IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Що бе?

Аз откакто Мечо и Маранди се фанаха за топките не спирам да надничам в монитора.
    Пък и надойдоха и други умни хора.
    Даже съм си наумил да им копна само туй дето е абаут спора на един ПДФ файл.
    С пцувните естествено.
    Къде без тях?
    Фънимавай, да не объркаш тропоската
    Тези дни мисля да ти нося елека си да ми избродиш "Ловец с бретан шпаньол не лови пъдпъдък". Да не стане после нужда да ти правя рекламации!?
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Мечев, що не вземеш да си направиш тема по философия и там да се правиш на отворко!

Що бе?

Аз откакто Мечо и Маранди се фанаха за топките не спирам да надничам в монитора.
      Пък и надойдоха и други умни хора.
      Даже съм си наумил да им копна само туй дето е абаут спора на един ПДФ файл.
      С пцувните естествено.
      Къде без тях?

Коментар

Колко са звездите?
        Колкото са.

Ако искаш точно число - давам ти го веднъгъ.
        ?
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Мечев, що не вземеш да си направиш тема по философия и там да се правиш на отворко!
          А ти, с едва втория си пост в тази култова тема, що не вземеш да се поограмотиш малко относно вписващите в нея, темите които се обсъждат и настроението което създават!?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Почни с Камю, той е най-лесен и остави Хайдегер за накрая, защото въпреки че е брилянтен книгата му - поне тази която е издадена на български, в никакъв случай не бих се наел да го чета на чужд език, е най-трудното за четене нещо което поне аз съм чел.
            Благодаря !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              " Именно в екзистенцията се съдържа неразчленената цялостност на субекта и обекта, която не е достъпна нито за разсъдъчно-научното, нито за спекулативното мислене. Във всекидневния живот човек не винаги осъзнава себе си като екзистенция; затова е необходимо той да се окаже в гранична ситуация, напр. пред лицето на смъртта. Намирайки себе си като екзистенция, намира за първи път и своята свобода. Защото според екзистенциализма свободата се състои в това, човек да не се проявява като вещ, която се формира под влиянието на естествената или социалната необходимост, а да се "избира" сам, да формира себе си с всяко свое действие и постъпка. Заедно с това свободният човек носи отговорност за всичко, извършено от него, а не се оправдава с "обстоятелствата". Чувството за отговорност за всичко, което се извършва около него, това е чувството на свободния човек"

Тези екзистенциалистите все едно аз съм ги учил на познание. Всичко са копирали от мене. И дето не е правилно да се доказва обема на басейна и скоростта на пълнене. И дето казах на Кев, че за да стане един от нас му трябва силно усещане (престъпление примерно). И за избора, и за свободата и за отговорността.

Цитирам уикипедията де. Не съм ги чел още. Почвам да ги чета.
              Почни с Камю, той е най-лесен и остави Хайдегер за накрая, защото въпреки че е брилянтен книгата му - поне тази която е издадена на български, в никакъв случай не бих се наел да го чета на чужд език, е най-трудното за четене нещо което поне аз съм чел.

Коментар

Аз не се правя на отворко !!! Аз съм отворко !!!

ПП
                А това твоето е аргументум ад хоминем. (не че знам какво означава)
                Last edited by mechobikov; 15.08.2012, 20:54.
                tnm

Коментар

" Именно в екзистенцията се съдържа неразчленената цялостност на субекта и обекта, която не е достъпна нито за разсъдъчно-научното, нито за спекулативното мислене. Във всекидневния живот човек не винаги осъзнава себе си като екзистенция; затова е необходимо той да се окаже в гранична ситуация, напр. пред лицето на смъртта. Намирайки себе си като екзистенция, намира за първи път и своята свобода. Защото според екзистенциализма свободата се състои в това, човек да не се проявява като вещ, която се формира под влиянието на естествената или социалната необходимост, а да се "избира" сам, да формира себе си с всяко свое действие и постъпка. Заедно с това свободният човек носи отговорност за всичко, извършено от него, а не се оправдава с "обстоятелствата". Чувството за отговорност за всичко, което се извършва около него, това е чувството на свободния човек"

Тези екзистенциалистите все едно аз съм ги учил на познание. Всичко са копирали от мене. И дето не е правилно да се доказва обема на басейна и скоростта на пълнене. И дето казах на Кев, че за да стане един от нас му трябва силно усещане (престъпление примерно). И за избора, и за свободата и за отговорността.

Коментар

• " Именно в екзистенцията се съдържа неразчленената цялостност на субекта и обекта, която не е достъпна нито за разсъдъчно-научното, нито за спекулативното мислене. Във всекидневния живот човек не винаги осъзнава себе си като екзистенция; затова е необходимо той да се окаже в гранична ситуация, напр. пред лицето на смъртта. Намирайки себе си като екзистенция, намира за първи път и своята свобода. Защото според екзистенциализма свободата се състои в това, човек да не се проявява като вещ, която се формира под влиянието на естествената или социалната необходимост, а да се "избира" сам, да формира себе си с всяко свое действие и постъпка. Заедно с това свободният човек носи отговорност за всичко, извършено от него, а не се оправдава с "обстоятелствата". Чувството за отговорност за всичко, което се извършва около него, това е чувството на свободния човек"

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                      Може да направим Септември да бъде Май !! Стига да има навитаци ,може да си спретнем един "Тим билдинг".Аз ще направя отстъпки ,като за стари приятели!!
                      Колко са звездите?

Коментар

Като не умеем друго. Риски, мриски, трябват кинти !!!
                        А аз още умея бе
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

мерси , по близо е до това което търся
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Добре изглежда А пък, ако не е толкова добре винаги може да ти нашока публично канчето в инвестора IRISH ROVER.... Бах маа му, тук ако ни събереш тез на 30+ годин дъл ще изтрезнеем
                            Може да направим Септември да бъде Май !! Стига да има навитаци ,може да си спретнем един "Тим билдинг".Аз ще направя отстъпки ,като за стари приятели!!
                            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Мечо... Тва капитанството ного риски стана

http://latino.foxnews.com/latino/new...zed-off-spain/
                              Като не умеем друго. Риски, мриски, трябват кинти !!!
                              tnm

Коментар

Добре изглежда А пък, ако не е толкова добре винаги може да ти нашока публично канчето в инвестора IRISH ROVER.... Бах маа му, тук ако ни събереш тез на 30+ годин дъл ще изтрезнеем

Коментар

Working...
                                X