IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
    Сабонис, Куртинайтис, Марчульонис - също велики!
    Ама те са от Литва
    Ам нал съм написал, че не си спомням тогава Литва беше ли в съюза или вече беше независима...
    Ех колко години минаха...
    А помниш ли Никос Галис и финала с руснаците за европейското...Баси мачовете едно време дето бяхо...във всички спортове...

Коментар

• Вчера, ако си гледал внимателно мача щеше да видиш, че италианците сменят темпото много бързо.

На няколко пъти имаше карамболи в нашето поле и просто по 10 см. не достигаха на техен играч да ни оцепят.

Второто па полувреме не можехме да излезем от нашето поле и некви мелета на няколко пъти.

Отговорихме за 45 мин. ( 2-ра част ) само с една читава атака, пробив фланг връщане към дузпата - разминаване на нашия щот' му дойде малко назад и добавка от 30 метра на Минев.

П.П. Де да знам - ти може да си гледал друг мач - не знам. Ма, второто полувреме ония ни смачкаха.

Добре, че публиката им не спря да ги освирква, че бяха наляли гипса, ама в София няма да има кой да ги освирква и стой та гледай - демек ония ще играят по-освободено.

Те щом под освирквания ни изпуснаха - смятай после ко ще става.
      Last edited by marandi; 21.02.2014, 14:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Да, Крутов беше.
        Тези обаче дето ги споменаваш не съм ги чувал - явно от времето когато не съм гледал...
        Спомена се за Фетисов... мисля, че той е от времето на Ларионов, но в друга тройка беше...
        А и наче си спомням и една друга тройка - Сабонис, Куртинайтис, Марчульонис - ама от друг спорт - само не мога да си спомня литовците тогава бяха ли се отделили или още не.
        Сабонис, Куртинайтис, Марчульонис - също велики!
        Ама те са от Литва
        Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

Фетисов не беше ли от следващото им поколение?
          Всъщност най-великият май е ТРЕТЯК! Кой друг?
          Нали ги вадеше от ада безброй пъти човека...
          Ама като сме ги започнали не може да не споменем: Малцев и Капустин!
          Ами Циганьков имаше един дзвер? Рагулин
          Жестоки!
          Ще излезем набори, май...
          И това ще мине ...

Коментар

Аз си спомням един Волков имаше. Но за мен най-известните са ЛМК

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
              Велики!

Фетисов?

Коментар

Май беше Крутов, мдаа...
                Ларионов, Макаров и Крутов!

Аз пък се сещам за Великите: Михайлов, Петров и Харламов!
                Да, Крутов беше.
                Тези обаче дето ги споменаваш не съм ги чувал - явно от времето когато не съм гледал...
                Спомена се за Фетисов... мисля, че той е от времето на Ларионов, но в друга тройка беше...
                А и наче си спомням и една друга тройка - Сабонис, Куртинайтис, Марчульонис - ама от друг спорт - само не мога да си спомня литовците тогава бяха ли се отделили или още не.

Коментар

• Е, виж си статистиката кой е отстранявал Ювентус и Парма като бяха шампиони. Ние чорбата там си мерим бубите, а не с подобни закъсали тимчета

Плюс едно накисване кат' смачкахме пак Ювентус в Софето с 3 на 2, ама ни отстраниха служебно заради картотека - подшушната в централата на ФИФА от некое говедо.

Та, к'во толкоз е станало? Като набият 3 гола на Юве - тогава да говорят. Успех от нас!

Ма, втория мач, ако не им тръгне сме 0 на 3 от раз. То късмет и вратар да има ден не се случва често.
                  Last edited by marandi; 21.02.2014, 13:51.

Коментар

Май беше Крутов, мдаа...

Велики!

Фетисов?
                    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                      Маранди не изглеждаш като доволен от победатаЗа Дяков за съжаление си прав,но и тренера си има вина.След изпусната дузпа,жълт картон,второ влизане за картон(спестен от съдията),какво още чакаше да стане,че да го смени
                      Не бе, поздравих ги и им пожелах успех и за втория мач.

П.П. Ма, ние чорбата обикновено си мерим бубите с действащите шампиони на Юръп и ги пребиваме, а не с разни закъсали тимове ( в случая Лацио )

Коментар

Днес са полуфиналите на хокея за мъже.
                        Скандинавски - Шве-Фин
                        и
                        Американски - САЩ-Кан

Он мнооого години (сигурно 10 ) не съм гледал зимни спортове, а много обичах да гледам хокей и ски алпийски и скоковете от шанца. Тъй се разви живота де, че нямах как да гледам зимни олимпиади.

Но днес задължително купа със семки и хокея...

Помня времената на известната тройка Ларионов, Макаров, а третия не се сещам как се казваше, но мисля, че започваше с К.
                        Май беше Крутов, мдаа...

Коментар

• тая седмица дузпите нещо на всички куцаха... относно мачът, беше на ниво. имаше както шансове, така и малшансове. играта през центъра куцаше, но пък това може да се поправи. нека да понатрупат малко пари от тоя турнир и да купят роналдо или меси, крайно време е относно коментаторите...все едно за първи път ги чувате без тях нямаше да е същото просто.

Коментар

Победителите не ги съдят.
                            Ако го беше сменил можеха и да паднат.
                            Но за следващия мач тренера трябва да си помисли. Иначе ако го беше сменил след толкова гафове - едно беше сигурно - кариерата е надолу. Но тъй или иначе той сам си получи червения. Тренера му удари рамо, но той вместо напред - тръгна назад...
                            Ако тренера му даде шанс в реванша и Лудогорец бият - може би ще се забрави лошото му представяне, но ако му се даде шанс и се о...ака...пак...
                            няма да му даде, НАКАЗАН Е СЪНИТО

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Отде ги намират тия бездарници за коментатори не ми е ясно.Тотален бездарник чете конско и раздава съвети кат баба ми.Ебати убитника и вика все едно го слагат на женак му.И като си представя че плащам данъци за да получават заплати такива идиоти...
                              Ахахах, съгласен абсолютно

Аз ги търпях доста и малко преди гола изключих звука на ТВ-ито и си пуснах Дарик - на живо от Олимпико, атмосфера и емоции - много ПО-ДОБРЕ Я ПРЕСЪЗДАВАТ
                              Само дето звукът им малко избързваше т.е. картината закъсняваше...

но все пак много по-добре !

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                                Маранди не изглеждаш като доволен от победатаЗа Дяков за съжаление си прав,но и тренера си има вина.След изпусната дузпа,жълт картон,второ влизане за картон(спестен от съдията),какво още чакаше да стане,че да го смени
                                Победителите не ги съдят.
                                Ако го беше сменил можеха и да паднат.
                                Но за следващия мач тренера трябва да си помисли. Иначе ако го беше сменил след толкова гафове - едно беше сигурно - кариерата е надолу. Но тъй или иначе той сам си получи червения. Тренера му удари рамо, но той вместо напред - тръгна назад...
                                Ако тренера му даде шанс в реванша и Лудогорец бият - може би ще се забрави лошото му представяне, но ако му се даде шанс и се о...ака...пак...

Коментар

Working...
                                X