Първоначално изпратено от mussi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение2-ка на Наполи е моят мач. А нашия хич не е ясен, мен ако питаш и то не щото нашите са силни - лациалите са слаби
Аз съм пуснал Лудогорец + 1.25 като сингъл около 1.60!
Мислех Наполи ДНБ, но просто ги добавих да вкарат + Над 1.5 гола за Ювентус + Над 2.5 на един мач от Исландия Thor-KA!
Коментар
-
Лацио -1.5 няма да излезе според мен.... ако бият ще е трудно и с не повече от гол, а да си призная не съм сигурен и, че ще бият изобщо. Хем не са във форма, хем не им пука за ЛЕ
Днипро 1 ме привлича, защото четох, че Тотнъм отиват с резерви в Украйна, но за този мач има съмнения дали ще се изиграе, заради размириците в Украйна..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеКато гледам мачовете от ЛЕ довечера май само "нашия мач" ми е ясен
Идеи за залози освен Лацио -1.5 ???Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ, да ама за гола на Марадона срещу Англия още псуват Богдан Дочев.Страничния за какво е?Леков корумпето се обясняваше като ученичка после, че е вдигнал каквото е видял
А съдията беше некво арабелче, та нямаше как да кажат, че той е виновен, щото е арабел и мрази ингилизите
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ, да ама за гола на Марадона срещу Англия още псуват Богдан Дочев.Страничния за какво е?Леков корумпето се обясняваше като ученичка после, че е вдигнал каквото е видял
Той може да си позволи абсолютно всичко - все пак е Бог !Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениелеков беше страничен и вдигна засадата, узунов - главен съдия, дето май беше кумец на кюрда, не зачете голаЛеков корумпето се обясняваше като ученичка после, че е вдигнал каквото е видял
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИван Леков.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеДа бе, правилата на играта, за влизане с еленски не се ли даваше опасна игра? В тези ситуации сичко е в ръцете на съдята...
Ейййй ...
Робен игра с топката, елиминира вратаря, и излизаше на празна врата.
Счесни закъсня с излизането и нямаше какво друго да направи, освен да го подсече...
Съдията го видя - Червен картон.
Защо не плачете, за засадата, от която Йозил пое топката при дузпата за Арсенал ?
Ако бяха забили един или два гола до 15-та мин, мача ставаше МНОГО тежък за Байерн. Ми не вкараха.
Или аз да ида да вкарам, вместо Йозил, Саого и Косорла ?
Като не вкарват, НЯМА КАК да победят.
Тогава, и черната каса на Хьонес от Швейцария, нямаше да ни помогне ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеами така е, разбирам, че боли, но как беше "миг невнимание, цял живот мъртъв". такива са правилата на тая игра
Свирено...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебуахаха, Атанас Узунов - това не е ли онзи, дето зачете автогола на Легендата, за който чорбичките още пищят (и с право)Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебритнат го ашлито около центъра и той се търкулне до аулинията
Артета бе с картон
Жиру не става по принцип, камо ли за такъв мач.
Саного игра добре с/у Пуул и снощи пак показа качества, каквито Жиру няма...
За Подолски съм съгласен, но нямаше значение, защото той щеше да напусне при картона вместо Санти Касорла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗанимаваме се, защото реално и в двата мача До картоните мача беше един, а след него друг. Нали за това си обсъждаме.
Иначе относно дузпата на Меси тук Груйчо може да види мнението на "специалиста" и да спре да спори!Ако искаш можеш да чуеш мнението и на другия "велик" експерт - Греъм Пол - братчеда на хомосекшуъла
И той си мислел, че било имало дузпа
Ако има такова правило, то на акробатите от манчестър ще им свирят дузпа всеки мач - ритнат го ашлито около центъра и той се търкулне до аулинията
Или пък на Суарез летежите
Стига глупости.
Факт е, че съдията снощи не повлия на мача, дори щеше да повлияе в посока подпиране на Арсето, но те са некадърни и не вкараha. Aрсен за пореден път обърка състава - как по дяволите няма да пуснеш Артета? И защо Йозил бие дузпата, при положение, че май има само една бита дузпа за арсенал и я пропусна? И как да му го фукна (както биха казали из северозапада) няма да пусне жиру или полди, а с онази маймуна саного, дето няма никаква игрова практика? Абе малоумщина на куб, а очаквах повече от венгер, все пак е вторият най-добър тренер в шипчетоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеами така е, разбирам, че боли, но как беше "миг невнимание, цял живот мъртъв". такива са правилата на тая игра
Коментар
Коментар