If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Импе, аз умишлено не го споменах. За мен това да те бият нон стоп в главата и да му казваш, че това е спорт, нещо не ми се нрави. Както и не ми се нрави да се вдигат тежести или уж жени да се въргалят в измислени борби. Това не ме кефи и затова не го упоменавам този младеж, който в момента се бори. Кефи ме колетивният спорт. 5:1 за нашите в момента в първият гейм.
Що бе - жени да боричкат в кал - има нещо еротическо в това. А видя ли нашата боксиорка - тва май беше некъв травестит.
А за тежестите - аз, като любител на кечът - снощи ги гледах щангистите с презрителство... Който е видял как Джон Синът вдига на гърбът си двама с общо тегло над 300 кила или как Кейн държи Ракиши във въздухът с една ръка 4-5 секунди за кеф на публиката, няма вече как да се впечатли от некви мулета, дето дигат 238 кила желязо, треперейки от зор.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Не използва предимството на по-дългите свои краце, държеше гардът твърде високо и даваше възможност на тайландецът да пласира ъперкъти под него, бе пасивен и остави съперникът да влиза в безкрайни клинчове и да диктува темпото, вместо да го държи на разстояние и да го бие от дистанция, да избягва с ескиважи атаките на тайландецът.
Ъх, какво да се прави - боксиори като Исмаил Мустафов се раждат на сто години веднъж...
Импе, аз умишлено не го споменах. За мен това да те бият нон стоп в главата и да му казваш, че това е спорт, нещо не ми се нрави. Както и не ми се нрави да се вдигат тежести или уж жени да се въргалят в измислени борби. Това не ме кефи и затова не го упоменавам този младеж, който в момента се бори. Кефи ме колетивният спорт. 5:1 за нашите в момента в първият гейм.
Само така. Може и Netware да е пуснал малко уроки на юбер-алесите Хайде лъвове, изяжте ги с потниците
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Не използва предимството на по-дългите свои краце, държеше гардът твърде високо и даваше възможност на тайландецът да пласира ъперкъти под него, бе пасивен и остави съперникът да влиза в безкрайни клинчове и да диктува темпото, вместо да го държи на разстояние и да го бие от дистанция, да избягва с ескиважи атаките на тайландецът.
Ъх, какво да се прави - боксиори като Исмаил Мустафов се раждат на сто години веднъж...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Гледам Полша - Русия по полска телевизия. Донякъде ги разбрирам (много пари играят там), но много ме кефят двамата шляхти как коментират екзалтирано видимо изгубени геймове и мач. Ако се включиш и ще си помислиш, че Полша води 2:0 и й остават 7-8 мач-пойнта.
Коментар