IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    А ве в момента по-добре да не стигат

Иначе и аз съм чорбе, и артилерист също, но в момента ми е по-важно да извикам:

Go Gunners и Go CrazyForest!
    Що бе?

След 2000 година не играхме ли срещу Хамбургер и Леверкузен? И ко стана?

П.П. Дали ще е Байерн все 20сет - тревата се опосква.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Където е текло - пак ще тече.

Иначе да - тогава щяхме да ги убием, ама бат' Паро мятна с ръката и върна целия отбор назад да се върне. Швабчетата не знаеха къде са.

П.П. Ама, разбира се, че то БГ отбор бие тройка голове с гарнитура на Байерн още от съблекалнята за 15 мин. - само дет' не могат да стигнат още до двубой с тях - 25 години вече. Па, ние без да искаме ги правим тия работи.
      Ама казваш само което те кефи. И не казваш, че мача завърши 4 на 3 за ЦСКА и,че на реванша ни отвяха с 4 или 5 на нула.

Коментар

Иначе да - тогава щяхме да ги убием, ама бат' Паро мятна с ръката и върна целия отбор назад да се върне. Швабчетата не знаеха къде са.

П.П. Ама, разбира се, че то БГ отбор бие тройка голове с гарнитура на Байерн още от съблекалнята за 15 мин. - само дет' не могат да стигнат още до двубой с тях - 25 години вече. Па, ние без да искаме ги правим тия работи.
        А ве в момента по-добре да не стигат

Иначе и аз съм чорбе, и артилерист също, но в момента ми е по-важно да извикам:

Go Gunners и Go CrazyForest!

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
          Ако мислиш, че викам за ФК Левски много грешиш.
          На мача с Баерн бях в сектор Г /цесекарския сектор/ и още си спомням таблото 18 минута 3-0 за ЦСКА.
          Сега обаче футбола не е като преди 30 години.
          Радвай се на хубавото и остави мечтите.
          Особенно с Лупи начело

Last edited by marandi; 22.02.2014, 20:50.

Коментар

Ти въобще бил ли си жив през 1985 г?

П.П. Тогава чорбата беше едно място преди Милан в класацията по регламент на днешната ви Ш.Лига и си мереше бубата с Реал Мадрид, Барса, Байерн и Ливърпул.

Гледай си ФК Циркова трупа днес - дет' могат само да ритат кат' идиътс, гол от засада се пуска, 2-ма се изгонват от противниковия отбор и как не свирна 2 дузпи поне, че да стане идилията пълна.

И без т'ва бяхте ФК Дузпа по времето на Мърльо - рекордни 90 гола, ама никой не каза, че над 30 гола бяха от дузпи.

Глейте си отбора - ние си гледаме нашия и не ни интересувате ( под сИкрет да ти кажа )

Има статистики отваряй си и си гледай кой кой е бил в БГ за пред свИта. Ти даже не знаеш, че чорбата в музея си имат толкоз златни медали от световни първенства и Олиампиади, изкарани за БГ - та, чак не можеш да броиш до толкоз - над 150 златни медала са, по който спорт се сетиш и мъже и жени.

Та, ограмоти се малко и заповядай пак - мхм ...
            Ако мислиш, че викам за ФК Левски много грешиш.
            На мача с Баерн бях в сектор Г /цесекарския сектор/ и още си спомням таблото 18 минута 3-0 за ЦСКА.
            Сега обаче футбола не е като преди 30 години.
            Радвай се на хубавото и остави мечтите.
            Особенно с Лупи начело

Коментар

• Дебют на чорбата срещу мамалигите в евротурнирите след Втората световна война като почват - е само с 8 на 0 срещу шампиона на Румъния. Демек, въобще не ги попиляхме - само малко.

Ама, ако държиш може да си погледнеш за подобни резултати с обратен знак в евро-турнирите от говедцата, има ги и с повечко даже - над 10 гола паднали. И то няколко пъти.
              --------------------------------------------------------------------------
              Казах за 20 години "преход" попиляхте най-добрата си марка на БГ за пред света. Ти ми дрънкаш за треторазредни отборчета като Стяуа и Динамо Киев - хъ-хъ-хъ .....

Спокойно ще станат нещата - малко търпение и само посочи чужденеция го изяждат веднага.

Т'ва ви БГ армията, бре алоуу ... - ма, ти и казарма не си ходил кат' те гледам - демек, за да те има днес и да не си под чужда табелка надпис Косово примерно.
              Last edited by marandi; 22.02.2014, 20:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                Да бе. Били седми в Ойроп. А пък Динамо Киев и Стяуа Букурещ, дето ги биеха където ги хванат бяха първи и втори.

Айде глупости и мечти.
                Ти въобще бил ли си жив през 1985 г?

