IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

П.П. В момента виждаш ли какви "врели-некипели" съм ги говорил и как размазват т.нар. ти фаворити.
    Винаги съм казвал, че САЩ е проблематичен отбор за нас. Не, че са фаворити за титлата.

Дразниш ли ме?

Коментар

Ако, дай Боже се срещнем с Италия отново - ще ни набият яко

П.П. В момента виждаш ли какви "врели-некипели" съм ги говорил и как размазват т.нар. ти фаворити.

Жалко, че се нахендриха на Бразилия - 2 курвенски отбора и ще видим коя курва е по-добра ....
      Среща с Италия би била възможна едва на финала. Те са в другия поток.

Ще видиш, че днес ще бием Германия. Италия ще бие САЩ, а Полша ще бие Русия. И тогава ще разбереш, че в групата сме били 2 полуфиналиста - Италия и Полша.

Да, ще бъде много интересен полуфинал Полша - България, макар че ми се ще да играем с Русия. С нея Алексиев няма комплекси.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Ти ме ядоса онзи ден, защото преди мача с Италия каза, че нямаме шанс срещу технични отбори, за какъвто смяташ Италия.

После ние им го нахендрихме с 3:0, но ти го пусна покрай ушите си и започна да ми говориш врели-некипели.

Хайде да не започваме пак някаква караница....
        Ако, дай Боже се срещнем с Италия отново - ще ни набият яко

Жалко, че се нахендриха на Бразилия - 2 курвенски отбора и ще видим коя курва е по-добра ....

Коментар

Беше ми и цитирал пост-а с техничните отбори с цел ирония

Ще ти го кажа по друг начин - Значи се кефиш, че последния от нашата група размазва първия от другата група, но не допускаш, че това може да се случи и при нас?

Май си доста пристрастен

П.П.П. Затова бях казал, че за нас удобни са Германия, Щатите, Полша и Русия и шанса ни покрива досега перфект, ако не се издъним сами.

Т.е. и за полуфинала ще ни се падне удобен отбор, ако нашляпкаме швабчетата.
          Ти ме ядоса онзи ден, защото преди мача с Италия каза, че нямаме шанс срещу технични отбори, за какъвто смяташ Италия.

После ние им го нахендрихме с 3:0, но ти го пусна покрай ушите си и започна да ми говориш врели-некипели.

Хайде да не започваме пак някаква караница....

Коментар

• Ей затова волейболът е интересен - изненадите са всекидневие. А и жабарите са специалисти в това да се правят на умрели лисици.
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

В момента не ми се говори кога и какво си казал.

Гледам си мача и се кефя.

П.П. От всички отбори на Олимпиадата, най-ме е страх да играем със САЩ.
              Дано Италия ги елиминира.
              Беше ми и цитирал пост-а с техничните отбори с цел ирония

Ще ти го кажа по друг начин - Значи се кефиш, че последния от нашата група размазва първия от другата група, но не допускаш, че това може да се случи и при нас?

Май си доста пристрастен

П.П.П. Затова бях казал, че за нас удобни са Германия, Щатите, Полша и Русия и шанса ни покрива досега перфект, ако не се издъним сами.

Т.е. и за полуфинала ще ни се падне удобен отбор, ако нашляпкаме швабчетата.
              Last edited by marandi; 08.08.2012, 19:04.

Коментар

Ти преди 2 дена не ме ли критикува като ти казах, че техничен отбор като хване "силов" отбор, че става забавно?

Не ме разбра, налЕ?

П.П. В интерес на истината най-интересните двубои са нашия с швабчетата и жабарите с УСА.

Т.е. нашите Пранди и Стойчев ги бяха развили към техничен волей, а сега от 2 месеца се завръщат към силов волей като при М. Стоев.

Демек в момента сме много интересен хибрид.

Матрьоршките и Полша са 1 дол дренки и ще е скука. Също както Бразилия-Аржентина.

Но сега този мач и на нашите ще е интересен определено, понеже швабчетата са типичен силов волей.

Поздрави!
                В момента не ми се говори кога и какво си казал.

Гледам си мача и се кефя.

