IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Ще я изгори!
    Става на кафяви парцали.

Коприна се избелва само с кислородна вода.
    Мерси за инфото....
    Тогава да я и завърже с въже и потопи в кислородна вода....Като я изплакне и разгъне, ще се получат фигури...Ако не и хареса да я метне в кофата или да я преправи на потник за спане....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Разбира се...!
      Само малко недовиждам наблизо и режа ноктите до първа фаланга, а с "парижкия вятър" можеш да излезнеш само в торнадо , за да не се разпознае.....

пп За роклята - сложи я в белина...ако не стане я хвърли.....

Ще я изгори!
      Става на кафяви парцали.

Коприна се избелва само с кислородна вода.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        Еей серго като си свърша тия неща ще те навестя значи , едната копринена рокля ми се заноси от пране (едно човече решило да я изпере ей така...без да ме пита и да внимава) и се появиха линии жълти по самия плат той е светло сив не съм я обличала от тогава
        Пръво требе питаш Зарко.

А и с Чичата не ща да си праим калъбалък.
        Дъщеря, дъщеря, колко да си му дъщеря?
        Една жена проходи ли .....
        Да доде при менека, та да види сеемнанайсе годишните как се подпичкват със стария!

Коментар

А извинете вашето "спа" предлага ли маникюр и педикюр Може да се организираме, тнм, вал, съни, аз и някои други ако правите и прИмоции
          Разбира се...!
          Само малко недовиждам наблизо и режа ноктите до първа фаланга, а с "парижкия вятър" можеш да излезнеш само в торнадо , за да не се разпознае.....

пп За роклята - сложи я в белина...ако не стане я хвърли.....

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Аз тези телени четки ги ползвам и за банята и за плат.
            Каква фуга, каква плочка?

Когато се обърне хава на кадифено сако при неправилно гладене.
            Навлажнявам лъснатия участък и с четката изправям влакната.
            После със суха ютия притискам и изсушавам.

Чистя и пилинга по кашмирените пуловери.
            Еей серго като си свърша тия неща ще те навестя значи , едната копринена рокля ми се заноси от пране (едно човече решило да я изпере ей така...без да ме пита и да внимава) и се появиха линии жълти по самия плат той е светло сив не съм я обличала от тогава
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Така нема ли да прехендриш фугата ва ?

Аз тези телени четки ги ползвам и за банята и за плат.
              Каква фуга, каква плочка?

Когато се обърне хава на кадифено сако при неправилно гладене.
              Навлажнявам лъснатия участък и с четката изправям влакната.
              После със суха ютия притискам и изсушавам.

Чистя и пилинга по кашмирените пуловери.

Коментар

Кога ще свършиш със чистенето ?
                Иумеихо терапия предлагам....( японски класически масаж...)
                А извинете вашето "спа" предлага ли маникюр и педикюр Може да се организираме, тнм, вал, съни, аз и някои други ако правите и прИмоции

Коментар

добре правиш, чиче иначе "черно ни е пред очите" после само един масаж на кръста, ръцете, пък и на крачката може да оправи работата

а иначе фугите съм ги запълвала с фугираща смес преди 6 години някъде и е добре, но просто там където е изчистено вече са светли, а на други места тъмнеят и не правят добро впечатление ми се струва. Ама накрая като ми писнееее ще ги оставя така
                  Кога ще свършиш със чистенето ?
                  Иумеихо терапия предлагам....( японски класически масаж...)

Коментар

Барабар с плочките......

Арти, ако е стара и "изядена" фугата( и ако е по-широка) е по-лесно да се мине с нова фугираща смес.
                    Има и Бинго за плочки....
                    Знам едно - след като жената чисти фугите на банята ( 2-3ч ), не и давам ножове в ръцете...и се съгласявам със всичко.....
                    добре правиш, чиче иначе "черно ни е пред очите" после само един масаж на кръста, ръцете, пък и на крачката може да оправи работата

а иначе фугите съм ги запълвала с фугираща смес преди 6 години някъде и е добре, но просто там където е изчистено вече са светли, а на други места тъмнеят и не правят добро впечатление ми се струва. Ама накрая като ми писнееее ще ги оставя така

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                      Е фугата какво да и стане толкоз, най-много да префугираш някой ден като изшкуриш старата фуга
                      Проблема е че плочките ще се надраскат, затова не съм пробвал.
                      Не си пробал, ама напътстваш
                      Е то ако ще се префугира, напрао мое и плочките да се сменат !!!
                      Нале идеята е да се позапази нещичко се пак ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Tц, с всекидневното се занимава жена ми. Един път месечно, ми ревва че били мръсни. Аз ги виждам чисти, ама нямам думата. Запрятам ръкави /демек събличам се чистак бърсак/ и почвам да търкам
                        Ясноо и вашата не е лесна момчета... нищо де ще се справим аз сега съм като в онази песене "къртим мивки , лепим плочки" направи си сам, да ме пита човек само с глупости си усложнявам живота..

Коментар

Барабар с плочките......

Арти, ако е стара и "изядена" фугата( и ако е по-широка) е по-лесно да се мине с нова фугираща смес.
                          Има и Бинго за плочки....
                          Знам едно - след като жената чисти фугите на банята ( 2-3ч ), не и давам ножове в ръцете...и се съгласявам със всичко.....

Коментар

Е фугата какво да и стане толкоз, най-много да префугираш някой ден като изшкуриш старата фуга
                            Проблема е че плочките ще се надраскат, затова не съм пробвал.

Коментар

Извинявай и ти колко често се подлагаш на такова изтезание? Питам те защото аз например си минавам всеки ден (около мивката) с парцала с циф, а пода - с препарат мистър пропър или друг ароматизиращ плочите, но това не е сериозно чистене...явно
                              Tц, с всекидневното се занимава жена ми. Един път месечно, ми ревва че били мръсни. Аз ги виждам чисти, ама нямам думата. Запрятам ръкави /демек събличам се чистак бърсак/ и почвам да търкам

Коментар

На телевизора по едно време рикламираха некъв артикул, дето с пара, мий абселютно секакви неща ...
                                а фугите са децка игра ...
                                Ма незнам колко пъри е ...
                                Купих такова преди в апартамента, там имаше яко мухлясване, през месец два трябваше миене - не върши работа. Може би с водоструйка по би ставало, ама не съм пробвал, тогава нямах. Сега вкъщи може да опитам.

Коментар

Working...
                                X