IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На какво се радваме сега
    ... и от какво бяхме недоволни преди :

http://www.bgolympic.org/cgi-bin/e-c...29&n=000006&g=

Коментар

• Защо ми хареса много мача ни с Италия?
      Бяхме тим - спокоен и уравновесен, или събран , както споменах за австралийците срещу аржентинците.
      Нямаше излишна парадност или пък заяжданията та на гаучосите...
      Видях едни усмихнати момчета, които не забравиха, че са колектив

Затова нямам нищо против и тренера им сега, има кой да им налага тактиката, а Найденов със спокойното си изражение и усмивка действа тонизиращо на отбора.
      Вероятно, трябваше точно в тази посока да се намеси в мача с Аржентина, но всеки греши, а и не е лесна преценката за най-адекватна реакция - ако не се получи, пак ще бъде обвиняван...

При малко шанс съм оптимист за финалите

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Прав си за програма минимум четвъртфинал, но.... като четвърти в групата.
        Никой не очакваше да завършим с 4 победи и една загуба, като две от победите ни срещу Полша и Италия нахендриха тези два тима на много неприятни за тях противници, т.е. и Полша и Италия играха с нас без да си правят сметки за евентуална загуба.

Това трябва да се отчете на отбора ни.
        Ще го отчета като стигнем полуфинал. Даже и обилно ще го полея

Коментар

• Напротив! Спечелихме предварителната си група и което е по-важно, спечелихме си право да спорим за място между най-добрите 4 отбора в света не в мач, в който да имаме 10-20% шанс за победа, а в най-лошия случай шансовете са 50/50. Това никак не е малко, имайки предвид, че всички очаквания преди игрите бяха да бием Австралия и британците и да ни отупа някой от силните на четвъртфинала...

Принципно съм против крайностите. Както не е редно след победа в групата срещу Полша да величаем нашите все едно са спечелили турнира, така и сега трябва да признаем, че направиха много силни мачове и постигнаха успех с първото място в групата, макар и от голямата цел да ни разделят още победи.

Българи юнаци!!!

P.S. А ако на някой просто му се плюе срещу български спортисти, предлагам да се насочи към идиотите от един друг спорт, в който топката се рита с крака... те си заслужават всяка обидна дума
          Last edited by Hakkinen; 07.08.2012, 13:35.
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Не се спречквали и не съм критично настроен, дори напротив

По принцип класиране за четвърт-финал беше програма минимум с оглед възможностите на отбора ни, който по традиция пак го "осакатиха", както и на предната Олимпиада в Пекин и т.н.
            Прав си за програма минимум четвъртфинал, но.... като четвърти в групата.
            Никой не очакваше да завършим с 4 победи и една загуба, като две от победите ни срещу Полша и Италия нахендриха тези два тима на много неприятни за тях противници, т.е. и Полша и Италия играха с нас без да си правят сметки за евентуална загуба.

Това трябва да се отчете на отбора ни.

Коментар

В момента гледам повторно мача ни с Италия. Като цяло се справяме добре. Да, италианците бяха зле със сервиса, но за това са причина нашите. А италианските сервиси, които влязоха, ги посрещнахме отлично.

Извинявай Маранди.... За първи път се спречкваме с теб в Инвестор, но наистина не разбирам защо си критично настроен към нашите волейболисти на този етап. Само заради един мач с Аржентина ли???!!!

Да, първи сме в групата и може това да е малко. Може и да паднем от Германия на четвъртфинала.... но нека се случи това и тогава да критикуваме.

Лека нощ от мен!
              Не се спречквали и не съм критично настроен, дори напротив

По принцип класиране за четвърт-финал беше програма минимум с оглед възможностите на отбора ни, който по традиция пак го "осакатиха", както и на предната Олимпиада в Пекин и т.н.

Затова да се надяваме, че ще нашите ще направят хубав мач с швабчетата и най-важното е да го спечелят.

Т.е. до момента не сме направили кой знае какво, като това ни беше минимума. Ся разбра ли ме?