П.П. Тогава чорбата беше едно място преди Милан в класацията по регламент на днешната ви Ш.Лига и си мереше бубата с Реал Мадрид, Барса, Байерн и Ливърпул.

Гледай си ФК Циркова трупа днес - дет' могат само да ритат кат' идиътс, гол от засада се пуска, 2-ма се изгонват от противниковия отбор и как не свирна 2 дузпи поне, че да стане идилията пълна.

И без т'ва бяхте ФК Дузпа по времето на Мърльо - рекордни 90 гола, ама никой не каза, че над 30 гола бяха от дузпи.

Глейте си отбора - ние си гледаме нашия и не ни интересувате ( под сИкрет да ти кажа )

Има статистики отваряй си и си гледай кой кой е бил в БГ за пред свИта. Ти даже не знаеш, че чорбата в музея си имат толкоз златни медали от световни първенства и Олиампиади, изкарани за БГ - та, чак не можеш да броиш до толкоз - над 150 златни медала са, по който спорт се сетиш и мъже и жени.

Та, ограмоти се малко и заповядай пак - мхм ...
                Last edited by marandi; 22.02.2014, 20:26.

Коментар

Между другото припомням, че някакви еуфорични заглавия валят - Лудогорец станал 22-ри в Юръп и т.н.

Всичко това е много добре - понеже ще качи коефициент за останалите БГ отбори и ще имат по-лек жребий после.
                  ---------------------------------------------------------

Но по принцип - до 1985 година чорбата ( БГ армията ви ) - беше в топ 7 на Юръп ( тогавшния формат на Шамп. лига ) и топ 35 на света.

После започна "прехода" и ви помляха визитната картичка на БГ. Дотогава всички ядяха бой наред. Ма, то кой не се изреди да иде да краде на Армията досега за 20 години, че не мога да се сетя?

Демек били сте доста по-напред като имидж и то в продължение на 40 години. Демек няма случайни неща.

Ха, наздраве! ( Успех на Лудогорец от чорбарите )
                  Да бе. Били седми в Ойроп. А пък Динамо Киев и Стяуа Букурещ, дето ги биеха където ги хванат бяха първи и втори.

Айде глупости и мечти.

Коментар

• Между другото припомням, че някакви еуфорични заглавия валят - Лудогорец станал 22-ри в Юръп и т.н.

Всичко това е много добре - понеже ще качи коефициент за останалите БГ отбори и ще имат по-лек жребий после.
                    ---------------------------------------------------------

Но по принцип - до 1985 година чорбата ( БГ армията ви ) - беше в топ 7 на Юръп ( тогавшния формат на Шамп. лига ) и топ 35 на света.

После започна "прехода" и ви помляха визитната картичка на БГ. Дотогава всички ядяха бой наред. Ма, то кой не се изреди да иде да краде на Армията досега за 20 години, че не мога да се сетя?

Демек били сте доста по-напред като имидж и то в продължение на 40 години. Демек няма случайни неща.

Ха, наздраве! ( Успех на Лудогорец от чорбарите )
                    Last edited by marandi; 22.02.2014, 14:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Маранди аз съм фен на чорбата от как се помня.Гледал съм мачовете с Ливърпул и Байерн.Не ми е приятно че чорбар като Киро парахода трябваше да отиде в Разград и да покаже на тъпите и с високо самочувствие софиянци как се правят нещата.А можеше днешния Лудогорец да е ЦСКА.Кеф ми е и за Локо Пловдив Ботев Литекс.Трябва да има 6-7 добри утбора и честно съдийство за да се случат нещата.Лупи не може да оправи ЦСКА.Лупи е замислил поредната далавера да обере парите на наивните и верни фенове които ще си купят тоалетна хартия от Лупи мислейки че спасяват ЦСКА....Верния път според мен е фалит В група и всичко отначало....С млади момчета да се обиграват
                      Ем, ти представяш ли си чорбар да отиде някъде и да се издъни - па бил той и Киро парохода - кат' иде реч за БГ и чужденеция.

П.П. Лупи много добре знае, че ако още един път се издъни - ще го гръмнат. Няма кой да го чака и за кога.

Стойчо бачка с наличното, ма срокове са къси и всичко иска титлата, за да има после мачовете в Европа. Бачка, ама с пръдня боя не става. За момента само закрепи отбора да играе прилично и той си го каза, че първия полу-сезон го отписваме. Е, ся втория ще гледаме.

Хубаво е, че и другите отбори взеха да бачкат профи и да вдигат ниво. По принцип е хубаво, че в момента има опити БГ Армията веднъж завинаги скъса с политиката - понеже за 20 години ни попиляха най-успешния БГ тим за пред света.

