Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКосмо, оправи ми настроението
))) Да взема и аз да ритна моята, белкем проработи по яко
нема шутите жениците бе !!!
хаймани с хаймани ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеГадни империалисти /робовладелци/, малко ще ви е и 90% прогресивен............Такива като на Космо не мое да ми ги врътне, щот аз за 20 годин така и не се научих да дефекирам в офис
, но как се скатава - не е истина
А и един телефон ми се загуби преди известно време, ама пусто като не помня дъл не съм го затрил аз нейде
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКосмо, оправи ми настроението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеДобро да е. Ха наздраве.. Днес и аз като бат Маранди мисля да се отдам на къркане... Имам едно излизане ама не е спешно (може и утре, може и никога да не го направя...)... Та днес мисля да се отдам на яко къркане... И на мен ми се е допило винце, амна сега нямам и къркам бира.. Като дойдат колегите ще ги иозстрелям до една хубава изба в близост до София да купят и се подкарвам.... Нема такава овца като моята чистачка - Влязъл съм тая сутрин да дефекирам и тая като дойде пред кенефа с един парцал - па мие, па блъска вратата, па ми чинии, па някакви чаши дрънка и аз два три пъти отделих газове, сви ми се сфинктера и не можах да дефекирам.. Реших да се понадуя и а да тръгне и пак дум, дум по вратата с парцала и сфинктера ми прищърби фекалия, падна едно малко колкото бобче и това беше... Излязох и я ритнах (лекичко че е на 60 години жена) и сега я слушам че реве от татъка... Ама много чувствителни тия хора... Ама днес цял ден ще ми е подут корема заради нея.. Сега ако взема и аз да ревна... Ха наздраве...Космо, оправи ми настроението
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Серго, грачи по-силно, защото Русото спи след тежък запой и сигурно трудно чува
Добро да е. Ха наздраве.. Днес и аз като бат Маранди мисля да се отдам на къркане... Имам едно излизане ама не е спешно (може и утре, може и никога да не го направя...)... Та днес мисля да се отдам на яко къркане... И на мен ми се е допило винце, амна сега нямам и къркам бира.. Като дойдат колегите ще ги иозстрелям до една хубава изба в близост до София да купят и се подкарвам.... Нема такава овца като моята чистачка - Влязъл съм тая сутрин да дефекирам и тая като дойде пред кенефа с един парцал - па мие, па блъска вратата, па ми чинии, па някакви чаши дрънка и аз два три пъти отделих газове, сви ми се сфинктера и не можах да дефекирам.. Реших да се понадуя и а да тръгне и пак дум, дум по вратата с парцала и сфинктера ми прищърби фекалия, падна едно малко колкото бобче и това беше... Излязох и я ритнах (лекичко че е на 60 години жена) и сега я слушам че реве от татъка... Ама много чувствителни тия хора... Ама днес цял ден ще ми е подут корема заради нея.. Сега ако взема и аз да ревна... Ха наздраве...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Серго, грачи по-силно, защото Русото спи след тежък запой и сигурно трудно чува
Ти пък кво си мислиш?
Аз по някакво стечение на обстоятелствата привърших работата по-рано и вече къркам петото малко........чакай да видя........Тийчърс.
И чувам, че първия чирак вече трополи по стаите.
Не ме ебава за слива като работодател.
Не спазват работното време и това си е.
Ми, като кажа в девет значи ли това да идва цял час по рано?
Отщя ми се глътката.
Мамка му!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеГа!
Га-га!
http://www.youtube.com/watch?v=bESGLojNYSo
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеГа!
Га-га!!
Серго, грачи по-силно, защото Русото спи след тежък запой и сигурно трудно чуваПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБау-бау ...
Ии ...
вчера не бях лягал хич и беше тръгнало нЕкво депресивно състояние да се "промъква" и коварно да лази към Русата ми особа изодзадзе ( докато отмятах задачите от тИфтера ) сръчно и с финес.
Рядко ми се случват подобни цветоусещания да го наречем да ме споходят. И русата ми интуиция веднага сработи, демек включи се защитата и кат' взех да къркам ..... ама, дет' се отваря и "втората" клапа на карбуратура, как му думат.
Днес охаках чертата - 20 бири, литър водка и 2 литра червено вино за няма и 24часа и .... отвратително трезвен бях, щот' накъпах и малко срещи ( кафенца ) с приятелчета да се посмея.
И си викам: "Руса кордело - само хабиш пиенето."
Вкарах всички чалъми за "отсичане" - демек водката с газирано, че напива по-бързо, месене на алкохол, всичко изстудено ( бирата и водката ). Винцето го плющях греяно на микровълновата с канела да не ми се бара кръвното нагоре, че 2 литра си е цифра, толкоз ударно и ..... нищо. Всичко на гладно, демек не бях хапнал нищо цял ден.