П.П. Жеков ще липсва на отбора. Дано Братоев да е спокоен, защото това момче има проблем с психиката и като го изнервят и почва да прави глупости. Т.е. нямаме алтернатива на този пост. Но това е положението.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                ох, отдъхнах сиБорисов пропуска Олимпиадата заради Камерън. Е, сега вече мисля, че няма да имаме проблеми с дойчовете Всичко е в ръцете на нашите момчета, така че мощно:

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ

П.С. Само да помоля всички дрязги да ги оставим за след края на волейболния турнир (надявам се нашето участие да продължи до неделя вечер) - знам,ч е е форум и повечето хора тук имат акъл в главата си, пък и се радвам на постовете им, но да поспрем до неделя, а след това вече да си обясняваме за данчо свинята, матГей, педерастин, плужеков, "некадърника" найден и т.н. Моля.
                +1!
                Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Още по-добрата новина е че Първанов вече не е президент да ходи дето не му е работа и да разнася нещастие сред спортистите ни

Коментар

• Покрай разправиите вчера забравих да ви споделя нещо, което много ми хареса на мача ни с Италия - Поведението на българските фенове. Изобщо не освиркваха италианците при изпълнение на сервис. За разлика от "цивилизованите" полски свирачи.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Относно мача с немците има урочасваща сила по-голяма от моята. За този мач трябва да се молим Той да се прибере в България. Щото ако реши да остане за мача и физиономията Му се появи на трибуните - спукана им е работата на нашите!
                      ох, отдъхнах сиБорисов пропуска Олимпиадата заради Камерън. Е, сега вече мисля, че няма да имаме проблеми с дойчовете Всичко е в ръцете на нашите момчета, така че мощно:

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ

П.С. Само да помоля всички дрязги да ги оставим за след края на волейболния турнир (надявам се нашето участие да продължи до неделя вечер) - знам,ч е е форум и повечето хора тук имат акъл в главата си, пък и се радвам на постовете им, но да поспрем до неделя, а след това вече да си обясняваме за данчо свинята, матГей, педерастин, плужеков, "некадърника" найден и т.н. Моля.
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Супер. Мед, мед и много мед в овчарската кошница. Обаче подай нещо леко и против немците, че въпреки, че не ги броят за финалисти, малко ме съмнява, да не вземем да ги подценим точно сега и дано не ни сервират някоя малка изненада
                        Относно мача с немците има урочасваща сила по-голяма от моята. За този мач трябва да се молим Той да се прибере в България. Щото ако реши да остане за мача и физиономията Му се появи на трибуните - спукана им е работата на нашите!
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                          Мед ми капе на сърцето! Май имам способности да урочасвам ....
                          Супер. Мед, мед и много мед в овчарската кошница. Обаче подай нещо леко и против немците, че въпреки, че не ги броят за финалисти, малко ме съмнява, да не вземем да ги подценим точно сега и дано не ни сервират някоя малка изненада
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

За ваша информация:

Полша - Русия..... Мач "мечта" за поляците.
                            Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Абе щях да се радвам повече ако овчарите се бяха нахендрили на САЩ ...... Ама нищо - на тях съм им заплюл Русия
                            Мед ми капе на сърцето! Май имам способности да урочасвам ....
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

За ваша информация:

Полша - Русия..... Мач "мечта" за поляците.
                              http://www.london2012.com/volleyball.../all-day.html#

ако няма промени в програмата , нашият мач е последен 23.30ч

При успех срещу "бундестима" българските волейболисти ще се изправят в полуфинал срещу победителя от сблъсъка между Полша и Русия.
                              Last edited by Каммен; 07.08.2012, 09:26.

Коментар

• Юсеин Болт: Искам да стана футболист на Манчестър Юнайтед

Е такъв централен нападател ще надбяга всеки защитник в света....и отново се връщаме на световния връх!!!

http://www.gol.bg/olimpiada2012/2012...unaited.136701

Коментар

Working...
                                X