If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Зехтинът/мазнината в спагетите се слага, за да не залепнат тези спагети, които НЯМА да бъдат изконсумирани веднага т.е, предстои им евентуално претопляне или някаква друга манипулация.
Дай "пет"!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Зехтинът/мазнината в спагетите се слага, за да не залепнат тези спагети, които НЯМА да бъдат изконсумирани веднага т.е, предстои им евентуално претопляне или някаква друга манипулация.
Чадо добре съм аз да ви давам съвети ако искате да ми се отблагодарите за мъдрите съвети които получавате от мене ще ви пратя някоя сметка приемам всякакви суми над 1000 гущера
Ъмм, нещо май бъркаш съвети с консултации!?
Мечо
Трогнати сме от загрижеността ти!
Ами, ходим на море, щото гледаме да не ви се пречкаме из Нареченските бани. Там си е запазена територия на следващото поколение. Имате нужда
Чадо добре съм аз да ви давам съвети ако искате да ми се отблагодарите за мъдрите съвети които получавате от мене ще ви пратя някоя сметка приемам всякакви суми над 1000 гущера
Хитрата лисица с двата крака
Или май беше - два пъти в един капан не влиза
Този път проверих изрично точно преди да вляза в морето !!!
За двата крака беше сврака, ама няма значение. Разбрах, че днес си обърнал внимание на дреболиите.
Пък аз имах сблъсък с две дами. След срещата заявих на по-отговорни от мен господа, че ще контактувам със съответните госпожи ако ми се дават "вредни" "шумни", "лоши битови" + кофичка кисело мляко
Мечо
Лекувате ставите и артрита със солена морска водица само така трябва подръжка
Трогнати сме от загрижеността ти!
Ами, ходим на море, щото гледаме да не ви се пречкаме из Нареченските бани. Там си е запазена територия на следващото поколение. Имате нужда
Мечо
Коментар