Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеТо и срещу мен има една пенция дет сабалем се зарежда с енергия гол и под кръста.
Има в баш центъра на Софето малки и затворени карета от стари, но солидни сгради.
А вътре дървета - едно до друго.
Ма толкоз баш-башка, че нѐмам завеса на банята.А джама е ду̀ри страшен.
И тихо.И ухае. И на липи. И на пране.
И две пейки.
И влюбени.
И си гугукат.
По икиндия.
Една̀шка съм решил да се къпа.От вече нѐма накъде.
О̀рата почна̀а да ме заобикалят.
А вие от прованса са дзверите що толкоз фа̀лиме околовръстното.
Вече съм сразил всички причини против и съм свалил парцалите.
Последно душене, последно сбогом/щот си аресвам миризмата/ и-и-и.....
Цоп!
И в най-сюблимният момент в който винаги си казвам:
„Ба̀си, оно било убаво!“- нѐкой пищи у дво̀ро!
Ма пищат та се късат!
Та се курдисвам дибидюс на прозореца и гледам трима висат на отсрещната сграда.
Млади юнаци.Явно баданосват нещо фасадата.
Точно на петия етаж, срещу балкона на нудиста.
Даже му мернах сдробясалия дирник.
Явно им е „резнал спатиите“.
/Е-ей, как некои се зареждат с потентциал!/
- Единия държи края на въжето, втория се фана̀л за за копитото на първия.
А третия гѐпнал съкровенната джаджа на втория.
И пищят!
Мно-о-о по-дзверски, отколкото аз преди да цопна във ваната.......
После разпра̀ат дет по тоа ивънт, комшийката у лево спретна̀ла задачка.
Кат ичигьоз да̀скалица по аритметика - бѐки заинтригува акселератите.
Па въпроса ѝ е прост и за изкопаеми кат вас:
„Какво че се скъса прво?“
П.С. Те са си ба куче ма̀кята!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕеех, за едната чест живеем.
http://varna.dir.bg/news.php?id=11483732
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗначи може и теб да са критикували. Византия, панславизма и пантюркизма не са ни много по сърце.
Дай препретка натам, моля, за да видим, за какво става въпрос.
Не ми е ясно къде виждаш пантюркизъм и византийски симпатии у мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНа ТМТН й "гори пожар" на главата и съответно влиза за малко във форума да се зареди с енергия
Има в баш центъра на Софето малки и затворени карета от стари, но солидни сгради.
А вътре дървета - едно до друго.
Ма толкоз баш-башка, че нѐмам завеса на банята.А джама е ду̀ри страшен.
И тихо.И ухае. И на липи. И на пране.
И две пейки.
И влюбени.
И си гугукат.
По икиндия.
Една̀шка съм решил да се къпа.От вече нѐма накъде.
О̀рата почна̀а да ме заобикалят.
А вие от прованса са дзверите що толкоз фа̀лиме околовръстното.
Вече съм сразил всички причини против и съм свалил парцалите.
Последно душене, последно сбогом/щот си аресвам миризмата/ и-и-и.....
Цоп!
И в най-сюблимният момент в който винаги си казвам:
„Ба̀си, оно било убаво!“- нѐкой пищи у дво̀ро!
Ма пищат та се късат!
Та се курдисвам дибидюс на прозореца и гледам трима висат на отсрещната сграда.
Млади юнаци.Явно баданосват нещо фасадата.
Точно на петия етаж, срещу балкона на нудиста.
Даже му мернах сдробясалия дирник.
Явно им е „резнал спатиите“.
/Е-ей, как некои се зареждат с потентциал!/
- Единия държи края на въжето, втория се фана̀л за за копитото на първия.
А третия гѐпнал съкровенната джаджа на втория.
И пищят!
Мно-о-о по-дзверски, отколкото аз преди да цопна във ваната.......
После разпра̀ат дет по тоа ивънт, комшийката у лево спретна̀ла задачка.
Кат ичигьоз да̀скалица по аритметика - бѐки заинтригува акселератите.
Па въпроса ѝ е прост и за изкопаеми кат вас:
„Какво че се скъса прво?“
П.С. Те са си ба куче ма̀кята!Last edited by sergo; 03.07.2012, 14:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНа ТМТН й "гори пожар" на главата и съответно влиза за малко във форума да се зареди с енергия
... да му мислят после, след като вече се е заредила с енергия ония, които си е подредила в двете редички: едните ще бъдат удушени, а другите - задушени...