То, все луди рокади при всяка смяна на Правителство. И да си сринеш визтната картичка на БГ ( доказана ) като я докараш до просешка тояга .. - не много умно.

Мхм ...
                      Last edited by marandi; 21.02.2014, 16:17.

Коментар

• Football accumulators and betting tips

Wayne Rooney's New Contract:
                        - £15,600,000 a year
                        - £300,000 a week
                        - £43,000 a day
                        - £1,800 an hour
                        - £30 a minute
                        - 50p a second

Евала, бате...

Коментар

• Маранди аз съм фен на чорбата от как се помня.Гледал съм мачовете с Ливърпул и Байерн.Не ми е приятно че чорбар като Киро парахода трябваше да отиде в Разград и да покаже на тъпите и с високо самочувствие софиянци как се правят нещата.А можеше днешния Лудогорец да е ЦСКА.Кеф ми е и за Локо Пловдив Ботев Литекс.Трябва да има 6-7 добри утбора и честно съдийство за да се случат нещата.Лупи не може да оправи ЦСКА.Лупи е замислил поредната далавера да обере парите на наивните и верни фенове които ще си купят тоалетна хартия от Лупи мислейки че спасяват ЦСКА....Верния път според мен е фалит В група и всичко отначало....С млади момчета да се обиграват

Коментар

• И какво се оказа - съдийството във хокея - на светлинни години пред съдийството във футбола.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Маранди по добре да ни смачкат ама да ги бием.Щото то на голове се брои а не на мачкане.И най грозната победа е по добра от най красивата загуба
                              Ма, нали и аз това казвам - хубаво е, че биха - после ще остане само статистиката.

П.П. Ама, за мачове в Юръп знаете си кой само може да ги денси. Е, ся чорбата да се закрепи малко и глей ко ста'а тогава кат' излезе БГ Армия и само й кажи тоя да се обезкости. Няма тогиз лафчетата, ама аз съм шампиона на Европа - лягай в тигана и толкоз - хъ-хъ ...

То и Марек Дупница са били Байерн - ма, вече ги няма.

П.П.П. Преди няма и 10 години - видя ко ста'а срещу действащия шампион на Европа - чорбата го отнесе на Анфийлд за норматив - ма, в БГ даже не сметнаха и за нужно да покажат мача, понеже сте се скъсали да денсите срещу действащия шампион през ден. На 10 години веднъж и все на нас палката връчена.

Та, там е разликата - ся малко да се позакрепим и после цирка почва пак. Дай чужденец и само кажи - изяш го тоя и глей ко ста'а ... по терена после трева не никне
                              ---------------------------------------------------------------------------
                              В 15-та мин. вземи веднъж и после към 30-тата Данчо Тъчо от 20 метра не успя да уцели вратата - изкара я с една педя отгоре ( а вратарчето им само гледаше ) и ставаше 0 на 2 и т.н. - ония ингилизите на Анфийлд гледаха и не вярваха какво се случва как чорбата ги отнеся на техния стадион - хихи

Па, те ни играха с титулярите тогава - не ни излязоха с резервите - ма нас само чужденци ни дай, бре и да гледаш ко става - само перушини летят после.

Свали си от и-нет мача - има го качен - 0:1 за нас завършва срещу Ливърпул ( действащия шампион на Юръп за 2006 година ) и първото полувреме ония не знаеха къде се намират - целия стадион млъкна кат' на погребение и взеха да се молят да не стане 0:2 до 30-тата минута още.

Ма, в БГ-стан такива мачове не се излъчват. Немали мангизи за тях ТВ-тата.
                              Last edited by marandi; 21.02.2014, 14:50.

Коментар

Вчера, ако си гледал внимателно мача щеше да видиш, че италианците сменят темпото много бързо.

На няколко пъти имаше карамболи в нашето поле и просто по 10 см. не достигаха на техен играч да ни оцепят.

Второто па полувреме не можехме да излезем от нашето поле и некви мелета на няколко пъти.

Отговорихме за 45 мин. ( 2-ра част ) само с една читава атака, пробив фланг връщане към дузпата - разминаване на нашия щот' му дойде малко назад и добавка от 30 метра на Минев.

П.П. Де да знам - ти може да си гледал друг мач - не знам. Ма, второто полувреме ония ни смачкаха.

Добре, че публиката им не спря да ги освирква, че бяха наляли гипса, ама в София няма да има кой да ги освирква и стой та гледай - демек ония ще играят по-освободено.

Те щом под освирквания ни изпуснаха - смятай после ко ще става.
                                Маранди по добре да ни смачкат ама да ги бием.Щото то на голове се брои а не на мачкане.И най грозната победа е по добра от най красивата загуба

Коментар

Working...
                                X