If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъпичко е момчето - дано му набият обръчите после насаме в съблекалня.
Абсолютно безсмислено влизане - топка се отдалечава от полето ти в посока центъра - няма никаква заплаха за вратата и тоя хуква да орива отзад/странично и си вади червен картон, че се й кръсти. Къде бе, алоуу ... я, марш за тестове по АйКю дали ще изкара и 10.
Че и бавен - демек не е във форма. Ей, т'ва е най-смешната комбинация - хем тъпичак - хем не във форма и хукнал да се пърчи.
Както и да'е ... - рано е още за наздравици. Мач тук ще им много труден. Те второто полувреме нашите издъхнаха и само късмет ги покри и вратар.
При вкарана дузпа - ни обръщаха на тройка веднага.
Карай .. - ха, дано им върже и втория мач.
Маранди не изглеждаш като доволен от победатаЗа Дяков за съжаление си прав,но и тренера си има вина.След изпусната дузпа,жълт картон,второ влизане за картон(спестен от съдията),какво още чакаше да стане,че да го смени
и за да не развалям предният положителен пост, ще драсна още един - не може да не се отбележи тотално неадекватното дърво сънчо дяков. причините ги нищихме и след мача на националите в армения - просто европа не е Бг и тук домус ага не играе със съдиите: червеният картон си е червен картон, дузпата си е дузпа и толкова. Странно как в един мач дадоха и дузпа, и червен картон на играч на крейзитата, нещо което поединично в Бг се случва веднъж на 50 мача, а пък на куп - ще е чудо като минаването на халеевата комета Няма как да биеш толкова посредствена дузпа - това беше дива подигравка, добре, че съдбата реши да не връща вересиите. да не говорим, че в момента, в който изпусна дузпата, бях на 100% убеден, че ще си изкара червен картон (то и влизането му за втория картон си беше за директен червен, ама нейсе - това в Бг дори няма да го свирят за фаул).
И две думи за съдията - просто перфектен. Свири абсолютно всичко, което видя, както го видя - пълна противоположност на "топ" реферите от шл
Тъпичко е момчето - дано му набият обръчите после насаме в съблекалня.
Абсолютно безсмислено влизане - топка се отдалечава от полето ти в посока центъра - няма никаква заплаха за вратата и тоя хуква да орива отзад/странично и си вади червен картон, че се й кръсти. Къде бе, алоуу ... я, марш за тестове по АйКю дали ще изкара и 10.
Че и бавен - демек не е във форма. Ей, т'ва е най-смешната комбинация - хем тъпичак - хем не във форма и хукнал да се пърчи.
Както и да'е ... - рано е още за наздравици. Мач тук ще им много труден. Те второто полувреме нашите издъхнаха и само късмет ги покри и вратар.
При вкарана дузпа - ни обръщаха на тройка веднага.
Днес са полуфиналите на хокея за мъже.
Скандинавски - Шве-Фин
и
Американски - САЩ-Кан
Он мнооого години (сигурно 10 ) не съм гледал зимни спортове, а много обичах да гледам хокей и ски алпийски и скоковете от шанца. Тъй се разви живота де, че нямах как да гледам зимни олимпиади.
Но днес задължително купа със семки и хокея...
Помня времената на известната тройка Ларионов, Макаров, а третия не се сещам как се казваше, но мисля, че започваше с К.
и за да не развалям предният положителен пост, ще драсна още един - не може да не се отбележи тотално неадекватното дърво сънчо дяков. причините ги нищихме и след мача на националите в армения - просто европа не е Бг и тук домус ага не играе със съдиите: червеният картон си е червен картон, дузпата си е дузпа и толкова. Странно как в един мач дадоха и дузпа, и червен картон на играч на крейзитата, нещо което поединично в Бг се случва веднъж на 50 мача, а пък на куп - ще е чудо като минаването на халеевата комета Няма как да биеш толкова посредствена дузпа - това беше дива подигравка, добре, че съдбата реши да не връща вересиите. да не говорим, че в момента, в който изпусна дузпата, бях на 100% убеден, че ще си изкара червен картон (то и влизането му за втория картон си беше за директен червен, ама нейсе - това в Бг дори няма да го свирят за фаул).