...дано тия, които бъдат между задушените, да не се спекат и спаружат накрая..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеМ-да-а-м.
Па то̀ку мръ̀зелив народ не съм вижда̀л!
Глей колку са̀ато стана̀?
Айде Смонафта се е покрил в некоа банка, ма де го ТНТМ-то?
Аде бе Мечо, на плажа нѐма ли фри-нет?
Сигур нѐма!
А он е стипца.Стиска си стинките, кат Темида дипломата.
А Зарко сигур че кля̀фне чак по пладне.Са се е нагъзил под некоа шубрака и фотошописва на некоа калинка фустата.
Шат Марийке на понтрет.
А Манков днеска да си закопчае горното копче на ризата, щот инак предизвиква минувачките.Мустакатите.Особено онея дет се държат за ръка с изгората.Сигур, да се не загубат между моловете.Инак кокалчетата пак че му кърват до седмица.
По-мръзелив ден до са не съм вижда̀л:
http://www.youtube.com/watch?v=1h1oR...eature=relatedПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение... ами ние, разнополовите - се душим /и удушаваме/ символично - почти всеки ден..., но белезите при това си остават и при следващите опити за "удушаване"..., ми то си е едно охкане и пъшкане..., голямо душене пада......, но някак ни харесва и почти забравяме за белезите...
), а аз ти пиша за удушаване
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТи от думичката "удушен" кое точно не разбра!?
..., но някак ни харесва и почти забравяме за белезите...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение... една жена не би била жена, ако не избегне конкретният въпрос, а залитне в нейните твърдения...
Аз само попитах, дали ти /или в примерно в Италия/ - задушаваш тестени изделия /каквито са спагетите/? Именно за това ставаше дума..., както и за твърденията ти, че четеш всичко много внимателно - с разбиране, както се казва... Т.е. хората са казали: "Чета и разбирам като човек!"..., но аз това не съм си го измислил сега...
... а не за заяждане казвам това, а защото ние провеждаме една смислена дискусия, като смятаме, че можем да сме полезни някому, някога..., а ти тия неща ги схващаш като заяждане - и тръгваш с най-страшното оръжие напред - маникюра...
... после месеци наред да ми се хилят в очите разни разбрали-недоразбрали с репликата" "Абе, от коя гора я Фана таА, страстната, че така те е издраскала?!..."!?
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАххх, поласкана съм и много благодаря за посвещението!
Искам само да вметна, че ако не престанеш да се заяждаш с мен, у форума в най-скоро ще прочетат за удушен Зарко, с трайни белези по шията, които са в резултат на добре поддържани маникюри
!
П.П. Веднъж вече споменах, че братовчедка ми е омъжена за италианец и живее Ф Италията. От нея знам, че се слага зехтин когато варят спагетите.
... една жена не би била жена, ако не избегне конкретният въпрос, а залитне в нейните твърдения...
Аз само попитах, дали ти /или в примерно в Италия/ - задушаваш тестени изделия /каквито са спагетите/? Именно за това ставаше дума..., както и за твърденията ти, че четеш всичко много внимателно - с разбиране, както се казва... Т.е. хората са казали: "Чета и разбирам като човек!"..., но аз това не съм си го измислил сега...
... а не за заяждане казвам това, а защото ние провеждаме една смислена дискусия, като смятаме, че можем да сме полезни някому, някога..., а ти тия неща ги схващаш като заяждане - и тръгваш с най-страшното оръжие напред - маникюра...
... после месеци наред да ми се хилят в очите разни разбрали-недоразбрали с репликата" "Абе, от коя гора я Фана таА, страстната, че така те е издраскала?!...""Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕеех, за едната чест живеем.
Имаше един филм на времето - "Тигърът на седемте морета"
Добрия и лошия се биеха със саби на палубата на някъф кораб. Добрия - пират, а лошия - велик капитан (или адмирал). И докато се бият, водят задушевна беседа.
Лошия:
- Ти си злодей и убиец
Добрия:
- По какво се различаваме. И двамата се бием.
Лошия:
- Ти се биеш за пари
Добрия:
- А ти за какво се биеш
Лошия:
- За чест
Добрия:
- Е, всеки се бие за това, което няма
Surcouf lui répondit d'un ton calme : « Certes, Monsieur, mais chacun se bat pour acquérir ce qu'il n'a pas. »
Robert Surcouf, corsair français
Разговорът се провежда между английски офицер и Роберт Сюркуф.