П.П. От всички отбори на Олимпиадата, най-ме е страх да играем със САЩ.
                Дано Италия ги елиминира.

Коментар

Форца Италия!!!!

Браво на италианците. Макар и ощетени от съдиите - страхотен първи гейм със САЩ.
                  Ти преди 2 дена не ме ли критикува като ти казах, че техничен отбор като хване "силов" отбор, че става забавно?

Не ме разбра, налЕ?

П.П. В интерес на истината най-интересните двубои са нашия с швабчетата и жабарите с УСА.

Т.е. нашите Пранди и Стойчев ги бяха развили към техничен волей, а сега от 2 месеца се завръщат към силов волей като при М. Стоев.

Демек в момента сме много интересен хибрид.

Матрьоршките и Полша са 1 дол дренки и ще е скука. Също както Бразилия-Аржентина.

Но сега този мач и на нашите ще е интересен определено, понеже швабчетата са типичен силов волей.

Поздрави!
                  Last edited by marandi; 08.08.2012, 18:48.

Коментар

• Форца Италия!!!!

Браво на италианците. Макар и ощетени от съдиите - страхотен първи гейм със САЩ.

П.П. Виждате ли как им върви сервиса на италианците с американците, а на мача с нас не.
                    Ето това е заслуга на нашия треньорски щаб.

Коментар

В момента Евроспорт предава как Бразилия разнищва Аржентина.

Гледам в смотаната програма на БНТ, че ще предава волейбол привечер и си мисля, че това ще е Русия - Полша.

Дали е така или пак ще трябва по интернет и сателитните чинии да търсим този мач?

П.П. Вече са уточнили - 18.30 часа. Значи ще е Италия - САЩ.

Да видим дали в 21.30 ще бъде Русия - Полша.
                      Май няма да го дават .... Язък, много ми се искаше да гледам как руския овчар ще вкара полските овце в кошарата
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• В момента Евроспорт предава как Бразилия разнищва Аржентина.

Гледам в смотаната програма на БНТ, че ще предава волейбол привечер и си мисля, че това ще е Русия - Полша.

Дали е така или пак ще трябва по интернет и сателитните чинии да търсим този мач?

П.П. Вече са уточнили - 18.30 часа. Значи ще е Италия - САЩ.

Да видим дали в 21.30 ще бъде Русия - Полша.
                        Last edited by anon6706; 08.08.2012, 16:29.

Коментар

Именно - прочети ми коментара за фелациото.

Може да си припомниш и кои грешки ни лишиха от медали и финал преди време.

За мен неистовото налагане на този играч е ключово за "осирането" на отбора ни в последните години и липсата на успехи ( т.е. медали ).

Добре, че не съм тренер, щот' Алексиев нямаше да доближи отбора на по-малко 1000 км.

Няма такъв карък като тоя!

П.П. Явно федерацията пак му търси отбор и за пикливите % жертват целия отбор, както в последните 5-6 години. Ще коментираме после.

Засега къркаме и стискаме палци!
                          Маранди, не ме разбираш.
                          Аз не правя обзор на отбора ни за последните години, а само за последните 2-3 месеца и как това е повлияло от спортно-техническо естество.

Ти отиваш към съвсем други проблеми, които се разбрахме тази седмица да не коментираме.
                          Last edited by anon6706; 08.08.2012, 16:19.

Коментар

Не сравнявам Казийски с Алексиев, защото в случая Скримов замени Казийски.

Ако Казийски играеше в отбора, Скримов щеше да търка пейката.

Т.е. Казийски никога не е бил алтернатива на Алексиев, за да ги сравнявам. Поне за последните 4 години нито един треньор не го е показвал.
                            Именно - прочети ми коментара за фелациото.

Може да си припомниш и кои грешки ни лишиха от медали и финал преди време.

За мен неистовото налагане на този играч е ключово за "осирането" на отбора ни в последните години и липсата на успехи ( т.е. медали ).

Добре, че не съм тренер, щот' Алексиев нямаше да доближи отбора на по-малко 1000 км.

Няма такъв карък като тоя!

П.П. Явно федерацията пак му търси отбор и за пикливите % жертват целия отбор, както в последните 5-6 години. Ще коментираме после.