И две думи за съдията - просто перфектен. Свири абсолютно всичко, което видя, както го видя - пълна противоположност на "топ" реферите от шл
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Както се и очкаваше - лудогорец не се даде на лациалите, в което няма нищо странно. Този Лудогорец играе точно като онзи Левски преди 8 години - възпозлва се от дадениет му от съдбата шансове и къде с умение, къде с късмет успява да върви напред и да твори история. Победата над Лацио е едва втората на Бг отбор като гост в Италия (първата беше пак на Лацио от Левски в мач без значение), а ако ги остранят, което изглежда повече от логично, ще подобрят рекорда на Левски за най-много мачове в евротурнирите в един сезон. Лудогорец, също като Левски, има много стабилен вратар, който ги извади в оромната част от мачовете в европа тази година, много добри чужденци и единствената разлика е липсата на лидер - дървото Дяков няма как да е и на 10% от класата на Боримиров тогава - всъщност това май е и единствената разлика. Като си помисля и как Левски нямаше да постигне нищо, ако не бяха отменили гола на Оксер в София (крейзитата пък сигурно щяха да бъдат разпуснати и да последват съдбата на латекса, ако не беше онзи подарък на съдбата под формата на един беройски главоч в синя фланелка). Добявайки как и двата отбора загубиха първите си мачове в европа - Левски от публикум, крейзитата от спартак, за да бият на реваншите с по 3:0 и двата отбора и аналогията става пълна. Защо да не пожелаем на Лудогорец да подобри класирнаето на Левски и да достигне поне 1/2 финал? Успех, лудогорци!!!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Отде ги намират тия бездарници за коментатори не ми е ясно.Тотален бездарник чете конско и раздава съвети кат баба ми.Ебати убитника и вика все едно го слагат на женак му.И като си представя че плащам данъци за да получават заплати такива идиоти...
Kажи му чорбар и всичко за казване е изчерпано.Браво на резаците
Притеснително е само, защо се огънаха толкова нашите за 15-20 мин. в защита като останаха с човек по-малко.
И защо в атака денсеха за 2-ра дузпа - няма кой да им да я даде като вече имат една.
Развиват атака - оня мятка с ръце, че е свободен в големия пеналт, а наша шматка тръгва да денси за дузпа и не му я подава - да им тряснат 2-ка и да си ходят.
Ся на реванш ще им е трудно. Италианци на колективни спортове са уникуми - умеят да извличат максималното. Не са некви шматки кат' нашите индивиадилисти, дет' всеки вика, ама моя е 21 санта, па твоя 20 и половина.
Ще видим - малко класа още не достига, ама може и да стане с публиката и читав съдия, който да не подкара мача в удобна посока.
Приятно стояха нашите - вторият мач ще им по-труден. Гол пасив е нищо за още 90 мин.
П.П. Жабарите са в криза е хубаво да се прекършат, щот' трудно ще им се падне по-удобен противник.
Оня Домус добре, че се извини на ЦСКА за абдалското си изкаване към тях. Да се изцепи към БГ Армията е недопостимо.
П.П.П. Вратар Лудогорец по-добър от малката Перука и Любо правилно се ориентира и взе мерки веднага към национал тийм.
Момчето Дяков непрофесионално изпълнение на дузпа и после закъсняваше с намесите си - вероятно не е във форма. Нормално, беше контузен доста време - ама е хубаво малко да си чукне чалгаджийската кофа, че носи отговорност за целият отбор.
И само с качване по масите за гюбек не става.
Чака ги труден реванш нашите - но ако има публика тук - атмосфера ще ги смачка.
Успех!
П.П. Или трябва се метнат за бърз гол, ако атмосфера позволи до 10 мин. или трябва да ги оставят жабарите да денсят. Тия си знаят какво правят - ще видим - само да не се падне куц съдия.
Отде ги намират тия бездарници за коментатори не ми е ясно.Тотален бездарник чете конско и раздава съвети кат баба ми.Ебати убитника и вика все едно го слагат на женак му.И като си представя че плащам данъци за да получават заплати такива идиоти...
Мен единствено ме дразни това, че на Лорик Кана му вика постоянно Цана
Иначе добро отиграване при гола с онова "Гооооооо...оол", в стил латиноамерикански или румънски коментатор
И да, сякаш имам дежа-ву от снощи, с тая разлика че днес водят моите
Коментар