Господине, признайте си, че вие французите, се биете за парите докато ние, Англичаните, се бием за честта...;
Сюркуф му отговорил със спокоен тон:;Така е господине, ала всеки от нас се бори за да получи това, което няма;
П.П. Много харесвах филма и артиста - Жерар Филип.
А фразата я научих по друг повод.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобър ден, Мечо!
Добър ден, тайфата!
Кой рече, че си скрънзаФ!? Аз съм със съвсем други впечатления.
Поисках да ми донесеш черни перли от Антилските острови - донесе ми, после рекох да ми дадеш златото дето го задигна от Тортуга - натоварих цял прицеп. Багерът после два дни реанимира
П.П. След таЗ реклама може да си спокоен за имиджа.
Имаше един филм на времето - "Тигърът на седемте морета"
Добрия и лошия се биеха със саби на палубата на някъф кораб. Добрия - пират, а лошия - велик капитан (или адмирал). И докато се бият, водят задушевна беседа.
Лошия:
- Ти си злодей и убиец
Добрия:
- По какво се различаваме. И двамата се бием.
Лошия:
- Ти се биеш за пари
Добрия:
- А ти за какво се биеш
Лошия:
- За чест
Добрия:
- Е, всеки се бие за това, което нямаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеНа калинките отдавна не им „фотошописвам“ фустите, защото това е нещо рутинно и непривлекателно... За мен е много по-интересно /като непрофесионалист/ - да преброя точките върху прашките им...
...но това не може да става по всяко време, защото аз не съм аристократ като вас, а съм най-обикновен наемен работник...
Тая сутрин, около 7 часа, например, тъкмо почнах да броя едни калинкини точки, та се сетих, че на Витоша горят пожари... , заеВах точките по прашките и ме изгледаха накриво...Такава е съдбата на „хроникьора“ по убеждение..., винаги отхвърлен, винаги гледан „на чомпи“..., та – като оставих дребните проблеми встрани - насочих обектива натам /откъм Младостите/, където горят огньовете – над Бистрица ...
http://snimki.be//store/1/821341302219.JPG
Но това беше към 7, когато всичко си гореше спокойно и паника нямаше никаква, т.е. - гореше си, както се казва "по план"... Сутрин, по хладното, преди да отвори очи, човек не бива да се паникьосва, по-скоро човек трябва да се протееееегне, да изпие едно кафеее, да прочете какво са написали журналистите в пресата за огъня, че да изпие още едно кафееее...., та чак тогава – да се сети, че е част от онзи смел екип, дето гаси пожарите...., па да палне колата – и да се смеси с върволиците от автомобили с бързащи хора за работа..., предстои един рутинен работен ден – без паника и сензации...
... минава 10:15 часа..., вероятно е приключила и оперативката на смелите огнеборци, преди да „отлепят“ към ВитошаТА...., те са нахъсани иииии...... наистина „на пожар“ – загърмяват над София...., смелите огнеборци с единият от хеликоптерите..., не минали още 20-30 минути, те ти го и вторият хеликоптер...., бързат /все пак това е пожар!/..., бързат, за да хвърлят няколко тона вода тук-там..., за да имаме основания да се похвалим и ние – аджеба, колко сме големи юнаци...
Да де – ама то и обяд наближава..., както е казано – работата не е заек, за да избяга: ще си хапнем супичката и после отново на линия – да гасим... /аВе, нещо сметките ми не излизат, че тиА мъже правели 30-тина курса с по 3 тона вода между Панчарево и огнището на пожара..., но може и да греша/....
Постът посвещавам на ТНМ, която чете толкова подробно, но и тя – уж наред, а прескача..., защото – лично аз за задушени спагети не съм чувАлО, но тя си трае..., нищо, че чете /и ОСМИСЛЯ!/ буква по буква...
Такива неща... /все пак аз твърдя, че най-после ще се сетят да ангажират чуждо правителство, което притежава техника за гасене на подобни пожари с локализиране на огнището с химически вещества, които ограничават достъпа на кислород, без уповаване на тото-шанса - да се хвърля тук-там тонове вода из гората, ако горят устойчиво многогодишните насмолени стволове на боровете.../
Искам само да вметна, че ако не престанеш да се заяждаш с мен, у форума в най-скоро ще прочетат за удушен Зарко, с трайни белези по шията, които са в резултат на добре поддържани маникюри
!
П.П. Веднъж вече споменах, че братовчедка ми е омъжена за италианец и живее Ф Италията. От нея знам, че се слага зехтин когато варят спагетите.
Мечо
Коментар
Коментар