кафенца ) с приятелчета да се посмея.

И си викам: "Руса кордело - само хабиш пиенето."

Вкарах всички чалъми за "отсичане" - демек водката с газирано, че напива по-бързо, месене на алкохол, всичко изстудено ( бирата и водката ). Винцето го плющях греяно на микровълновата с канела да не ми се бара кръвното нагоре, че 2 литра си е цифра, толкоз ударно и ..... нищо. Всичко на гладно, демек не бях хапнал нищо цял ден.

Трезвен кат' ахмак да се е'ва - хихи

П.П. Серго, къде си бря - пезевенк с пезевенк. Кажи едно "Га" - шъ ти направя кегли и шъ ти ги пратя по куриерО
                        Last edited by marandi; 18.10.2012, 02:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                          -----------------------
                          Значи, ще коментирам само днес и никога повече в тази тема въпрос относно БГ политика-оставете я поне тази тема чиста-молба!!!

Ще се отклоня малко от коментарите относно данъчната политика, но като цяло коментара ми засяга всички поколения българи живеещи между миналото и бъдещето, а не само 30+ годишните!!!

Последно време гледам да не си пълня главата с натоварваща за мене информация, която принципно става такава, след като тръгна да я коментирам по разни форуми, защитавайки-собствено и обективно мнение.Та преди малко попаднах случайно на едно прочувствено писмо от един г-н Проданов към Дянков като го кара да се почувства виновен затова, че ще вдига пенсиите на пенсионерите и видиш ли няма да има подобни поводи като въпросният случай в магазина, където гордият социалист ще помогне на въпросната пенсионерка с 15 стотинки.Другата интерпретация на случая за мен е такава:Предизборно се иска да се обясни на избирателя как те социалистите за 15-ет мандата от 45-та година до днес(в сметките не включвам Бойковото и едно друго правителство)вдигнаха пенсиите на хората до космическите в случая 140-ет лева, а сега Дянков ще и я(пенсията) качи с 14-ет лева.И освен това случаят стои малко незавършен, няма ги(липсват) спомените от миналото преди 10-ти ноември, когато същата жена купуваше същите продукти, но в 10-ет пъти по-голям грамаж.Същото сега няма как да се случи и тя естествено да сравни за по-голям ефект Борисов с диктатора Т. Живков!!!
                          --------------------
                          А иначе по въпроса за данъците к'во да се коментира толкова с хора имащи себе си за "обективни и безпристрастни", правейки едни сравнения за калпавите ни пътища тук с тези в ЕС; доходите на хората тук с тези в ЕС и данъците върху тях(дохода).Като за всичко това е виновен естествено Бойко!!!
                          ---------------------
                          По принцип за БСП не мога да кажа, че е социална партия, след като вътре са всички милионери и милиардери на България, които в момента помагат на Станишев по всякакъв начин, като дискредитират правителството и които след това ще искат в замяна неща, от които няма да спечели пенсионера, а обратното, ще е все така мизерно неговото съществуване.
                          ---------------------
                          Разбрах едно-в политиката засега в никакъв случай да не влизам т.е. да стана редови член на ГЕРБ(защото в момента на тях симпатизирам)и да се занимавам с изключително праволинейни и амбициозни люде-на най-ниско ниво, а да си остана само един симпатизант, който може да няма чак такива знания по актуалните въпроси, но все пак има мнение и не го е страх да го изрази!!!
                          -------------------
                          Мисля, че ще дойде време, когато голяма част от политиците ще са хора от бизнеса или хора постигнали нещо в живота си, за които политиката да се управлява страната ще е мисия, а не мястото на което биха оправили само себе си и поколенията след тях-нагледни примери у нас колкото искате.
                          Tи просто си един наивник вярващ в утопии.Аз не вярвам че ще има такова чудо български покитик да не краде

Коментар

• Здравейте!

Не съсипвайте поне тази тема с политика,

Моля Ви!
                            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• ХА-ХА ЧОВЕКА Е ИЗТРЕЩЯЛ- НЕ Е ОТ ХУБАВО

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Така ли Кои е това. Тук е много умен
                                Тук не знам , ама там - не е много адекватен , когато дори лееекичко поставиш нещо под съмнение .Мен например ме обвини , че съм бившата му съпруга , която го преследва навсякъде , с цел да го дискредитира .Че като започнаха едни интимни подробности от живота им.....Излагация.А е и склонен да обобщава , което ме дразни .

Коментар

Working...
                                X