IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мечо... Тва капитанството ного риски стана

http://latino.foxnews.com/latino/new...zed-off-spain/
    Last edited by qna92; 15.08.2012, 19:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      мерси ще го погледна
      http://www.balchikirish.com/prices.html
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
        Браво , Мечо, супер си само така!
        И ти си супер !!!

http://youtu.be/YR5ApYxkU-U
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          http://youtu.be/vCEvCXuglqo
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Пък аз не ги харесвам (защо ли). Защото харесвам себе си. Защото нямам кумири. Защото нямам бог. Моя бог са познанието и себепознанието. Имам свой морал, а моралите на Сократ и Махатма Ганди да духат супата !!!
            Браво , Мечо, супер си само така!
            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Имам свой морал, а моралите на Сократ и Махатма Ганди да духат супата !!!

Bon Jovi - It's My Life - http://www.youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DE
              There is no right way. Only your own way!

Коментар

Чаках този въпрос, знаех, че ще го зададеш
                Щом са били хора, естествено е да са оставали такива следи, и това да харесвам духовните следи на хора извън стадото, защото са били вечно обекти на оплюване и отхвърляне(защо ли?), не ме прави идолопоклонник.
                Пък аз не ги харесвам (защо ли). Защото харесвам себе си. Защото нямам кумири. Защото нямам бог. Моя бог са познанието и себепознанието. Имам свой морал, а моралите на Сократ и Махатма Ганди да духат супата !!!
                tnm

Коментар

Не ги знам заповедите, но кой ги е написал не е труден въпрос за владеещите познанието

1. За вярващите - бог и са задължителни
                  2. За невярващите - някой шарлатанин и са без стойност

Като ти е такъв подписа, Сократ и Махатма Ганди и те ли тогава оставят следи ???
                  Чаках този въпрос, знаех, че ще го зададеш
                  Щом са били хора, естествено е да са оставали такива следи, и това да харесвам духовните следи на хора извън стадото, защото са били вечно обекти на оплюване и отхвърляне(защо ли?), не ме прави идолопоклонник.
                  Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Честит празник на всички именници, и не само!
                    Така и така днес е празник за църквата и християните, имах от отдавна едни въпроси на които търся отговора, който може да помага, та какви са точно десетте божи заповеди, кой ги е написал?
                    Не ги знам заповедите, но кой ги е написал не е труден въпрос за владеещите познанието

1. За вярващите - бог и са задължителни
                    2. За невярващите - някой шарлатанин и са без стойност

Като ти е такъв подписа, Сократ и Махатма Ганди и те ли тогава оставят следи ???
                    tnm

Коментар

Направо по един омлет спретни на гладните хора тук, с чушчица червена, беконче, запържени картофки и готово
                      И готово, бе Артич.

Тъкмо имам 3 саксии с люти чушлета ( тия мъничките, дет' лютят кат' диви ) и нямам к'во да ги прайкам, щот' толкоз люто не мога да ям, ама стоят кат' цветя по саксиите и сега са тъкмо узрели

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Бе, всякак може, ако знам какво обичаш

П.П. Даже ся си мисля, че с гъбен сос щеше да стане по-яко, ама нямам гъби да се таковам - хихи

То т'ва си е редовно при мен от 20 продукта за нещо и все по 1 или 2 да нямам и се почва едно "творчество" дет' не е за обаждане.

П.П.П. Ама ме обиди, не е картофено пюре, бря. Тесто е от картофи, брашно, лук, яйце/а и сол.

То картофено пюре го правя с поглед за 5 мин. и ще се ядосвам ли цял ден, що не става - хихи
                        Направо по един омлет спретни на гладните хора тук, с чушчица червена, беконче, запържени картофки и готово

Коментар

• Ся за тези, за които познанието е математиката. Явно за вас математиката е религия. Значи не мога да се боря срещу религия с рационални аргументи. Ще пробвам с казус.

Представете си, че сте учител по математика и задавате на децата следната проста текстова задача (проста щот аз съм прост).

Обемът на един басейн е 2000 кубични метра. Басейна е празен. За колко време може да се напълни басейна от една тръба ако скоростта на пълнене е 50 кубични метра на час.

Става Петърчо и казва

Разделяме 2000 на 50 и получаваме 40 часа !!!

Става Марийка и казва

Аз господин учителю доказах, че обема на басейна не е 2000, а е 1000 кубични метра

Става Иванчо и казва

Аз господин учителю доказах, че скоростта на пълнене не е 50 кубични метра на час, а е 100 кубични метра на час

Дано сте ме разбрали !!!
                          tnm

Коментар

Амии убедихте ме мистър Блондинов свалям токчетата, че ме заболяха крачката да тичам с тях нагоре надолЕ и сядам на масата. Ала ако може с повечко бекон, отстъпвам си сосчето за две парченца бекон с една топка картофено пюре! Има ли сделка?
                            Бе, всякак може, ако знам какво обичаш

П.П. Даже ся си мисля, че с гъбен сос щеше да стане по-яко, ама нямам гъби да се таковам - хихи

То т'ва си е редовно при мен от 20 продукта за нещо и все по 1 или 2 да нямам и се почва едно "творчество" дет' не е за обаждане.

П.П.П. Ама ме обиди, не е картофено пюре, бря. Тесто е от картофи, брашно, лук, яйце/а и сол.

Ама, вчера се направих на умен да не стържа картофите с ренде, че ще ми се откачи ръката и кат' ги пернах през робота и то баш на пюре стана всичко да се таковам в Русата кофа. Колкото пъти се направя на Хитър Петър, толкоз пъти изодзадзе следва.

То картофено пюре го правя с поглед за 5 мин. и ще се ядосвам ли цял ден, що не става - хихи
                            Last edited by marandi; 15.08.2012, 14:39.

Коментар

• Toto Cotugno - Solo Noi - http://www.youtube.com/watch?v=YgUtE...eature=related

олях се айде, че имам хиляда неща да свърша, а само се ослушвам днес

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                От Блонди манджата, а от тИбя музиката, бря. Ко искаш повече?
                                Амии убедихте ме мистър Блондинов свалям токчетата, че ме заболяха крачката да тичам с тях нагоре надолЕ и сядам на масата. Ала ако може с повечко бекон, отстъпвам си сосчето за две парченца бекон с една топка картофено пюре! Има ли сделка?

http://www.youtube.com/watch?v=DlOO-...=plpp_play_all sono l'italiano

p.p.всъщност не бих отказала и нещо средиземноморско, предпочитам този вид кухня доматено сосче с много ароматни подправки и хубаво месо или риба в добавка мдааа гладна кокошка...
                                Last edited by artemida_sofyanska; 15.08.2012, 14:23.

Коментар

Working...
                                X