Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
ПС. В днешно време ако не си богат реститут с наематели амариканското посолство, си обречен.... Ни е да си наеман работник, ни е бизнес да правиш.. И остана само да си поркаш и да чакаш по добри времемна.. Ха наздраве... Днес каква маса си спретнах, не е истина... Цял ресторант пренесох в нас...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
Обяснение:
"Пеликани. (точка, край на изказването, декларация). Фламингиге още не са дошли".но.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМани,
ама верно ще трябва як напън да ги изкъркаме. Т'ва са около 10 "Дъмбела/Чиваси" на калпак или с бирите малко надолЕ ще слязат. Демек по 3 бутилки на ден. Първия и вторият ден ще се справим, третият малко ще ни поозори си мисля ( демек одъртявам, да се таковам по гърба )
П.П. Поне си в бизнеса със салфетките. Ще прайкаме бартер-и, да не трошим чинийките и ще мятаме салфетки - хихи
За вкуса ти кой някога се е съмнявал, че не мо'а се сетя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи нали това съм написала " Пеликани/запетая/ фламингото още ги нямаше"
Хайде, заради теб ще си поправя словореда:
Вместо запетаята точката щеше да беше на место - без двусмислия.
Ето:
Пеликани. Фламингото още ги нямаше.
Обяснение:
"Пеликани. (точка, край на изказването, декларация). Фламингиге още не са дошли".(ново изречение, не е свързано чрез запетая с предишното изказване)
Върхът е последният един процент усилия. Без него е нещо средно.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеА не може ли само върху 'арт средата..?, но ще бъде нещо друго, а не точно ресторант/бистро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеще те наричам вече БАТЕ СЕРГО-иначе може и да сме набори,но има и друго
а при теб е много
Това ме ангажира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБратле,
съжалявам! За сетен път се убеждавам, че понякога съм голям тъпанар.
Няма за какво.Приемам го като нещо съвсем естествено.Last edited by sergo; 08.08.2012, 20:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЗдрасти sergo;От много воаяжи не ми остава нещо време да се моткам из форуму.И да не забравиш в неделя да споделиш как си прекарал на рандевуто на което ще си в центъра на внимание
Поздрав ♫♫♫ http://www.youtube.com/watch?v=oKwLSWkRsWE
Нье вопроса да си центъра, а "абаут" центъра.
Няма смисъл, защото трябва да обръщаш внимание на всички, дори и на тези които не заслужават твоето такова.А наказаните и гузните точно това чакат.Присламчат се и като ги обгрижиш, те приемат че си им простил.И почват пак да вършат дивотии.
Опитвам се да кажа, че ако човек желае да бъде център на внимание, ще трябва да се лиши от емоционалната си индивидуалност.
Пък и капацитета на батериите с умствен потенциал отива на нула.
Има само две изключения - когато ти плащат за това/певци, артисти,........дизайнери/ и когато съвсем съзнателно ти самият плащаш за да бъдеш в този център/реклама, имидж-мейк, пъблик-рил....../
Но без да щеш позна!
Ще влача най-голямия подарък - шлифер Бърбъри.Модел от 42-ра година.Оня на Хъмфри Богарт от Казабланка.От този филм насетне това е мечтата на всеки що годе успял мъж по света.
Нещо като малката черна рокля на Шанел.
А този мой жест дори и в UK ще ме направи център на .....там, какво беше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеА-а-а, tnm, била си на Бутовското езеро, Долна Джумая.
Бравос!
Чей са...
Ми аз тука саде пеликани виждам?
Хайде, заради теб ще си поправя словореда:
На снимката има само пеликани. Фламингото още не бяха долетели
П.П.Фламингото ще го снимам като отида през октомвриПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеС уговорката, че ресторантьорският бизнес ми е твърде чужд, а и никога не съм имала мераци към него, НО как ще си осигуриш специалист (ед. ч.) по всички тези кухни? А и провизии- фромажи, брашна, риби и т.н.?
Концентрирай се в/у една кухня и арт средата.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕ за това те обичам бат Маранди... Винаги ме каниш за дейности изискващи сериозен опит и професионална квалификация.. То да изпиеш два бона не е лека работа...
ама верно ще трябва як напън да ги изкъркаме. Т'ва са около 10 "Дъмбела/Чиваси" на калпак или с бирите малко надолЕ ще слязат. Демек по 3 бутилки на ден. Първия и вторият ден ще се справим, третият малко ще ни поозори си мисля ( демек одъртявам, да се таковам по гърба )
П.П. Поне си в бизнеса със салфетките. Ще прайкаме бартер-и, да не трошим чинийките и ще мятаме салфетки - хихи
За вкуса ти кой някога се е съмнявал, че не мо'а се сетя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБря,
той ще дойде с миялната машина, ама дано не се нацепим на гръцка вечер с бозуки и сиртаки.
Така ще ги "измием" тия чинии, че може да се мине на пластмасови изделия. Дано и стените са здрави ...
П.П. Antique - Dinata Dinata
http://vbox7.com/play:417ef29e6f
И някоя стриптизьорка, ако вкараме ..... ох ... размечтах се - хихи
Стриптизьорки с консумация ги остави на мен.... Разчитай на моя вкус. Никога не ме е подвел.
Коментар
Коментар