IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    А истинската причина (според мен) поляците и италианците да не изпълняват смаш-сервис в мачовете с нашите ще я напиша утре, защото тя вече засяга тактика и треньорско ръководство.
    Честно казано май само раша и отчасти хамериканите продължават да блъскат топката здраво..и по някой и друг играч от останалите отбори ама не само срещу България, а и срещу другите противници чикиджийските сервизчета се налагат все повече и повече!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      силен сервиз със отскок обаче май тенденцията в световния волейбол оставя само най-коравите да бият по този начин (Соколов, Максим Михайлов, Волков, Курек, Бартман и т.н.)
      А истинската причина (според мен) поляците и италианците да не изпълняват смаш-сервис в мачовете с нашите ще я напиша утре, защото тя вече засяга тактика и треньорско ръководство.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        обаче май тенденцията в световния волейбол оставя само най-коравите да бият по този начин (Соколов, Максим Михайлов, Волков, Курек, Бартман и т.н.)
        Казийски.
        ...и дано тази вечер да не е и Грьотцер.
        Last edited by anon6706; 08.08.2012, 14:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          е, почнем ли с владо, който и да е в залата - все тая. ще гася тв-то и се отдавам на други забивки
          Надали!
          До сега Найденов почва с Владо само срещу "по-слабите" съперници. В най-важния мач, който може да ни вкара в голямата четворка не вярвам да се лиши от най-добрия си нападател в момента! Още повече че германците са страхотни на посрещане и само силен сервиз може да ни даде шансове да ги надвием!!!...за съжаление голямата част от силните сервизи на Владо останаха в миналото!

ПП Анон, мисля че при сравнението на Жеков с Гошко Братоев трябва да добавим и много добрия чикиджийски сервиз дето има втория (специалистите му викат флоп, ама си е баш "чикиджийски" според мен).
          Жеков последните години взе да бие силен сервиз със отскок обаче май тенденцията в световния волейбол оставя само най-коравите да бият по този начин (Соколов, Максим Михайлов, Волков, Курек, Бартман и т.н.)
          Last edited by man_united; 08.08.2012, 13:51.

Коментар

• Я, да ви напиша някои мои изводи досега от игрите ни на Олимпиадата след промените в отбора ни и преди днешния четвъртфинал, който съм сигурен, че ще спечелим.

Ще гледам да не всявам интриги.
            Разглеждам само спортно-технически и анатомични разлики.

Казийски vs. Скримов.

1. Сервисът ни се отслаби, но не прекалено.
            2. Блокадата също се отслаби, но Скримов компенсира по-ниския си ръст с великолепен отскок.
            3. Посрещането ни остана на същото ниво
            4. Атаката през Скримов е по-слаба от тази на Казийски, но хубавото при него е, че не е звезда и противниковата защита го подценява и той обикновено атакува на единичен или разкъсан двоен блок и така пак става резултатен.
            5. Защита. Тук е големият му плюс спрямо Казийски. Поради ниския си ръст (висок е почти колкото Салпаров), той е много подвижен и в защита играем така да се каже с двама либеро.

Жеков vs. Братоев.

1. Жеков е много по-бърз заради по-ниския си ръст. Хващал е невъзможни топки зад мрежата на противника.
            2. На блокада са равни.
            3. При подаването на топките, обаче, Братоев има голямо предимство. Поради това, че е значително по-висок от Жеков (който опитваше да компенсира това с отскока си при подаването), Братоев може да дава много по-бързи и почти без парабола топки към центровете ни и тъй-дълго липсвалата наша атака през центъра започна да се появява. Оказва се, че и Йосифов, и Тодоров и Ники Николов също имат "бързата ръка" на Христо Цветанов. А това е добре дошло за нападателите ни по крилата.
            4. Жеков има добър сервис, но флотът на Братоев също е резултатен.
            Last edited by anon6706; 08.08.2012, 13:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Аз пък се моля да не започнем с Владо Николов и се моля също Цецо Соколов да е изпълнил флот-сервисите си за пет години напред на мача ни с Италия.
              е, почнем ли с владо, който и да е в залата - все тая. ще гася тв-то и се отдавам на други забивки
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ако сме почнали да си пишем коледните пожелания за тази вечер, моето е
                Цецо да си подобри рекорда от вкараните точки и асовете от мача с Полша

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  а бе...дано да не е Холандеца
                  мисля...че само физиономията му....допълнително стресира нашите срещу гаучосите )

Нетуеър, ти се молиш Борисов да не е на мача, аз пък ...не искам Меркел
                  да й хрумне като на европейското по футбол да хукне и тя да показва кой кого ....срещу Гърция
                  Аз пък се моля да не започнем с Владо Николов и се моля също Цецо Соколов да е изпълнил флот-сервисите си за пет години напред на мача ни с Италия.

Коментар

а бе...дано да не е Холандеца
                    мисля...че само физиономията му....допълнително стресира нашите срещу гаучосите )

да й хрумне като на европейското по футбол да хукне и тя да показва кой кого ....срещу Гърция
                    абе Светиня Му няма да ходя, но ухилената тиква дето ни се води президентин ще ходи, та нещо пак ме гложди криво чувство - още помня зелката как замина за щатите 94-та баш за полуфиналите и победите ни секнаха от раз Що не си се дят в Бг-то и да си чакат чинно, пък после да се счупят от снимки и прегръдки, ако искат
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• а бе...дано да не е Холандеца

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Готови ли сте за довечера?

Аз мисля да си взема за къркане и обилно да полея всякакъв резултат с швабухите ))

П.П. Дано и реферът да е читав, че много псувам - хихи
                        Ако сте хетеросексуален мъж, а всички около Вас твърдят, че сте хомосексуален - значи работите като футболен съдия.
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Готови ли сте за довечера?

Аз мисля да си взема за къркане и обилно да полея всякакъв резултат с швабухите ))

П.П. Дано и реферът да е читав, че много псувам - хихи

Коментар

• Не бой се Груйче!
                            Така или иначе ЕС върви към СЕСР (съюз на европейските социалистически републики), където на едните се пада бачкането, а на другите сиртакито и сиестата!
                            И ние сме вътре - значи може да се върнат "онези" времена и в спорта!!!

Коментар

статистиките са хубаво нещо, но не отчитат моментните и страничните фактори
                              През социализма спортът и образованието са издигнати на пиедестал и не се пестят пари
                              сега нещата са различни - малко адекватно работещи школи за деца, недостатъчно средства, а често и ограничените финанси изтичат някъде по веригата, но не и в спортиста или за него....липсва и мотивация
                              Та, нека се радваме и на малкото, което имаме! ))
                              което не пречи да се борим да е повече
                              напротив, напротив, статистиките ни казват супер много. ето виж тук

и като го сравниш с линкчето да дено по-долу и веднага ти светва, че сме на нивото от 1952 (макар за тогава да няма точна статистика, защото липсва преброяване) и пак като се загледаш и ще видиш, че тогава (1952) сме имали един бронз в бокса, сега пак имаме един бронз (дано да е друг метал и да греша) в бокса.....
                              Тъжно, но факт

Коментар

• статистиките са хубаво нещо, но не отчитат моментните и страничните фактори
                                През социализма спортът и образованието са издигнати на пиедестал и не се пестят пари
                                сега нещата са различни - малко адекватно работещи школи за деца, недостатъчно средства, а често и ограничените финанси изтичат някъде по веригата, но не и в спортиста или за него....липсва и мотивация
                                Та, нека се радваме и на малкото, което имаме! ))
                                което не пречи да се борим да е повече

Коментар

Working...
                                X