Трезвен кат' ахмак да се е'ва - хихи
П.П. Серго, къде си бря - пезевенк с пезевенк. Кажи едно "Га" - шъ ти направя кегли и шъ ти ги пратя по куриерО
Га!
Га-га!
Коментар
-
Бау-бау ...
Ии ...
вчера не бях лягал хич и беше тръгнало нЕкво депресивно състояние да се "промъква" и коварно да лази към Русата ми особа изодзадзе ( докато отмятах задачите от тИфтера ) сръчно и с финес.
Рядко ми се случват подобни цветоусещания да го наречем да ме споходят. И русата ми интуиция веднага сработи, демек включи се защитата и кат' взех да къркам ..... ама, дет' се отваря и "втората" клапа на карбуратура, как му думат.
Днес охаках чертата - 20 бири, литър водка и 2 литра червено вино за няма и 24часа и .... отвратително трезвен бях, щот' накъпах и малко срещи ( кафенца ) с приятелчета да се посмея.
И си викам: "Руса кордело - само хабиш пиенето."
Вкарах всички чалъми за "отсичане" - демек водката с газирано, че напива по-бързо, месене на алкохол, всичко изстудено ( бирата и водката ). Винцето го плющях греяно на микровълновата с канела да не ми се бара кръвното нагоре, че 2 литра си е цифра, толкоз ударно и ..... нищо. Всичко на гладно, демек не бях хапнал нищо цял ден.
Трезвен кат' ахмак да се е'ва - хихи
П.П. Серго, къде си бря - пезевенк с пезевенк. Кажи едно "Га" - шъ ти направя кегли и шъ ти ги пратя по куриерОLast edited by marandi; 18.10.2012, 02:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение-----------------------
Значи, ще коментирам само днес и никога повече в тази тема въпрос относно БГ политика-оставете я поне тази тема чиста-молба!!!
Ще се отклоня малко от коментарите относно данъчната политика, но като цяло коментара ми засяга всички поколения българи живеещи между миналото и бъдещето, а не само 30+ годишните!!!
Последно време гледам да не си пълня главата с натоварваща за мене информация, която принципно става такава, след като тръгна да я коментирам по разни форуми, защитавайки-собствено и обективно мнение.Та преди малко попаднах случайно на едно прочувствено писмо от един г-н Проданов към Дянков като го кара да се почувства виновен затова, че ще вдига пенсиите на пенсионерите и видиш ли няма да има подобни поводи като въпросният случай в магазина, където гордият социалист ще помогне на въпросната пенсионерка с 15 стотинки.Другата интерпретация на случая за мен е такава:Предизборно се иска да се обясни на избирателя как те социалистите за 15-ет мандата от 45-та година до днес(в сметките не включвам Бойковото и едно друго правителство)вдигнаха пенсиите на хората до космическите в случая 140-ет лева, а сега Дянков ще и я(пенсията) качи с 14-ет лева.И освен това случаят стои малко незавършен, няма ги(липсват) спомените от миналото преди 10-ти ноември, когато същата жена купуваше същите продукти, но в 10-ет пъти по-голям грамаж.Същото сега няма как да се случи и тя естествено да сравни за по-голям ефект Борисов с диктатора Т. Живков!!!
--------------------
А иначе по въпроса за данъците к'во да се коментира толкова с хора имащи себе си за "обективни и безпристрастни", правейки едни сравнения за калпавите ни пътища тук с тези в ЕС; доходите на хората тук с тези в ЕС и данъците върху тях(дохода).Като за всичко това е виновен естествено Бойко!!!
---------------------
По принцип за БСП не мога да кажа, че е социална партия, след като вътре са всички милионери и милиардери на България, които в момента помагат на Станишев по всякакъв начин, като дискредитират правителството и които след това ще искат в замяна неща, от които няма да спечели пенсионера, а обратното, ще е все така мизерно неговото съществуване.
---------------------
Разбрах едно-в политиката засега в никакъв случай да не влизам т.е. да стана редови член на ГЕРБ(защото в момента на тях симпатизирам)и да се занимавам с изключително праволинейни и амбициозни люде-на най-ниско ниво, а да си остана само един симпатизант, който може да няма чак такива знания по актуалните въпроси, но все пак има мнение и не го е страх да го изрази!!!
-------------------
Мисля, че ще дойде време, когато голяма част от политиците ще са хора от бизнеса или хора постигнали нещо в живота си, за които политиката да се управлява страната ще е мисия, а не мястото на което биха оправили само себе си и поколенията след тях-нагледни примери у нас колкото искате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТака лиКои е това
. Тук е много умен
Че като започнаха едни интимни подробности от живота им.....Излагация.
А е и склонен да обобщава , което ме дразни .
Коментар
Коментар