IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    К'во предлагаш- да открием вечния двигател, философския камък, лек с/у рак ?
    3-тото, че напоследък доста зачестиха случаите, и сред по-млади също

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      Бръм няма значение важното е да падат кинти
      Първо да видя клаузите от договора за консултантските услуги! Някой можа да подаде по-добра оферта

П.П. Действието "изваждане" съм го пропуснала в процеса на обучение. Мога само да взимам.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Разлигавихте се дайте по сериозно какви са тия работи
        К'во предлагаш- да открием вечния двигател, философския камък, лек с/у рак ?

Коментар

• Разлигавихте се дайте по сериозно какви са тия работи

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Дай "пет"!
            5

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Зехтинът/мазнината в спагетите се слага, за да не залепнат тези спагети, които НЯМА да бъдат изконсумирани веднага т.е, предстои им евентуално претопляне или някаква друга манипулация.
              Дай "пет"!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                Алоо 30 годишните, хайде утре доброволци на Витоша да загасиме пожара.
                Все пак пожарникар управлява държавата.

Коментар

Ъмм, нещо май бъркаш съвети с консултации!?
                  Бръм няма значение важното е да падат кинти

Коментар

• Зехтинът/мазнината в спагетите се слага, за да не залепнат тези спагети, които НЯМА да бъдат изконсумирани веднага т.е, предстои им евентуално претопляне или някаква друга манипулация.

Коментар

Чадо добре съм аз да ви давам съвети ако искате да ми се отблагодарите за мъдрите съвети които получавате от мене ще ви пратя някоя сметка приемам всякакви суми над 1000 гущера
                      Ъмм, нещо май бъркаш съвети с консултации!?
                      Мечо

Коментар

Трогнати сме от загрижеността ти!
                        Ами, ходим на море, щото гледаме да не ви се пречкаме из Нареченските бани. Там си е запазена територия на следващото поколение. Имате нужда
                        Чадо добре съм аз да ви давам съвети ако искате да ми се отблагодарите за мъдрите съвети които получавате от мене ще ви пратя някоя сметка приемам всякакви суми над 1000 гущера

Коментар

• Алоо 30 годишните, хайде утре доброволци на Витоша да загасиме пожара.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Хитрата лисица с двата крака
                            Или май беше - два пъти в един капан не влиза

Този път проверих изрично точно преди да вляза в морето !!!
                            За двата крака беше сврака, ама няма значение. Разбрах, че днес си обърнал внимание на дреболиите.
                            Пък аз имах сблъсък с две дами. След срещата заявих на по-отговорни от мен господа, че ще контактувам със съответните госпожи ако ми се дават "вредни" "шумни", "лоши битови" + кофичка кисело мляко
                            Мечо

Коментар

Лекувате ставите и артрита със солена морска водица само така трябва подръжка
                              Трогнати сме от загрижеността ти!
                              Ами, ходим на море, щото гледаме да не ви се пречкаме из Нареченските бани. Там си е запазена територия на следващото поколение. Имате нужда
                              Мечо

Коментар

Силно се надявам този път документите и парите да не са били в теб докато си плицикал в морето!?
                                Хитрата лисица с двата крака
                                Или май беше - два пъти в един капан не влиза

Този път проверих изрично точно преди да вляза в морето !!!
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X