Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВече са сини, ама още не са узрели.
Ако не ми мине котка път, в неделя отивам на Албена. Добруджанския курорт.
П.П. Днес е Илинден и не се ходи на плаж. Морето винаги вземало жертва на този ден.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Още миналата година си говорехме с теб за пространствено-времевия континиум и трансформациите на Лоренц.
П.П. Привет от Добруджа
Ако не ми мине котка път, в неделя отивам на Албена. Добруджанския курортБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОсвен това спират времето, че даже и го връщат назад
Още миналата година си говорехме с теб за пространствено-времевия континиум и трансформациите на Лоренц.
П.П. Привет от ДобруджаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНито едното не е вярно...
Когато човек започне да мисли само за оцеляването си , той затъва..
Когато на първо място е какво ще ядем през деня, дали ще стигнат парите за ток, вода, топло, той оскотява...
Липсва му творчество, инициативност,изобретателност....
Затова иде реч...
ппЕдно пишеш друго излиза....
Имало работа -дрън-дрън.
Бях свидетел как предпочетаха 19 годишен пикльо пред 34 годишен мъж, който има семейство да храни, а и най-важното-притежава ОПИТ и УМЕНИЯ за конкретната позиция.
Млад динамичен екип.Last edited by val/she; 20.07.2012, 19:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеСавото е просто една по-скъпа белина. Като сме почнали и кислола върши добра работа, ама далеч от металните части - батерии и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИма,да! Но причината затова е наследената схема от ранния Хуго Бос,да се работи със силни държавни поръчки:
Oт уйкипедията:
Номер на членската карта в NSDAP 508889
За мен наци униформите са най-избарани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеSAVO, но ще ти вмирише душата.
Не търкай с абразивни препарати- ще смъкнеш емайла на плочките.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеTnm, Вал и останалите момичета дайде съвет как се почистват добре фугите в банята. Сега се мъча с четка за зъби и "Роли" (обаче съм до кривата круша)не знам каква площ е но на височина като гледам трябва да е 1,90 м
Не че изглеждат измърсени, но като тръкна и светва, пък ми се ще като идват на огледи хора да е изпипано максимално, поне което зависи от мен, щото има неа които така или иначе не мога да направя
Не търкай с абразивни препарати- ще смъкнеш емайла на плочките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Добро утро красавици и юнаци
Чичата е прав, Серго. Вие мешате лично и обществено и става една голяма КАША. Когато стигнеш до някакви сложни умозаключения, проверявай ги дали могат да се изведат от следните начални приемания:
1. Аз съм бог (Серго е бог) или (чичата е бог)
2. Господ е българин
3. Господ е човек
Наредени по точно този начин. Твоите разсъждения пряко противоречат на горното, докато разсъжденията на чичата издържат проверката.
И аз почнах като строител.
Това учех.
След първата година, през лятото отидох на стаж в една мозайкаджийска бригада.
И там си останах.
Още помня – СУ-1/Строително управление/ и СУ-2 в Софето.
Но бе елитна бригада.УБО-то ни даваше да строим дипломатическите блокове.Мозайката накрая я лъскахме три пъти с ленено масло.
Само да спомена:
От четринайсет годишна възраст винаги съм бил 50 кила.Никога 48 или 52/Мечо може да излезе прав – има божи джин в мене/.
Пък си влачех торбите с цимент, като стой та гледай.
Живеех във ведомственото общежитие – 32-ма души в една стая.Легло, шкафче и ...нямах друго.В шкафчето едни кафяви джинси и едно кожено яке.Като изпера джинсите – носех ватенката.
Докато рипса на кадифето го фана липсата и остана сал една мрежичка/вътъка/ - на гъза и коленете.И единствените купони в отсрещното общежитие/на ИЧС-то/, където кубинските студенти май посяха първите кълнове на така познатия ни културен феномен – Чалгата.
Подозирам ги.
Така станах и фаянсаджия, гипсаджия.... общ майстор.
После ме взеха в Мвр-Тил.Четрима стари майстори и моя милост хърбата.Другото – затворници.
И требе да ги ръководиш!
Ма кой да каже на 23 годишен запъртък как се управляват враговете на републиката?
Аз тайно им купувах шпек и ракия.Щото бе строго забранено.
И, щото ме бе шубето от тях.
Ма те почнаха да вършат първо това, което им заръчвах аз, та старците ме гледаха накриво.
Вижте колко отрано съм изявявал владетелски умения?
После си намерих втора работа.Нощно време в кашонната фабрика на Гара Искър.Там се казвах Луисис Галина Монтейро.И говорех на развален български, примесен с португалски пцувни./Еж да морда ожендия, еж да морда поркария...../
Щото тогава не даваха да се работи втора работа, белким не забогатееш.
И там за година станах – майстора Лучо/Луисис/.
И всички ме мислеха за студент по медицина от Кабо Верде.
Вече си имах стая и съквартиранта ми Франциско/пак от там/, който ме учеше на пцувните след години ми прати депеша по португалския посланник.Да съм му идел на гости на техни разноски.
Бил станал министър на земеделието.
Ма аз тогава се учех да шия.Last edited by sergo; 20.07.2012, 18:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМерси за инфото....
Тогава да я и завърже с въже и потопи в кислородна вода....Като я изплакне и разгъне, ще се получат фигури...Ако не и хареса да я метне в кофата или да я преправи на потник за спане....
Коментар
Коментар