Засега къркаме и стискаме палци!
                            Last edited by marandi; 08.08.2012, 16:09.

Коментар

Приличен анализ, ама защо не сравни Т.Алексиев с Казийски, а със Скримов?
                              Не сравнявам Казийски с Алексиев, защото в случая Скримов замени Казийски.

Ако Казийски играеше в отбора, Скримов щеше да търка пейката.

Т.е. Казийски никога не е бил алтернатива на Алексиев, както и обратното, за да ги сравнявам. Поне за последните 4 години нито един треньор не го е показвал.

Коментар

Я, да ви напиша някои мои изводи досега от игрите ни на Олимпиадата след промените в отбора ни и преди днешния четвъртфинал, който съм сигурен, че ще спечелим.

Ще гледам да не всявам интриги.
                                Разглеждам само спортно-технически и анатомични разлики.

Казийски vs. Скримов.

1. Сервисът ни се отслаби, но не прекалено.
                                2. Блокадата също се отслаби, но Скримов компенсира по-ниския си ръст с великолепен отскок.
                                3. Посрещането ни остана на същото ниво
                                4. Атаката през Скримов е по-слаба от тази на Казийски, но хубавото при него е, че не е звезда и противниковата защита го подценява и той обикновено атакува на единичен или разкъсан двоен блок и така пак става резултатен.
                                5. Защита. Тук е големият му плюс спрямо Казийски. Поради ниския си ръст (висок е почти колкото Салпаров), той е много подвижен и в защита играем така да се каже с двама либеро.

Жеков vs. Братоев.

1. Жеков е много по-бърз заради по-ниския си ръст. Хващал е невъзможни топки зад мрежата на противника.
                                2. На блокада са равни.
                                3. При подаването на топките, обаче, Братоев има голямо предимство. Поради това, че е значително по-висок от Жеков (който опитваше да компенсира това с отскока си при подаването), Братоев може да дава много по-бързи и почти без парабола топки към центровете ни и тъй-дълго липсвалата наша атака през центъра започна да се появява. Оказва се, че и Йосифов, и Тодоров и Ники Николов също имат "бързата ръка" на Христо Цветанов. А това е добре дошло за нападателите ни по крилата.
                                4. Жеков има добър сервис, но флотът на Братоев също е резултатен.
                                Приличен анализ, ама защо не сравни Т.Алексиев с Казийски, а със Скримов?

При разпределителите изпускаш най-важното. Жеков има доста по-добър поглед върху играта и е много по-разнообразен.

Т.е. нашите играеха с комбинации тогава, докато сега Братоев ползва само 2 вида на атаката ни. Или залъгване за къса топка и я мята към крайния нападател в ляво. Или атака от втора линия в дясно през диагонала ни.

Почти липсват къси топки и пайп. Т.е. атаката ни е предвидима и само класата на нападателите ни, които си изброил компенсират. Дано да им тръгне играта.

Като цяло не е толкова зле положението и Братоев е млад ( слава Богу ), понеже Жеков му оставаше още 1 година макс. на високо ниво ( може би ).

П.П. Щеше ми се при разпредилителят ни да имаме и 2-та варианта. За нападателите не е толкова фатално, предвид комплексен играч като Скримов.

В атака Алексиев е проблема - много лабилен играч, майстор на издънките в ключови моменти и с рядката дарба да "заразява" психологически целия отбор с негативизъм/респективно посрещане и смотан сервиз.

Не го знам какви свирки прави на треньорите, но е несменяем титуляр вече 1500 години. Явно е майстор на фелациото.
                                ------------------------------------
                                Да мине мача и после ще правим по-сериозни разбори, понеже между групова фаза и директни елиминации, разликата е фундаментална и по-скоро въпрос на психика, а не на технически умения. Т.е. това ще е първото ни изпитание и шансовете са 50 на 50% ( като нашите 50% в случая ще е публиката ) и чак тогава играчите, а последна дупка на кавала треньорския щаб.

Успех!
                                Last edited by marandi; 08.08.2012, 16:03.

Коментар

Working...
                                X