IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Жестоката истина е че хората от най ниските слоеве на обществото отдавна вече са си загубили тези качества. Дали от мизерията, дали такава ни е нацията, но хората са много податливи на робство и да са унижавани и угнетявани. Дори така се чувстват по добре, защото имат аргумент защо не са успели в живота... Парадокс. Ама доживяват до дълбока старост. А Хаджи Димитър са го застреляли на 25 години... Човек не знае кое е по добре - да ядеш по някой ритник и да ти дават пари и да се радяваш на малките неща дълги години или да те застрелят млад, но за теб да се пишат книги и да останеш посмъртно в историята?
    Знае знае ...
    А вече всеки сам решава за себе си ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Космо карам ти се, не си постъпил правилно. Трябваше да й извикаш да се махне от тоалетната и като излезеш да й кажеш, че вероятно и на нея не й е приятно някой да слуша и да й "свети" докато прави някакви работи в "едното място" и повече никогаШ да не го прави мисля би те разбрала...може и да греша. Инак е изключително гадно да я ритнеш, не нам какво говори зад гърба ти ама няма да е хубаво, вервай. Сигурно ти е все тая ама все пак... Вероятно просто е искала да ти покаже колко много работи и се е натягала...друг е въпроса, че липсата на интелект я кара да го прави по глупав и дразнещ начин!
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Ейй ...то горкото лелче и достоинство няма ...
        ...
        Жестоката истина е че хората от най ниските слоеве на обществото отдавна вече са си загубили тези качества. Дали от мизерията, дали такава ни е нацията, но хората са много податливи на робство и да са унижавани и угнетявани. Дори така се чувстват по добре, защото имат аргумент защо не са успели в живота... Парадокс. Ама доживяват до дълбока старост. А Хаджи Димитър са го застреляли на 25 години... Човек не знае кое е по добреж - да ядеш по някой ритник и да ти дават пари и да се радяваш на малките неща дълги години или да те застрелят млад, но за теб да се пишат книги и да останеш посмъртно в историята?

Коментар

Взе ги.
          Ейй ...то горкото лелче и достоинство няма ...
          ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

Ма верно що не го поканиш да обмените бизнес практики в областта на...........дефекирането.
            Може да се окаже, че една неуспешна дефекация ще изгради трайно и успешно бизнеспартньорство!
            Наздраве! На мен ми е рано да сядам да поркам, но ще трябва да ходя да храня кучето в друг мой имот и да вкарвам мебели
            Довечера ще си наваксам като се изморя, така най-обичам.
            Лошото е, че в момента имам нагласата /апетита/ само за бира. Е, до довечера може да втвърдя "тона" знае ли човек......
            Наздраве и на теб Лорде.. С Наивник бихме направили много успешен бизнес, но гледаме да си запазим анонимността... А кенефа ми е уникален.

Коментар

Е ти какво очакваш ?
              Да остане доволна от шут в дупито ?
              Аз пък съм възпитаван, че жена не се удря... Толкоз...
              Ама ти си знаеш де..
              ...
              Взе ли двайсетачето ?
              Взе ги. На мен ми е голям проблем изпускането на нервите. После винаги съжалявам но в състояние на афект всичко ще е пред мен и е над 20 см високо се помита.... С времето се поукротих ама пак понякога се изпускам..

Коментар

• Иначе и аз жена не съм удрял никогаш. Да ме пита човек, защо ли?

Коментар

Взе ли двайсетачето ?

Коментар

Дадох и 20лв и спря да плаче... Тя палчела не от болка а защото се обидила че не съм и казал защо я ритам.. Ма аз вярно май я ритнах без нищо да кажа.. Ама много ме ядоса, ама не бях прав.... Трябва да си сдържам простотията. Ха наздраве... Пия вече второ шише Траминер от Хан Крум.. Много е добро.. И мезя с разни месца лъскави такива.. Е така се работи...
                    Е ти какво очакваш ?
                    Да остане доволна от шут в дупито ?
                    Аз пък съм възпитаван, че жена не се удря... Толкоз...
                    Ама ти си знаеш де..
                    ...
                    Взе ли двайсетачето ?

Коментар

Бате само да ми видиш кенефа във офиса - то е призведение на искуството и паметник на снобарията.... Толкова е мотивиращ. Как не се познаваме да те поканя някой ден като си на зор да видиш за каво иде реч... Ходенето по нужда е все едно си на екскурзия в Доминиканската република - красиво, екзотично, удволетворяващо и с уникален чар... Не е обикновенна дефекация.

Ма верно що не го поканиш да обмените бизнес практики в областта на...........дефекирането.
                      Може да се окаже, че една неуспешна дефекация ще изгради трайно и успешно бизнеспартньорство!
                      Наздраве! На мен ми е рано да сядам да поркам, но ще трябва да ходя да храня кучето в друг мой имот и да вкарвам мебели
                      Довечера ще си наваксам като се изморя, така най-обичам.
                      Лошото е, че в момента имам нагласата /апетита/ само за бира. Е, до довечера може да втвърдя "тона" знае ли човек......

Коментар

А ся убава ралта !!!
                        нема шутите жениците бе !!!
                        хаймани с хаймани ...
                        Дадох и 20лв и спря да плаче... Тя палчела не от болка а защото се обидила че не съм и казал защо я ритам.. Ма аз вярно май я ритнах без нищо да кажа.. Ама много ме ядоса, ама не бях прав.... Трябва да си сдържам простотията. Ха наздраве... Пия вече второ шише Траминер от Хан Крум.. Много е добро.. И мезя с разни месца лъскави такива.. Е така се работи...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Мани, ако знаеш как съм и набрал на тази Такива като на Космо не мое да ми ги врътне, щот аз за 20 годин така и не се научих да дефекирам в офис, но как се скатава - не е истина А и един телефон ми се загуби преди известно време, ама пусто като не помня дъл не съм го затрил аз нейде
                          Бате само да ми видиш кенефа във офиса - то е призведение на искуството и паметник на снобарията.... Толкова е мотивиращ. Как не се познаваме да те поканя някой ден като си на зор да видиш за каво иде реч... Ходенето по нужда е все едно си на екскурзия в Доминиканската република - красиво, екзотично, удволетворяващо и с уникален чар... Не е обикновенна дефекация.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                            Язе похвалих ли ви се?! Първата 6-ца за семестърО /по наказателно право/

Grease- You're the one that I want - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=7oKPYe53h78
                            Ашкоолсун, бравос!
                            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                              Язе похвалих ли ви се?! Първата 6-ца за семестърО /по наказателно право/

Grease- You're the one that I want - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=7oKPYe53h78
                              Май с този си постинг наруши чл.290, ал.1 от НК

Коментар

• Язе похвалих ли ви се?! Първата 6-ца за семестърО /по наказателно право/

There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X