Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениемерси ще го погледнаЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеБраво , Мечо, супер си само така!
http://youtu.be/YR5ApYxkU-UБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПък аз не ги харесвам (защо ли). Защото харесвам себе си. Защото нямам кумири. Защото нямам бог. Моя бог са познанието и себепознанието. Имам свой морал, а моралите на Сократ и Махатма Ганди да духат супата !!!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИмам свой морал, а моралите на Сократ и Махатма Ганди да духат супата !!!
Bon Jovi - It's My Life - http://www.youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DEThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеЧаках този въпрос, знаех, че ще го зададеш
Щом са били хора, естествено е да са оставали такива следи, и това да харесвам духовните следи на хора извън стадото, защото са били вечно обекти на оплюване и отхвърляне(защо ли?), не ме прави идолопоклонник.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе ги знам заповедите, но кой ги е написал не е труден въпрос за владеещите познанието
1. За вярващите - бог и са задължителни
2. За невярващите - някой шарлатанин и са без стойност
Като ти е такъв подписа, Сократ и Махатма Ганди и те ли тогава оставят следи ???
Щом са били хора, естествено е да са оставали такива следи, и това да харесвам духовните следи на хора извън стадото, защото са били вечно обекти на оплюване и отхвърляне(защо ли?), не ме прави идолопоклонник.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеЧестит празник на всички именници, и не само!
Така и така днес е празник за църквата и християните, имах от отдавна едни въпроси на които търся отговора, който може да помага, та какви са точно десетте божи заповеди, кой ги е написал?
1. За вярващите - бог и са задължителни
2. За невярващите - някой шарлатанин и са без стойност
Като ти е такъв подписа, Сократ и Махатма Ганди и те ли тогава оставят следи ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеНаправо по един омлет спретни на гладните хора тук, с чушчица червена, беконче, запържени картофки и готово
Тъкмо имам 3 саксии с люти чушлета ( тия мъничките, дет' лютят кат' диви ) и нямам к'во да ги прайкам, щот' толкоз люто не мога да ям, ама стоят кат' цветя по саксиите и сега са тъкмо узрели
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБе, всякак може, ако знам какво обичаш
П.П. Даже ся си мисля, че с гъбен сос щеше да стане по-яко, ама нямам гъби да се таковам - хихи
То т'ва си е редовно при мен от 20 продукта за нещо и все по 1 или 2 да нямам и се почва едно "творчество" дет' не е за обаждане.
П.П.П. Ама ме обиди, не е картофено пюре, бря. Тесто е от картофи, брашно, лук, яйце/а и сол.
То картофено пюре го правя с поглед за 5 мин. и ще се ядосвам ли цял ден, що не става - хихиThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Ся за тези, за които познанието е математиката. Явно за вас математиката е религия. Значи не мога да се боря срещу религия с рационални аргументи. Ще пробвам с казус.
Представете си, че сте учител по математика и задавате на децата следната проста текстова задача (проста щот аз съм прост).
Обемът на един басейн е 2000 кубични метра. Басейна е празен. За колко време може да се напълни басейна от една тръба ако скоростта на пълнене е 50 кубични метра на час.
Става Петърчо и казва
Разделяме 2000 на 50 и получаваме 40 часа !!!
Става Марийка и казва
Аз господин учителю доказах, че обема на басейна не е 2000, а е 1000 кубични метра
Става Иванчо и казва
Аз господин учителю доказах, че скоростта на пълнене не е 50 кубични метра на час, а е 100 кубични метра на час
Дано сте ме разбрали !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеАмии убедихте ме мистър Блондиновсвалям токчетата, че ме заболяха крачката да тичам с тях нагоре надолЕ
и сядам на масата. Ала ако може с повечко бекон, отстъпвам си сосчето за две парченца бекон с една топка картофено пюре! Има ли сделка?
П.П. Даже ся си мисля, че с гъбен сос щеше да стане по-яко, ама нямам гъби да се таковам - хихи
То т'ва си е редовно при мен от 20 продукта за нещо и все по 1 или 2 да нямам и се почва едно "творчество" дет' не е за обаждане.
П.П.П. Ама ме обиди, не е картофено пюре, бря. Тесто е от картофи, брашно, лук, яйце/а и сол.
Ама, вчера се направих на умен да не стържа картофите с ренде, че ще ми се откачи ръката и кат' ги пернах през робота и то баш на пюре стана всичко да се таковам в Русата кофа. Колкото пъти се направя на Хитър Петър, толкоз пъти изодзадзе следва.
То картофено пюре го правя с поглед за 5 мин. и ще се ядосвам ли цял ден, що не става - хихиLast edited by marandi; 15.08.2012, 14:39.
Коментар
-
Toto Cotugno - Solo Noi - http://www.youtube.com/watch?v=YgUtE...eature=related
олях сеайде, че имам хиляда неща да свърша, а само се ослушвам днес
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеОт Блонди манджата, а от тИбя музиката, бря. Ко искаш повече?свалям токчетата, че ме заболяха крачката да тичам с тях нагоре надолЕ
и сядам на масата. Ала ако може с повечко бекон, отстъпвам си сосчето за две парченца бекон с една топка картофено пюре! Има ли сделка?
http://www.youtube.com/watch?v=DlOO-...=plpp_play_all sono l'italiano
p.p.всъщност не бих отказала и нещо средиземноморско, предпочитам този вид кухнядоматено сосче с много ароматни подправки и хубаво месо или риба в добавка мдааа гладна кокошка...
Last edited by artemida_sofyanska; 15.08.2012, 14:23.There is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар