If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момчета, оти се дърляте? До сега имаме една изненада в турнира: Италия - Сащ, редно е да има и още една, ако въобще може да се нарече такава. Явно тук при Рашаните няма да стане, значе оставаме ние. Белким нашите момчета надскочат себе си и това е!
Ако бият днес, имат галеми шансове за финали. Така си мисля аз, ама нека първо бият...
Аз докато го напиша и то...
Маранди, долното е твоя пост онзи ден (преди мача ни с Италия - 3:0 за България!!!) и който най-много ме ядоса. Виж кога си го писал и най-вече - ПРОЧЕТИ СИ ВТОРИЯ МУ РЕД.
Скука ли те е обзела, но лекинко започваш до изтролваш темата.....
Виж, бебе
'айде да си гледаме мача, че няма смисъл повече. Каквото и да ти напиша, ти все ще го изкилиферчиш и все ще се правиш на цапнат, че не си разбрал
Не ти дължа обяснения и каквото искаш - това си мисли, че Зарко ме нерви в темата 30+ ( хич не ми е до тИбя ) - хихи
П.П. Какво му е на 2-рото ми изречение като днес го видя "на живо" САЩ-Италия, респективно първи и последен от двете групи?
Маранди, долното е твоя пост онзи ден (преди мача ни с Италия - 3:0 за България!!!) и който най-много ме ядоса. Виж кога си го писал и най-вече - ПРОЧЕТИ СИ ВТОРИЯ МУ РЕД.
Скука ли те е обзела, но лекинко започваш до изтролваш темата.....
За теб чашата е винаги "полупразна", за мен - "в чашата има вода". Аз съм реалист и малко патриот.
Къде си видял в постовете ми еуфория?! Просто увереност, че ще смачкаме швабите.
Офф ... голямо си шило в торба - хихи
Ся нова квалификация ми лепна с тия чаши.
То не беше комплексарски постове ( моите постове ), не беше технични отбори срещу силови, дет' после не си помнел какво си писал, а па ми ги беше и копирал, с цел превъзходство, ама си ги забравил за 2 дни. Не си ме иронизирал за статия ,четена към 50к пъти ( явно в БГ-то блика от подобни авторски статии, респективно БГ-книга в подобен тираж ), но както не си я чел - така я и коментира с думите "Предполагам, че ......" и т.н.
Тенкю съм!
П.П. От твоите уста в Божиите уши! ( в черничкото накрая )
Винаги съм казвал, че САЩ е проблематичен отбор за нас. Не, че са фаворити за титлата.
Дразниш ли ме?
Мнем,
ти си този, който се присмива и ме изкарва, че нищо не разбирам от волей, а то се случва точно, каквото съм ти казал.
П.П. Аз също мисля, че шляхите ще натупат матрьошките.
За нашия мач с швабухите не искам нищо да казвам, за да не урочасам ( но ми е присвито ), понеже шанса ни е огромен. Дано момчетата са правилно психологически подготвени, но тия неща не зависят от мен.
Швабухите са ясни какво ще ни предложат - те денсят кат' киборги и без толеранс. Нашите се лашкат от "Осанна до Разпни го", което не е добре, но пък знае ли се.
Коментар