If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отде ги намират тия бездарници за коментатори не ми е ясно.Тотален бездарник чете конско и раздава съвети кат баба ми.Ебати убитника и вика все едно го слагат на женак му.И като си представя че плащам данъци за да получават заплати такива идиоти...
Защитникът на Манчестър Сити Мартин Демикелис призна, че е сбъркал фатално в двубоя с Барселона и правилно е бил изгонен.
Бранителят бе отстранен, след като не успя да избие топката от краката на Лео Меси, а го спъна. Нарушението вероятно бе извън наказателното поле, но футболистът отказа да обвинява съдията Йонас Ериксон.
„Направих шпагат, защото прецених, че Меси все още е извън наказателното поле. Не обвинявам обаче съдията, защото всичко стана много бързо. Все пак съм тъжен, тъй като грешката ми се оказа фатална“ заяви Демикелис пред вестник „Сън“.
„След това гледах отново положението и се запитах защо всъщност го атакувах, след като можех да се опитам да го затворя с тяло? Когато обаче тръгнах на шпагат бях уверен, че ще спечеля топката. В следващия момент обаче се оказа, че няма да успея. Без никакво съмнение обаче направих нарушение“ добави той.
Преди аржентинско радио Демикелис обаче не се съгласи с Мануел Пелегрини, че реферът не е бил безпристрастен. „Не мисля, че може да се говори за тенденденция. Просто тези неща се случват във футбола. Понякога грешките на съдиите се оказват решаващи. Може би преди това той трябваше да отсъди нарушение срещу Навас, но това е част от играта“.
Лацио -1.5 няма да излезе според мен.... ако бият ще е трудно и с не повече от гол, а да си призная не съм сигурен и, че ще бият изобщо. Хем не са във форма, хем не им пука за ЛЕ
Днипро 1 ме привлича, защото четох, че Тотнъм отиват с резерви в Украйна, но за този мач има съмнения дали ще се изиграе, заради размириците в Украйна...
малиии всички сме се наточили за 2-ка на нашите, дано не стане само с голямата кошница и....
Днипро или няма да се играе, или няма да бият - мое мнение. Тотнъм едва ли ще отпишат турнира, макар че може би няма да пуснт аджебату да се разходи до украйната
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар